0 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabahtan akşama kadar Ulaş ile uğraşıyorum :/. Malum iki yaş sendromu beni bitirdi,intihar eşiğine geldim :D. 2 gündür ateşli hastaydı bugün şükürler olsun ateşi yoktu ama bu seferde ishal oldu valla Rabbim çocuklarımızı korusun çok zor :(. Şimdi hem sendrom hem hastalık beni öldürüyor. Neyseki ailemleyim bir nebze de olsa rahat ediyorum dinleniyorum buna da şükür . O uyudu biraz oldu uyuyalı anneme kendime babama soğuk kahve yaptım oturduk içiyoruz :). Siz n’aptınız neden uyumadınız ? 

image

11 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

image

imageAnasıni ağlattım 

(628 puan) tarafından
İdilt özür dilerim karıştırdım inanki :D
(1,089 puan) tarafından
Rabb'im.yardimcin olsun
(1,451 puan) tarafından
Kilo alamayan biri yok yaa gaza gelmedim. Aslinda sık sık kavga cikiyor evde oglum korkar diye  kirma dokme yapmiyordum ;)
(628 puan) tarafından
Ben hemen gönderiyorm komşuya :D
tarafından
Bu kadar sinirlenip eşya kiriyormusun canım bı destek alsan çocuk varmı alah korusun çocuk etkilenir
-Reklam-
0 oy
(628 puan) tarafından
Bende kocamla kavga ettim balkon masasını kırdım oturuyorum 
(628 puan) tarafından
Attım resim. Şimdide eşime temizlettim sigara yaktım iciyom :F
tarafından
Ben de kocamla kavga ettiğimde kafasına tabak bardak fırlatmıştım ama hiç biri denk gelmedi olan duvarlara oldu :D.
(628 puan) tarafından
Temizletseydin kocana sende benim gibi
tarafından
O temizledi tabii ki :D
(628 puan) tarafından
İşte aradığım womenn :F
0 oy
(891 puan) tarafından

Cam sildim az önce bitti iptal olduğumu farkettim yatağa ışık hızıyla geçiş yaptım

(891 puan) tarafından
Allah hepsine güzel kader yazsın ama ergenlik leveline gelir gelmez geçilmeli çok zor
tarafından
Aslında erkek ya şimdi babasıyla daha çok vakit geçirir gibime geliyor ergenken hani eşim ilgili bir babadır şimdi sizin kız ya siz ilgilenince zor ben babasına satarım valla yether diye elimden geldiğince :D
(891 puan) tarafından
Kesinlikle öyle yapın yoksa işin içinden çıkmak için sürekli ışık ararsınız :)
tarafından
Valla dediği gibi kendimi izlerken kendime bile tahammül edemiyorum yani :D ayy ayy
(891 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Oh afiyet olsun benim gece uzun kız akşam 8de uyandı 2ye 3 e kadar yolumuz uzun :D
tarafından
Ben de aynı canım bazen sallanmayı bile kabul etmiyor gece 4 te uyanıyor mesela 1 saaat oyun oynuyor sonra kendi kendine uyuyakalıyor ben yatağına alıyorum değişik bir dönem 16 tane var şu anda 20 tane olacakmış kaldı 4 valla doktor 1 2 aya çıkar dedi ya bakalım
(2,133 puan) tarafından
İdil sizin kaç dişi vardı 15 ayllikken geç mi çıkıyor sanki bizim 2 aşağıda 4 üstte var şimdide işte sağ tarafta azı dişinin ucu çıkmış
tarafından
İşte canım 16 tane dişi var çarşamba götürmüştüm doktoruna arka büyük azılar çıkıyormuş şu anda o da 1 2 aya çıkar dedi galiba bizim de öyleydi 4 üstte 2 altta ama ucu falan 20 aylık oğlum seninkinin erken çıkmış bak inşallah erken tamamlar ben biriyle tanışmıştım çocuk 16 aylık dişleri tamamlanmıştı
(2,133 puan) tarafından
Tabi her çocuk bir değil de yinede hemen çıksa diyorum :))
tarafından
Tabii canım erken çıksa ne iyi valla bizim ki 2 yaşı bulacak işte :/ sağlıklı olsun da aman valla çekiyoruz işte ağlaya söylene yani ben öyleyim :D
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım bizde 9 aylık bebisle uzanıyoruz gündüz uyuyor buaralar gece geç uyuyor 
tarafından
Ay deme öyle canım. Aslında gece güzel uyurdu büyüdükçe tersi oluyor
tarafından
Evet büyüdükçe fena oluyorlarmış gerçekten
tarafından
Yandık o zaman
tarafından
Her çocukta bir olmuyor ya senin bebişte istisna olur inşallah ben olsun çok istedim olmadı
tarafından
Ay inşallah canım
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Geçmiş olsun ve afiyet olsun cnm 

