0 oy
923 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Eşimin ailesinden erkekler gerçekten çok kötü davranıyor kadınlarina hepsine şahidim eşim iyidir ama o bu insanlara karışınca aynı onlar gibi davranıyor bunu görüyorum ben ona tüm ailedeki erkekler çok kasıntı dedim oda bana sen ailedeki tüm erkeklere bin beş yüz kere kurban ol dedi çok zoruma gitti hiç beklemiyordum bunu bide eltimin yanında söyledi bana azarlayarak şuan çok kırgın ve kızgınım ben 1 aydır hasta diye onun peşinden babası için tüm duzenimi bozmuşum üstelik annesi gibi bir kadınla uğraşıyorum hepsi onun için ama o hiç değer vermiyormus ki beni bir kere de değil bin beş yüz kere kurban edebiliyor demek ki siz olsanız kırılır miydiniz tepkiniz ne olurdu çok üzgünüm gerçekten kendini benim yerime koyun 

29 Cevaplar

+7 oy
(1,064 puan) tarafından
Sen ne dıye erkeklere olan yorumunu ulu orta yapıyorsun? O erkeklere ettıgın laf önce esıne gidiyor, sonra eltinın kocasına yanı kocanın abisine gidiyor, sonra hasta olan orda bulunma sebebınız olan babasına gıdıyor. Kım olsa laf eder sanane elın erkegınden kasıntısından cıvıgından

İstediğini söyleyen, istemediğini işitir demişler. 
(773 puan) tarafından
Ben de aynısını yazacaktım. Eşin iyiyse iyi hayatına bak seni ilgilendirmez diğerleri
(1,064 puan) tarafından
Eşide dedıgı gıbı olsa bıle ortamda söylenmez başbaşa konuşur cozersın bunu derken ne düşündü acaba ne diyecekti eşi haklısın hayatım bızım sülalenin erkeklerınden bır halt olmaz falan mı ajajajsjshdhdhsjsjj
(773 puan) tarafından
Ya öyle demese bile tersleyince en azından kimse olmazdı yaninda şahit olan olmazdı rencide olmazdı
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Kusura bakma ama sen eltinin yanında o lafı ettiysen, kocanın da eltinin yanında etmesi çok doğal. 
tarafından
ne demis ki kadin kasinti demis ayrica esler yanlarinda kim olursa olsun birbirini kucuk dusurmemeli yalnizken ne derse desin rahatsiz oldugunu soylesin ama birileri varken kucuk dusurmek cok yanlis en sevmedigim sey benim acikcasi
tarafından
Kimse küçük düşürülmek istemez işte sıkıntı orda, kasıntı lafını umursamayacak binlerce erkek vardır ama herkes ciddiye almayacak umursamayacak diye bi kaide yok. Hanımefendinin eşi belli ki o binlerce kişiden biri değil ki karşılık verme gereksinimi duymuş. Herkes eşini tanıyodur, vereceği tepkiyi biliyodur diye düşünüyorum, eşinin ters tepki vereceğini biliyosan başkalarının yanında söylediklerine dikkat etmen gerekir durduk yere kendi canını sıkmamak için
+2 oy
(1,121 puan) tarafından
Sizin ailedeki erkekler de kadınlarına 1 milyon kez kurban olsa az, deseydin. 
+1 oy
(8,037 puan) tarafından
Biri benim aileme laf etse çok sinirlenirim yani bilmiyorum ailelere laf edilmesine karşıyım 
(718 puan) tarafından
Merhaba :) Dark
(8,037 puan) tarafından
Selam canm :)
+1 oy
(8,122 puan) tarafından
Eve geçince anasından emdiği sütü burnundan getirirdim.
+1 oy
(2,448 puan) tarafından
Tekken söyleseydin ona keşke bu an da yaşanmazdı böylelikle.bide eski postunu hatırlıyorum hem eşini dolduruyorlar hemde eşin onlara ayak uyduruyor.
+1 oy
(1,998 puan) tarafından
 Bende  orda onların yanında  senin ağzın bin beş yüz kere yırtarım kendine gel derdim 
0 oy
(14,620 puan) tarafından

:)

Ne kadar da tanıdık geldi bu laf :)

Sene 2015 falan,  eşimin de bı arkadaşı var ekstra köylüsü..

Bunlar ortak oldular ama nasıl ahlaki değişti anlatamam..

O adam o ara yeni boşandı evlendi,bu da gece gündüz bunla.

Tavırları falan nasıl ama bı gorsen bana karşı.

Bigun dedim salihin aklıyla devam et bak nasıl  kaybedeceksin gözümdeki yerini.

Vaaaaoooov kalktı bana dedi sen kurban ol salihe :)

Şok olmustum dedim bu ne diyo ya böyle..

Sonuç? 

8 senedir küsler assssssla sebebini söylemedi çünkü adam yerine koyup sormadım bile..

Allah Kerim vesselam 

(20,665 puan) tarafından
Ayıp etmiş ama Allahta salihin gerçek yüzünü göstermiş merviş
(1,998 puan) tarafından
Valla benim eşimde böyle köylülerine laf dedirtmez ama Allah ya darbeyi yeyince he garı sen hakliymisin olemi be
(1,998 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi ben onların yanında onu isirmasam ektim bile tiye alır beni allahdan basdan ısirdim da bana bişi diyemiyorlar havlasalar hirlarım kendimie zdiremem 30 yanda insanım bende gara Mürsel sepeti diliz hani
(14,620 puan) tarafından
Kurban eder mi insan karısını be..
Sorsan aile babaları..

