0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından

Kızlar ben şehirde doğdum büyüdüm eşimde köyde ilk evlendiğimizde 8 ay şehirde oturduk sonra eşim alışamadı bi zamana kadar köye taşındık kiraya depremden sonra korktum eşim ev yapalım dedi bende o korkuyla  yapalım dedim ama şu anda dayanamıyorum alışamıyorum buranın hayatına gerçekten şimdiki aklım olsa yapmazdım :(

30 Cevaplar

+2 oy
(73 puan) tarafından
Okurdum evlenmezdim kendi ayakalarimn üzerinde dururdum 
(246 puan) tarafından
Katılıyorum sana
(73 puan) tarafından
Yani bilmiyorum Allah nasip ettiyse her türlü evlenrdm zaten
(4,096 puan) tarafından
Okudum kadınım diye iş bulamıyorum. Maalesef ki okusan da ayaklarının üzerinde durman için arkanda sağlam bi amca dayı lazım kadın olduğun için :(
(73 puan) tarafından
Öyle ama en azından insanin diplomasi olur illa kendi mesleğini yapmak zorunda değil bir sürü iş olurdu eşimin sözünü dinleyip okumadim evlendm çocuğa karıştık öylecene hayat geçiyor
-Reklam-
+1 oy
(1,115 puan) tarafından
Şimdiki aklım olsa eşime gözümün ucuyla bile bakmazdım bide gurbete evlenmezdim kendi memleketimde aileme yakın olmak isterdim 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Ben eşimden çok memnunum ama aklım olsa ailesini senelerce araştırır öyle evet derdim;(((
(246 puan) tarafından
Yinede en önemlisi eş cnm
(5,751 puan) tarafından
Evet eş çok önemli ama ailede çok önemli canım ben aile binasında yım 20 senedir. Tamam eskisi kadar karışmıyorlar ama yinede birşey alsam gözlerine batar çünkü oğulları kazanıyor. Oysa eşim kendi yalvarır al ye giy gez diye;))))
(410 puan) tarafından
Aynen bnde öyle eşimden yana hiç problem yok ama eşimin ailesi annesi kız kardeşlerinin böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim eş her ne kadar iyide olsa da aileside  çok  önemli bir ömür onlarla yatp kalkıyorsin
(1,783 puan) tarafından
Bende bende tek farkı eşimin yayın gidiyo geliyo tam düzeldi diyemiyorum
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Yaptıklarımdan yaşadıklarımdan pişmanlığım yok aklım yapamadıklarımda ☺️
(246 puan) tarafından
Çok iyi :)
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Ailesini tanımadan evlenmezdim eşim sevgili iken gel seni gezdireyim hemde bizimkilerle tanışırsın demişti de ben başıma bir şey gelir aileme rezil olurum diye gitmedim ( ayrı şehirde idim ailemden habersiz izinsiz gitmek istemedim) kv ilk istemeye geldiklerinde gördüm geldi tanıştılar gittiler iki gün sonra söz oldu şu anki aklım olsa tanımadan evlenmezdim diyorum hoş tanisamda evlenmezdim :)
(246 puan) tarafından
Aile yüzünden huzursuz olan evlilikler çok cnm Allah'ım sabır versin
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Yok bır pişmanlığım yasadıgım şeyler benı şuanki ben yapan şeyler o yüzden devam :) sjsjsjajsjsjsjjsaj
0 oy
(2,563 puan) tarafından
35'den önce evlenip çocuk yapmazdım
(246 puan) tarafından
Buna bende katılıyorum
0 oy
tarafından
Valla bnde depremden korktum otrdgumz ev yıkıldı en kazdan zor kurtulduk eşimde köyde yerim var ev yapalım dedi en güvenilir dedi nerden kabul ettim alisamadm hala sevmiyorm köyü çocuklari gezdiremyrm edemiyorm manava bile zor bela cıkıyoruz hep yaşlılar var aşırı sıkıcı ama böyle gderse durmayacam valla öyle yaşlı gbi hissediyrm kendimi artk
(246 puan) tarafından
Bende o yaşlılarda yok cnm resmen dağın başında tekim
0 oy
(673 puan) tarafından
Ailesi yüzündem eşimle evlenmezdim . Keşke zamanı geri alabilsem . Ben böyle aile görmedim işleri düşmeden kapım çalınmaz 8 yıllık evliyim . Ne saygı ne sevgi ne görgü ne başka bişey yok . Benden uzak dursunlar benimde ailemle aramı bozuyolar bıktım . İki kere çocuk kaybettim kapımı çalmadılar ama bı sene ne oluyorsa  gelip bemde kalıp duruyo kaynana bıktım artık ya bide çocuguma laf ediyor aklı sıra beni kocama şikayet ediyor . Aramı açmaya çalışıyor kendisi boşanma aşamasında beni de boşatacak aklı sıra . Sadece eşle evlenilmiyor muş gerçekten aile çok önemli . 
(246 puan) tarafından
Tabiki çok önemli cnm Allah'ım sabır versin
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Yani bazı insanlara selam dan öteye gitmezdim. Mesafemi çok iyi ayarlardım ki yüz göz olmamak için. Neyse çok geç değil
(246 puan) tarafından
Aynen çok geç değil mesafe her zaman iyidir
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Geçen sene eşimin abisinin evine taşındık keşke kabul etmeseydim diyorum hep
(246 puan) tarafından
Bu hataya bende düştüm
(2,432 puan) tarafından
Ahh ne hata hemde canım
0 oy
(484 puan) tarafından
Şimdiki aklım olsa kaçarak asla evlenmezdim kaçarak evlendim eşim bir ay sonra askere gitti bnde kaynanayla yaşadım sindi de mesafe falan koyamiyorum araya doğal olarak 
(246 puan) tarafından
Kaçarak evlenmek cidden çok tehlikeli Allah'ım yardımcın olsun cnm
0 oy
(7,450 puan) tarafından
Ayrı eve çıkmadığım.  Eşimden memnunum ama ailesiyle birlikte yaşamak zor . 
(246 puan) tarafından
Bence ayrıl cnm aynı evde yaşamak eskide kaldı artk
(7,450 puan) tarafından
Durumum yok
0 oy
(657 puan) tarafından

