0 oy
85 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,068 puan) tarafından

image

image Kullanıp hamgisinden memnunsunuz 

1 cevap

0 oy
(3,182 puan) tarafından

7 sene önce elektrolux aldım philips kadar övmüştü satıcı. Bin liraya aldım. Philipste aynı fiyatlardaydı. Geçen merak edip bakayım dedim benimkine, 35 bin olmuş :O bunlar hakkında bilgim yok 

(3,068 puan) tarafından
Memnun musun canım
(3,182 puan) tarafından
Memnunum yani sağlam biraz ağır ama zaten çektiğim için sıkıntı olmuyor. Birde 5 sene sonra sap kısmını kırdım . Yani hortumun üstündeki siyah plastik yeri. Onunda parçası satılıyormuş almıştık... Ama kayınvalidem philips süpürge aldı en iyisi o diye. hortum kısmının metal yeri, ince sac gibi yani. 1 sene olmadan kırmış o da :) philips boykot diye duymuştum bide araştır istersen. Bu dediğim markanında bak yorumlarına falan. Güzel süpürüyor ben memnunum şimdilik maşallah
(3,182 puan) tarafından
Pardon bilgim yok dedim ama bu üstteki kayınvalideminkiymiş.Hemde bana şöyle süpür şuna bas falan diye peşimde geziyor süpürürken. (sonradan anladımki benimkinin sapı kırıldı diye kırmayım diye korkuyor) en son gittiğimde kendi kırmış gösteriyor :) ama metal yeri çok ince ve kırılmaması imkansız zaten kalın değildi baktım. Çok eğreti. Daha iyileri vardır belki modellerinde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Visalilal (119 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 310 göst.
7 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
12 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Islam (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.

408,332 soru

12,267,336 cevap

37,494 kullanıcı

Kategoriler

...