Ah bile etmedim o zaman ama Rabbim kabul etmedi valla yemin ederim sebeplerdir bilmiyorum niye küs olduklarını .
Ohhhhh dedim ama :D
(20,665 puan) tarafından
Deniiiir :)))
0 oy
(35 puan) tarafından
Bence ortamda dedğin için öyle demiştir kimse başkasınn yannda ailesine abisine laf gelsn istemez ne kadar kötü de olsa başkasınn yannda yorum yapmak sana düşmez oda haklı olarak öyle demiştr çünkü demeseydi eltn abisine derdi kardeşin eşi böyle dedi kardeşin susmş sonuçta babasına abisine eşine bile o lafın  böyle şeyler söylenmez ortamlarda :) 
(139 puan) tarafından
Ama ortamdalarda eşimin abisi eşimin gözü önünde karısını asaglayip hakaret küfür edebiliyor öyle mi?
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Esimin ailesini elestireceksem de basbasayken söylerim. O da kırılmış kizmis kendine gore karşılık vermiş 
0 oy
(7,273 puan) tarafından
Eşimin bana öyle bir şey söylemesine hakkı yok o ratteye de getirtmem sizi suçlu bulmuyorum bu arada....
0 oy
(958 puan) tarafından
Hata en başta sende sen ne diye eltinin yanında bu lafı ediyorsun
0 oy
(238 puan) tarafından
Canım sende adamın ailesine laf ediyorsun adam sana laf deyince zoruna gidiyor eltinin yanında konustuğun lafmı yani.. bazılarıda istiyorki ben herseyi diyim eşim bana bıse demesin sen adamı eltinin yanında bozarsan adam napacaktıı
(139 puan) tarafından
Eltimin kocası eşimin gözü önünde eşini asağliyor tehtit ediyor hakaret ediyor zaten eşim kimi kimden sakinicak ki kimin ne mal olduğunu biliyor herkes o dahil bilip bilmeden yorum yapmış çoğu kişi sizin gibi hepsi vasat
(238 puan) tarafından
Devamlı birilerinin yanında aşağılanmaya alışmıslar demekki herkes herkese istediğini saydırıyor saygı sıfır..
(139 puan) tarafından
Ağzına sağlık aynen öyle ama gel gör ki eşim de benim o kadınlar gibi olmamı istiyor ve bunu açık açık söylüyor kendini ezdirmek kocası veya biri asaglayip kötü bir davranış gösterince kadının susması edebinden saygınlığındanmiş delircem saçma sapan huylar edinip duruyor
(238 puan) tarafından
Şimdi bişe derdimde neyse :)) onlar geri kafalı basıt oldukları için  kendini ezdirmeyen kadınlar ağır gelirde ondan canım onlar eş değil kukla arıyor çünkü erkekler kendınden zekı kadını ıstemez rahat ezebılmek için  zekı kadın susarmı ezdırırmı kendını
0 oy
(398 puan) tarafından
Benim eşimde öyle ailesini çok seviyor amca oğluna bı laf dedim aynı kocan gibi bin kere kurban etti beni inşallah eşim iyi bir darbe yer kuzeninden o günü bekliyorum 
0 oy
tarafından
Sende eltinin yaninda bu konuyu neden konuşuyorsun ki
0 oy
(205 puan) tarafından
Dediğine değil, duyacağınıza bakmalısınız. Sende eşine karşı ayıp etmişsin,  hemde aynı zamanda eltinin eşine laf etmişsin. Dua et eltin birsey dememiş.
0 oy
(1,026 puan) tarafından
İkiniz de hatalisiniz ama sen daha cok
0 oy
(706 puan) tarafından
Böyle ortamlarda hiç bişi demicen eve gidebe kadar evde istediğini yap ama böyle ortamlarda susmak lazım benim eşim tarafıda böyle bağırır çağırırlar birbirlerine bana demezler çünki fazla konuşmuyorum gittiğim zaman ondan sonrada muhattap olmuyorum beni yabancı bilsinler en iyi yöntem bu bence( konu ben değilsem tabi) 
0 oy
(261 puan) tarafından
Eşin çok haksız ama eltinin yanında söylememesi gereken kişi senmissin yani benim ailemin yanında kocam benim ailem için laf söylese lafını sokarım ama haklı ama haksız insan içinde soylenmeyek şeyler bunlar maalesef. Bunu çok kafana takma evlilikte olur öyle şeyler ama bir dahakine eşine birsey söylemek istediğinde yanınızda kimsenin olmamasına sen de dikkat et lütfen böylece kimse kırılmamış olur 
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Keşke sen o lafı aile içi kendi aranızda kullansaydin yani ben olsam öyle yapardım ama oldu da senin gibi söylediysem, daha artık geri dönüşü yok eşim bana onu dese ,bende o erkekler 1500 kere bana kurban olsun ,bak neredeler baban için düzenini bozan tek benim ,boş yapma derdim ok yaydan çıkmış bir kere :) ama sen deme artık hem zamanı geçmiş, hemde sen ben değilsin :)
(4,226 puan) tarafından
Bir de cevaplarını okudum, esinin ailesi madem öyle esin degil abileri eşlerini ortamda asagiliyormus ya
sen kime neyi ispat etmeye çalıştın o lafı söyledin, eltine bak benim kocam kıymet veriyor gibisinden yaptıysan ,çok ayıp orayı fişekleyecekken sana dönmüş bu sonuca şaşırmamak lazım.Ben yukarıdaki yorumu birsey oldu sen karşılık verdin sonra sana böyle döndü gibi algıladım da yazdım.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 720 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meva&35 (264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 724 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 576 göst.
0 oy
29 cevap 1,230 göst.
24 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Esraa45 (413 puan) tarafından soruldu