Eşime sinirlendim bir taraftan diğer taraftan da bebe salıyorum uyku muyku yok anlayacağın 
tarafından
Bugün ne kadar çok eşe sinirlenen var gaza gelip bende patlayacağım şimdi
(1,789 puan) tarafından
Ah ah bir rahat dursalar
tarafından
Durmazlar durmazlar
0 oy
(4,394 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım ❤ Oğlum uyudu bugün bende çok yoruldum sabahta erken kalkacağım biraz dinleneyim dedim 

image

(4,394 puan) tarafından
Az kaldı diyorum ben 2 seneye rahatlarız şafak say sende benim gibi :))
tarafından
Hahaha :D şafağım bile 4 ay var nerelere gidem :D
(4,394 puan) tarafından
Hahaha yok kız seninkiyle benim ki aynı nerdeyse 2 yaşı demedim ben 4 yaş için dedim :))
tarafından
Haaa işte gece gece bu kadar çalışıyor hahah :) valla 4 olunca iyi oluyorlar gerçekten benim kuzenim bir bıraktı teyzemi kendi kendine falan oynuyor bisiklet sürüyor heyecanla bekliyorum
(4,394 puan) tarafından
Ayyy evet bende görüyorum etrafımda o yüzden hayırlısıyla dört gözle bekliyorum o güzel günleri :))
0 oy
(10,526 puan) tarafından
Kiz sen nerdesin kaybolmustun askim salgin var salgin 1 haftadir bizde muhammedle surunuyoruz 3 gun ateslendi yavrum pesine ben ateslendim oksuruk kusma ishal afedersin olduk olduk dirildik sukur simdi sadece oksuruk kaldi kac komsu gordum oblarda hasta ishal diyolar sonra kuzenim kocasi 3 cocuk hepsi hastalanmislar teyzem hastanelik oldu ciddi bi salgin var cocuga kebdind dikkat et ne zaman gittin annenlere 
tarafından
Ben de diyordum sayfada dolanıyor ama postlarıma cevap vermiyor diye kırılmıştım sana demek ki beni farketmemişsin :D. Aşko ben 2.5 aydır annemlerdeyim zaten :D. Valla salgından nasibimizi aldık mı bilmiyorum ya iki gün ateşlendi gece bir uyandım çocuk yanıyor kalk dedim kalk yanıyordun üstünü çıkardım elini yüzünü yıkadım ilaç verdim düştü sabah direk sağlık ocağı sonra kendi doktoruna götürdüm daha ateşi bitti bugün ishal oldu yine yazdım doktoruna bakalım
(10,526 puan) tarafından
Kiz yok deli misin seni birakir miyim ben geldigimde baktim yoktun hatta bi kac postta sordum seni de kimseden haber de alamadim elbet gelir kurkcu dukkanina dedim :D ben bi ara venim kafa atti sildim burayi da geri geldim cok surmedi Allah tan sen annenlere gitmistin ben o ara gittim geldim hala eve gecmemissin demekki kiz gitsene kocanin yanina ay kusum benim ya cocuklar hasta olmasin gercekten cok zor aman kendine de dikkat et biz ikimiz birlikte olduk kendin ayesli afrilisin cocuk atesli agrili esim gececi kaynana velasina minnet etmektense olsem daha iyi annemde cani sagolsun izindeydi bi gun geleyim de bi bakayim demedi surunduk valla gerci sen annenlerdesin sende yatarsin ama tinede dikkat et
tarafından
Yaa yerim bazen buradan uzaklaşası geliyor insanın ama … Valla aşkım işte döneceğim az kaldı bu sefer çok uzun oldu ama şartlar böyle oldu maalesef eşim de yavaştan isyan bayraklarını çekiyor zaten :D seneye göndermeyecek bizi bu gidişle jdjdjsj
Hadi ya sizin ki çok kötü olmuş çok geçmiş olsun şimdi doktoru da cevap vermiş bakalım ulaş ta en kısa sürede atlatır inşallah benim annem çalıştığı için hani akşamları dinleniyorum tabi ama ulaş bana çok yapıştı kimsede durmuyor 2 yaş sendromuna girdi canımı alıyor sağolsun babam evde sabah kahvaltısını falan yaptırıyor bakıyor
(10,526 puan) tarafından
Kiz yok burda derdim yoktu benim evde sorunlar vardi anlatirim sana bi ara ozelden o yuzden herseyden uzaklastim zaten sosyal medya yoktu wpyi bile sildim dusun kimseyi goresim gelmedi bakkala bile cikmadim konu komsu gormeyim diye de ge ti sukur valla gecen temizlik yapıyofum hastalanmadan once komsunun kizi var 21 yasinda ben muhammede kizmistim ne icin hatirlamiyorum sesimizi duymus abla eve gelmiyo da istersen isini bitirene kadar kapinin onunde oynatiyim dedi az isim kala oglen yemegini de gönderdim onu da yedirdi sagolsun toplasan 2 saat ama butun islerim bitti cocuk tok yattik uyuduk hemen o kadar iyi geldi ki babanin kahvalti yaptirmasi anneini aksam 2 saat ilgilenmesi bile buyuk nimet yani bu bi surec merak etme geciyo ama aranizdaki bag kuvvetleniyo onu bil uzaklastirmaya calisma muhammed beni hic aramazdi bak 2 yas sendromundan sonra cok baska bi cocuk oldu canim annem seni cok seviyorum diyo en cok anneyi seviyorum diyo sarilmadan uyumuyo gece uyansin yaninda goremesin kiziyo yanima yat diyo
tarafından
Anlat bebeğim anlat her zaman dinlerim ❤️ atma içine ❤️ düzelmiştir inşallah…
Yaaa ne iyi olmuş keşke benim de Bayburt’ta öyle tanıdıklarım olsa ne iyi olur valla ne iyi kalplı kızmış Allah razı olsun
Ayy hiç sorma ama ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum iki dk ayırmıyor yanından elimden tutup sürekli içeri götürüyor ben başında bekliyorum o oyun oynuyor çok yoruyor bu beni her şeye ağlıyor sürünüyor kendini yerden yere atıyor gece uykuları yalan oldu bazen öyle bağırarak uyanıyor ki korkuyorum ben de valla hemen geçsin gerçekten çok yoruluyorum :(
0 oy
(520 puan) tarafından
Kusuyor çocuk :( başındayım :( 
tarafından
Benimde oğlum öyleydi canım ya önce kusma başladı sonra ateş sonra ishal valla çok geçmiş olsun
(520 puan) tarafından
Sızede gecmıs olsun  . Zor yatak yastık hepsı banyoya ıslattım sankı üstümde koku ıyı olsun da inşallah sabah yaparım hepsınk
tarafından
Aman makina var su var deterjan var yıkanır gider hepsi dediğin gibi onlar iyi olsunlarda
0 oy
(823 puan) tarafından