Çocuklarımı çok seviyorum onlar benim nefesim ciğerim canimmm. 

Ama böyle bir dünyaya keşke hiç çocuk getirmeseydim. 
Teca,vzler katiller hırsızlar virüsler geçim dertleri. Bunları düşündükçe keşke diyorum sadece 
(246 puan) tarafından
Allah'ım yokluklarını vermesin cnm
0 oy
(401 puan) tarafından
20 yaşında ilk evliliğimi yapmaz 23 yaşında elimde bebekle anne evine donmezdim:⁠-⁠|
(246 puan) tarafından
Çok üzüldüm buna resmen hayatın bitmiş genç yaşında
(401 puan) tarafından
Malesef 20 yaşlarımin hepsi böyle geçti kızım var diye ona baktım çalıştim büyüttüm , tek iyikim kızım zaten , şimdi on yaşında bende 31 yaşındayım, en güzel yaşlarım yalnız geçti, kızıma annelik babalık yaptım babası hiç bir şekilde iletişim kurmuyor zaten , kızım büyümeden de evlenmek istemedim aklı her şeye ersin sonra hayırlısı olur dedim belki hiç olmaz bir daha dedim ama Allah'a şükür karşıma çok iyi birini çıkardı , üç yıl sevgililik dönemi oldu tanımadan evlenmek kızımla aynı eve sokmak istemedim , hiç evlenmemis , evliyiz şu anda bana da kızıma da çok iyi oğlumuz var 7 aylık , ama tabi güzel yaşlarım çöp oldu gitti dönüp geçmişe bakıyorum hayatım kocaman bir hiç kızım hariç :⁠-⁠)
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Şimdiki aklım olsa eşimle evlenmezdim. Kendisini çok seviyorum iyi bir baba iyi bir eş ama ailesi bombok insanlar o yüzden ailesinin gerçek yüzünü görmeden evlendigime pismanim
0 oy
(3,329 puan) tarafından
O köye taşımamak için sehrimden başka ülkeye taşındım. Eşim de yapamadı şehirde ben de köyde yapamam dedim komple taşındık
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bende şehirde doğdum büyüdüm. Eşim de beni köy hayatına sürüklemeye çalışıyor ama aslaaaa.
0 oy
tarafından
1. Kaçarak evlenmezdim

2. Eşim ne kadar iyi olursa olsun ailesini iyi araştırıp öyle evlenirdim

3. Bazı şeyleri keşke yapmasa idim
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Hangi birini sayiyim  canisi 

Kısacası sadece kendimi düşünür kendim için yaşardım başkalarını düşüne düşüne kendimi unuttum

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,185 göst.
0 oy
20 cevap 1,076 göst.
0 oy
27 cevap 833 göst.
+1 oy
21 cevap 539 göst.
14 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,822 cevap