0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (885 puan) tarafından
Dolven verdim ılık su kompres yaptım duş aldırdım ateşi düşüyor ama geri çıkıyor kızımda ağlamıyor hani öyle huysuz da değil ne yapacağımı bilemedim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac çıkıyor canım 
tarafından
Olur canım biz devlete gitmiştik tahlil yapmadan ilaç yazdı 2 hafta sonra çocuk kötü oldu enfeksiyonu 90a yükseldi onların yüzünden bebeğim 10 gün yattı hastanede 3 gün yoğun bakımda yattı
(885 puan) tarafından
Ay Allah korusun bende ondan korkuyorum her şeye de hastaneye gitmek istemiyorum sağlam girip yanlış ilaç yüzünden çıkamayan var Allah'ım yaşatmasın
tarafından
Evet maalesef ben araştırmaya gittim sonra kızım orda doğmuştu zaten doktorumuz bisey olunca buraya gelin orda çocuk doktoru yok dedi
(885 puan) tarafından
Benimde belli bir dokrorum var daha olmazsa yarına randevu alayım iyi dediniz teşekkür ederim:)
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm bnm kızımda 3 gün atesliydi özele gttk igne vurdular simdi iyi çok sukur çok korkarım bnde ateşten 
(885 puan) tarafından
Acaba neyi varmış neden vurdular iğneyi
(2,362 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonu dedi cnm
(885 puan) tarafından
Muhtemelen benim kızımda boğaz enfeksiyonu
0 oy
(238 puan) tarafından
Ateşi düşmüyorsa 38 üstüyse acile götür canım dün yeğenimde ateşlendi bir süre düşüp tekrar çıkıyordu müşadeye aldılar kkmpres yaptılar iğne vurdular ateşi düşmeden salmadılar simdi iyi cok şükür geçmiş olsun.. Ateş en korktuğum şeydir ihmal etme canm düşmezse
(885 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim salgın var herhalde
(238 puan) tarafından
Evet canım hastaneler dolu ateş kusma ishal
(885 puan) tarafından
Allah'ım oralara kimseyi düşürmesin çok zor gerçekten evlat olunca daha zor
(238 puan) tarafından
Amin canımm
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Düşmezse hastaneye götür canım Allah korusun enfeksiyon falan olabilir ama öyle aman aman bir ateş ve huysuzluk yoksa doğal gül suyu ateş için çok iyi Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 
(885 puan) tarafından
Aminn inşallah çok teşekkür ederim takip ediyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
17 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
19 cevap 722 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,987 soru

12,368,324 cevap

42,203 kullanıcı

Kategoriler

...