image

Tatile geldik herkes uyudu ama :D tek kaldım uyku tutmuyor 

tarafından
Benimde öyle bir tatile ihtiyacım var ki bu sene nasip olmadı seneye inşallah diyorum valla ❤️
0 oy
(108 puan) tarafından

Gece gece elbise denemesi yapıyorum :) kilo vermismiyim vermemismiyim diye

image

tarafından
Ne güzel ya maşallah bende tam 6 kilo verdim :D oğlum sağolsun 2.5 ayda nfndn
(108 puan) tarafından
Bende 5 verdim canim 1 aydan az bir surede
tarafından
Ne iyi olmuş ben diye falan yapamıyorum spora da vaktim yok sevmiyorum böyle şeyleri oğlum benim yerime daha acılı bir şekilde hallediyor :D azmıne hayran kaldım baya iyi görünüyorsun
(108 puan) tarafından
Evet canim bende spor falan yapmadım.. Sadece yediklerime dikkat ettim  ekmek. Yemedim ac karnima sirkeli su aksam yatmadam limonlu yoğurt seklinde. İlerledimm.. Ve sonuç bu şekilde :) ama şuan kilo vermemi durduramıyorum.
74 ten 68 e düştüm ve hala düşüyorum
tarafından
Ne iyi olmuş boşver ama çok ta düşme dikkat et ya ben diyetisyensiz diyet yapmaya karşı olanlardanım oğlum bir büyüsün kendine gelsin bende kendime bakacağım spor hocam da kocam zaten sporcu beleşe :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 556 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 456 göst.
0 oy
13 cevap 743 göst.
+1 oy
17 cevap 768 göst.

404,078 soru

12,105,060 cevap