0 oy
96 göst.
Aile kategorisinde (2,970 puan) tarafından
Hem anami hem babami kaybettim 1 erkek kardesim var oda Turkiye nin bir ucunda  ben onun yanina gittim donustede beraber geldik esinin ailesine gectiler memleketten de kardesim de o gidince icim bi tuhaf oldu esasen cok iyi anlastigimz soylenemez ama kimsem yok 

Nereye gidersem gideyim ne yaparsam yapayim hicbirseyden mutlu olmuyorm

Esim asker oda ilgili bir es degil suan gorevde ama isimi kolaylastiran moral veren es degil

4 yasinda oglum var daha da kimsem yok 

Keske bacim olaydi yada esim iyi olaydi da 3 tane evladom olaydi kimsesizligimi unutturaaydi ama evladim da olsa ne bileyim ana baba yani bi baska ya 

7 ay oldu anam yanimda olmayali gun gectikce daha cok ariyorum

Sevincimi paylasacak ,mutsuzlugumu paylasacagim kimsem yok 

Annemle sakalastigim kendimi safliga verip annemin su kizin cocuklugu beni cildirtacak demesi cok ozledim artik kimsenin yaninda cocukca saflik yapip sacmalama kizim diyicek kimsem olmayacak munzurluk yapacagim kimsem yok 

Rabbim kimseyi benim durumuma dusurmesin AMIN

2 Cevaplar

0 oy
(207 puan) tarafından
Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş geri kucaklamış. Anne babamdan çok özlerim kardeşlerimi. Allah yardımcın olsun. 
(2,970 puan) tarafından
Kimsesizlik cok zor icimde kapanmayan bosluk var gezsem de bisiler alsam da yok mutlu olamiyorm keske annemde gorseydi keske annemde bu nimetlerden tatsaydi 9yle iste
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun, sabır versin canım. Ben de evlendikten 3 ay sonra annemi kaybettim 3 sene olmak üzere. Çok zor zamanlar geçirdim hâlâ da annemi anmadığım, özlemediğim, düşünmediğim tek bir günüm yok. Onunla bu dünyada erkenden ayrıldık ama ahirette kavuşacağız inşaAllah. Bu düşünceyle teselli oluyorum. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. 
(2,970 puan) tarafından
Mekani cennet olsn analarimizin ana gibi yar olmuyor ins senin kizkardesin vardir
InsAllah ahirette anamla babamla sonsuza kadar ayrilmadan yasamak nasip olur
Herkes evlat sevgisii agir diyo ama ana baba sevgisi bence herseyin onunde cunku karsiliksiz seven tek varlik insanin hayatinda ana babadir
(32 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım. Benim de kız kardeşim yok 2 tane abim var. Alışmak zor. Alışacağımızı da düşünmüyorum ama yaramız bazen kanayacak bazen kabuk bağlayacak. Öyle öyle geçecek bu dünya hayatı...
(2,970 puan) tarafından
Cabucak gecse keske su hayat
Abilerin Allah iyi etsin  ama kizkardes bir kadina bambaska
Evladimiza sarilmaktan baska care yok Rabbim onlarin gunubu gostersn
(32 puan) tarafından
Haklısın canım. Ben de bazen senin gibi 'şu dünya hayatı çabucak geçse de ahirette sevdiklerimizle ebedi bir hayata başlasak' diyorum. Ama sabır.. Amin Allah evlat acısı yaşatmasın dediğin gibi.
(2,970 puan) tarafından
Amin cnm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 432 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bodrumlu (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 644 göst.
22 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,006 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu