0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından
Yeğenim 3,5 yalında.Sürekli enfeksiyon kapıp hasta oluyor.Antibiyotik içe içe mahvoldu çocuk desem yeridir.Her ay bir yada iki şişe bitiyor.Lenf bezleri boğazı şişiyo ateşleniyor.Arastırma hastanesine yattı geçen günlerde.yapılan biyopsilerde falan bişey çıkmıyo.Nedir bu sürekli tekrarlayan hastalık.Başına gelen varmış arkadaşlar 

4 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından
Benim çok yakın arkasımin çocuğu da öyle oluyordu. Herşey temiz çıkıyordu ama sürekli hasta yaz günü bile. Doktor bulaşık makinesini iyice temizle yada değiştir dedi arkadasima. Orda sürekli nem ve kimyasal dan bir bakteri üretmiş. Adını unuttum o bakterinin. Ondan olurmus. Arkadaşım yeni makine aldi. Kızı çok şükür rahatladı. Belki iyice bı temizlese fayda eder belki
(147 puan) tarafından
Daha neler duyacağız ya hiç akla gelmez
-Reklam-
0 oy
(13,606 puan) tarafından
Bademcik ya da geniz etinden dolayı olabilir aynı durumu yıllardır yaşadık 1 sene  ara ila geniz eti ve bademciklerini aldırdık çok şükür ondan sonra hasta olmadı antibiyotik şurubu da etki etmiyordu hep antibiyotik iğne oluyordu oğlum bacakları delik deşik oluyordu yavrumun
(147 puan) tarafından
Evet antibiyotik bile etki etmiyo bi süre sonra
(13,606 puan) tarafından
İyi bi KBB uzmanına götürün canım
0 oy
(77 puan) tarafından
Geniz eti olabilir bademcik olabilir reflü olabilir Akdeniz ateşi olabilir hepsinin net araştırması için immünoloji bölümüne basvurun orda bütün tetkikler sonuçlanana kadra bakiyorlar
(147 puan) tarafından
İmünoloji alerji bölümü sanırım kızımı oraya götürüyorum alerjik egzaması var.Yazdığınız hastalıklarada orasımı bakıyor acaba
(77 puan) tarafından
İmmünoloji genetik yapısal alerji veya çocuklarda belirlenemeyen bağışıklık sistemi bozukluklarına inceleyen bir bölüm
0 oy
(99 puan) tarafından
Benim kızım da 3 bucuk yaşında. O da hep hasta oluyordu son zamanlar da. Cocuk doktoruna götürüyorsunuz cocuk ayakkabısı immunoloji bolumu icin kayit açtırıyorsunuz. Biz gittik

Kızımın çok yoğun bi şekilde süte ve yumurtaya alerjisi çıktı. Devamli boğaz enfeksiyonu geciriyor. Devamlı bademcikleri şişiyor. Doktor bunun mikroptan değil, alerjisinden dolayi bademciklerinin devamli şiştiğini söyledi. Antibiyotik mikrobu öldürür. Alerjiden kaynakli
bogaz sismesine iyi gelmez. Ben kizimi özel hastaneye götürüyorum. Orada igne vurdular. Balgam sökücü yazdi ve alerji ilaci da yazmıştı zaten kullanıyor kızım. Ayrica biz nebulizator de aldik onu da kullanıyoruz çok iyi geliyor. Onun icin de ilac yaziyor doktor. Kizim alerjik astim astisi.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
+3 oy
13 cevap 264 göst.

410,706 soru

12,357,697 cevap

41,166 kullanıcı

Kategoriler