0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her yaz bir aydan fazla eşimin köyündeyiz haliyle zorlanıyorum üstelik aynı evde 2 kayın bir görümcem de var temizlik desen yok ne yapacağım bilmiyorum ne kadar iyi de olsa ev ev üstüne olmuyor herkes tatillerde gezerken ben köy başı bekliyorum çok bunaldım 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Gitme çok istiyorsa eşin gitsin sen otur evinde mis gibi.
tarafından
Çocuğum var tek torun onu görmek hakları olduğu için kalmak zorundaymışım :(
tarafından
Görmek isteyen kendi gelir görür.
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bizimkilerin de alışkanlığı böyle yazın kalıyor herkes ben nişanlıyken bi hafta kaldım sadece evlenince evimi bırakmam falan diyerek gitmedim insan düzenini bozmak istemiyor karşı çıkmak zorundasın maalesef 
tarafından
Bu sefer benim aileme sorun çıkarıyor oraya da gitme madem diyor vs ama orada el üstündeyim burada WC bile giremiyorum afedersiniz üstüne banyoyu onca kişi kullanıyor banyo da yapmak ıstemiyorum haftada bır yapıyorum kayınvalidem sürekli kokuyorsun kalk banyo yap dıyor sinir harbi
(1,763 puan) tarafından
Zor gerçekten biliyorum Allah yardımcın olsun
0 oy
(322 puan) tarafından
2 gün bir arada olunca kafayı yiyorum yemin ederim Allah sabır versin 
0 oy
(5,510 puan) tarafından
allah yardimcin olsun ben 5 gunlugune gdiyorum suan yildayim da bile bile inthar etmek gbi gelio. ustelik is guc yaptirmazlar binkari koca sadece esimin amcasi ve yengesinin yanina. 2 gece orda iki gece otelde bi gece esimi. yegeninde kalcaz. da yinede ayaklar geri geri gidio
tarafından
Biz onca kişi düşünün
0 oy
(5,156 puan) tarafından
Bu hikayeyi bi yerden biliyorum.  Bende öyleydim findik zamanı.  Bu sene bebekten dolayı kurtuldum  . 

Gorumcenin ne işi var bekarmi 
(5,156 puan) tarafından
Aynısını yaşadım. Birlikte yaşıyoruz ilk bebekte onlar baktı çoğunlukla.  Bunda bakamqdilar  .
tarafından
Gerçekten çok zor eşimde sürekli yüzün gülsün bu ne surat diye kavga çıkarıyor yıldım artık ben kendi anne babamla kalamıyorum bir haftadan fazla
(5,156 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum de . Bnm annemler köyde yaşıyor 2 abim evli şehirde yaşıyorlar. Gelinler köye gelmek istemiyor çocuktan dolayı  gelmiyorlar.  Annem bisey demiyor
tarafından
İşte çocuktan dolayı asıl istiyorlar illa gelin diye doymuyormuş toruna maalesef eşimde ikna olmuyor
(5,156 puan) tarafından
İdare et yapacak bisi yok.
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Neden okdr uzun kaliyosunuz
tarafından
Eşimin yazın 2 ay izni var memleketine de 8saat uzaktayız sürekli uzaktayım uzaktayım diye 1 ay kalıyoruz
(14,123 puan) tarafından
Biz 23 saat uzagiz 1 ay izne ciktik her yerde kaldik tatile de gittik yani ben severim hepsini ama okdr uzun kaalmak herkesin duzeni var ay sonucta bide insan bi tatil de istiyor dinlenmek istiyor
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kislaik hazirlayacam, evi dip kose temizleyecem filan de gitme. Gidersende uzun kalmamaya gayret et. Evimi ozledim, ciceklerim var evde kururlar filan de
tarafından
Onca yaz var yaparsın derler evim dedirtmiyolar bile burası da evmiş benim evim sayılırmış ama değil
(1,908 puan) tarafından
asla yalan soyleme taraftarindegilim ama hastayım veya  randevularim var diyip gitmeyeceksin. Bunu 1 kere yaparsan yavas yavas kabullenirler. 1 ay uzun sure cunku

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
+3 oy
30 cevap 668 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (5,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
28 cevap 530 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalerva (118 puan) tarafından soruldu

401,536 soru