0 oy
409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (853 puan) tarafından
Eltinizle aranızda ben yaptım sen yapmadın mevzusu veya düşüncesi geçti mi hiç (örnek kaynanama ben yardimci oldum sen olmadın düşüncesi)

17 Cevaplar

+1 oy
(5,821 puan) tarafından

Henüz olmadı :wassat:

-Reklam-
0 oy
(5,019 puan) tarafından
Yok olsaydı büyük ihtimalle benim 2 bebeyle 3 gün uğraştığım kışlıklardan alıp götürmeye yüzü olmazdı.
0 oy
(639 puan) tarafından
Şuan eltim yok ileride göreceğiz:)
0 oy
(1,291 puan) tarafından

o sırada eltisi olmadığı için kuzenden elti edinen ben :P

(1,992 puan) tarafından
O daha beter kız. Benimde amca kızı ile öyleyiz. Sanki adam öldürdüm öyle pis pis bakıyor. 2 adım ötemde oturuyor. Bebem doğdu aramadı sormadı 4 ay sonra geldi yarım saat oturup kalktı. Şimdide onun bebesi var büyüsün öyle gidicem
(1,291 puan) tarafından
yok ben baktım güzel elti olur ondan sonra söyledim artık eltimsin diye :)) öncesi düz kuzen gibi mesafeliydi. benimki şen şakrak acık zor yanları da var ama çekilir yani seviyorum. eşimin amca oğlunun karısı. onun da eltisi yoktu zaten elti edindik birbirimizi. ama tabi kaynanalar başka olunca öyle kaynana kavgası olmuyor bizde
0 oy
(7,422 puan) tarafından
Olmadı olamaz kendileri ile hiç aynı ortamda bulunmadık ☺️
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Eltim yok olsada eltiden çok kaynanam kıskandırmak amaçlı gelinleri bir birine düşürür 
0 oy
(2,306 puan) tarafından
Benim eltim var. Ben kaynanamın işini yapmam. Oda ayda yılda bir yapar. Yaparsa yapsın beni ilgilendirmez. Eğer söylerse de cevabını alır. Banane beni mi git yap diyorum. Bana inat yapıyorsa hiç yapmasın. 
0 oy
(13,243 puan) tarafından

Ben en küçük gelinim yapmiyorum ama bana yapıyorlar bunca zaman biz yaptık artık o yapsın gibi :P

0 oy
tarafından
Bir kere gittim yaptım, onların yapıp yapmadığını bilmiyorum. Konusu dahi geçmedi inşallah geçmez de. Böyle çocuklukların aşırı saçma olduğunu düşünüyorum. İnşallah başıma gelmez.
0 oy
tarafından
Kaynanamdan ve eltimdem kilometrelerce uzağım.Yikda bir defa gideriz bu yıl gitmedik bile hiç.Eltim de gelir 2 saat oturur sonra gider oda bende ne iş varsa yapariz
0 oy
tarafından
O kadar forusemedik eltimle o calisiyodu kasim ayinda dugun yaptilar kisin da gorusmek ne kadar mumkun bi onlar el opmeye geldiler bi biz gelin gormeye gittik bi kac ay sonra kaynanamda karsilastik yarim saat gorustuk onda da isten gelmisti mesela oglumu da cok severdi Allah icin sen cocukla oyna dedim onlerine sohrasini serdim bulasigini yikadim sonrasinda da bi daha gorusemedik 5 bucuk aylik evlilerdi annesinin evine gitti Allah icin hakkini yemem kaynanam bize bi is yaptirmaz kendisi yapar herseyini gittigimiz zaman bi bulasik cay yemegi bile o yapar salatata kadar hazir eder 
0 oy
tarafından
Evet kac kez oldu hemde bi keresinde kaynanam mangalda bana ye ye demiş eltime dememis aglamıştı ona ye dedin bana demedin diye :dbende bebe emziriyordum kadın süt olsun diye ye diyip duruyordu
(528 puan) tarafından
Yaa kaynanm bunu geçen sene yaptı abna eltimede dedi sonra kızım hadi yok anne siz yiyin dedi şakayla karışık bak hürmet görüyorsun kıymetini bil dedi şok oldum eltime
0 oy
(824 puan) tarafından
Olmaz mı illa ki oluyor ben çok yaptım o az yaptı diye düşünüyor insan ister istemez şeytan dürtüyor :)
0 oy
tarafından
Benden önce yaptıkları beni ilgilendirmiyor sonuçta ben yoktum şimdide onun evi ayrı benim ayrı kaynanamın ayrı eltim kaynanamin evinde iş yapmaz hazıra konar 
0 oy
(839 puan) tarafından

Ben yapsam da eltim herseyde kendi adını verir

Sesim çıkmaz ne hali varsa görsün yalak 

:D

0 oy
(18,977 puan) tarafından
Kimseyle rakip değilim kimse ile yarışta değilim ben öz gelinim diğeri üvey oğlundan o beni çok sevdiğini ima ediyormuş ( ben hiç hissetmedim de neyse) bana da onu çok över A ne güzel şeyler yapıyor .... yenge derim onla birlikte överim :)
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Bi nisanda bi bohca goturmede bide dugunde gördüm yüzünü. Dort senedir de daha gormedim. Akilli hatun adami cekmis kendi tarafına gorusmez kaynanamla filan.iyi de yapiyo keske ben de gorusmesem :) ona alinanda  fazla bilezik alindi bana onun tantansini yapmis baslarda kaynanamlarda yalan soylemis sana yaptigimiz kadarini yaptik gerisini oglum odedi diye. Hadi bu neyse de benim dugunumde davul varmış onunkinde neden olmamis dort sene onceki mevzunun kavgasını yapmis bi ara. Hepsi ayni seyin laciverti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliii (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 618 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,228 göst.