0 oy
84 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar fındık zamanı kayınvalidem e geldim yarın eltim lerde gelecek eşim çalıştınun parasını alacak ama 31 haftalık hamileyim sizce burda mı olmam gerek evimde mı ister istemez ev iş bana kalıyor  fikriniz almak istedim

5 Cevaplar

+1 oy
(14,491 puan) tarafından
Aranzdaki iletişim iyiyse bı ev süpürüp 2 tencere yemek yapmak koymaz insana ekstra tehlike yoksa.
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ne işin var karnın burnunda oraya gidersen tabii ki bütün ev işini senin üstüne yıkarlar herkes tarlaya gider sen evde kaldığın için evin temizliğini çamaşıra bulaşığı yemeği her şeyi senden bekleyecekler emin ol erkek tarafı senin hamile olduğunu göz önünde bulundurmaz ama bebeğe bir şey olsa niye kendine dikkat etmedin derler onca işi üstüne yıktık demezler o yüzden kesinlikle kendi evinde olmalısın diyorum sen orada olsan da olmasan da eşin parasını alacak ekstra sen hizmetçilik etmiş olacaksın
(6 puan) tarafından
Adam yok bende gitmek isterim ama adam yok mecbur eşim çalışıyo
(6 puan) tarafından
Bana dal eğebilir misin dedi sen ne diyon
(3,572 puan) tarafından
Tamam işte sen kendi evinde kal eşin gitsin orada iş bitene kadar çalışsın öyle olmaz mı
(6 puan) tarafından
Bizim evimiz uzak ya bende gelecem yada hiç
0 oy
(477 puan) tarafından
Dal eğenilir misin mi dedi, yaa tabi tabii eğerim istersen ağaca çıkıp dalın üzerine otururum öyle eğerim deseydin. Senin yukarı uzanmaman lazım, Allah korusun bebek emzikten düşer. Plesanta ayrılır. Kendi evinde de tek kalamazsın uzaksın. Mecbur yine kaynananda kalacaksın. Çok birşey yapma valla bir yemeklerini koy önlerine yeter. O kadar kişinin temizliğini sen yapamazsın tek başına. Birşey diyen olursa da karnım burnumda daha ne yapayım de
(6 puan) tarafından
Mantıkkı teşekkür ederim
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Oraya gıtmez anneme gıderdım eski mecburen gıtmeye gıtsın anı bişi olsa evde yalnız kalmak da ıyı degıl 
0 oy
(17,519 puan) tarafından
Açıkçası benim için konforum önemli hamile İkende kendi evimin işini zor yapıyordum hatta hepsini yapmıyorum sadece gerektiği kadar başkasının evinde oturupta o düzende iş yapmak hiç bana göre değil 

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 503 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
25 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
23 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 317 göst.