0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Oğlum kuzenleri arasında en küçüğü. Eline ne alsa kuzenleri hemen çekip alıyor elinden, vermek istemese bile veriyor ve ağlamıyor tepki göstermiyor. Vermek istemediğini biliyorum ama neden veriyor ve aglamiyor aldılar diye? Acaba ben bir yerde hata mı yapıyorum sizce? 3 yaşında ki kuzenine karşı gelemiyor elinden herseyi alıyor ve tepki göstermiyor. Üzülüyorum sanki içine atıyor gibi sonra devam ediyor birsey olmamış gibi. Keşke ağlasa ortalığı yıksa elinden birşey alınınca, böylece onu savunabilirim. Kendisi ses etmeyince ne çocuğun annesi birsey diyor alma etme diye ne de ben diyebiliyorum. Üzülüyorum bu normal mi? Ne yapabilirim?

1 cevap

0 oy
tarafından
Sen bir kere kız oğlunun önünde oglunadada kimseye eşyalarını verme sen istersen ver diye uyar ve eğer çocuğunun esyasiysa çocuğun elinden kiyametide koparsa alıp oğluma veriyorum benim oğlum aglicagina o ağlasın 
(271 puan) tarafından
Ama benim oğlum ağlamıyor vermek istemese bile tepkisiz kalıyor. Öyle durumda diğer çocuğu ağlatsam annesi babası çocukla çocuk oldu falan der
tarafından
Sürekli o zaman evde oğluna oyuncaklarını vermek istemiyorsan kimseye verme falan de biri sana vurursa sende vur de
Lincleyen olacak ama ben aynı durum icindeydim ama oğlum ağlıyordu ve dayak yiyordu gorumcemin kızına bir kızdım oğlumda ordaydi o gün bugündür vermek istemezse vermiyor çekip alıyor
Biri vursa oda vuruyor valla pısırık bir çocuk olacağına eli maşalı olsun daha iyi
(271 puan) tarafından
Haklısın... evde sürekli söyleyeyim bakalım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 656 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gayegaye (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 276 göst.

Kategoriler