0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından
Artık yavaş yavaş öğretmek istiyorum bağlamaktan nasıl olacak heryere yapar bide lazimlik almalımıyım sizce

5 Cevaplar

0 oy
(3,731 puan) tarafından
İlk önce lazimlik al canım sonra, bezi takmayacaksin elbet küçük kazalar olucak bu süreçte bağırmak, kızmak yok 
(332 puan) tarafından
Yok canım kızmam asla öğrensin de artık 25 aylik oldu
(3,731 puan) tarafından
Ögrenir canim eğer hazırsa daha çabuk öğreniyor. Sana tavsiyem her dakika çiş diye bunaltma inat ediyorlar benim ki öyleydi :)) bende hadi koş cis var derdim koşardık eğlenceli hale getirdim o sayede ogrendi
-Reklam-
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Evdeki halıları kaldır.  Bezi sakla . Alıştırma kulodu alabilirisn
(332 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Bez takmaya devam edersen nasil ogrenecek mantiken:) 

Ben wc aparati aldim lazimliktan wcye gecmekte zorlaniyorlar  direkt wcye alistirdim 

Halilarini kaldir yataginada alez ser 

1 haftaya alisir ogrenir
(332 puan) tarafından
Alerji var evet ya Allah diyip başlayalım o zaman
0 oy
(20,346 puan) tarafından
Takmayacaksın canım alıştırma külodu bile tavsiye etmiyo uzmanlar sürekli sorman gerekiyor anlatman lazım bizimki çişi öğrendi çok az kaldı bırakcaz bezi
(332 puan) tarafından
Ay inşallah öğrenir biran önce
(20,346 puan) tarafından
Sabır işi canım ama en çok sen sakin olmalısın kızmadan bağırmadan naptın filan deme kazalar olacak söyleyimde :)
0 oy
(238 puan) tarafından
Ben doktora danıştım canım ilk 3 gün kuralı çok önemli dedi 3 gün gündüz kesinlikle takma bez ama gece tak dedi bir anda çişini tutma kası gelişmez gündüz öğreterek gecede tutmaya alışacak dedi gerçekten ben gece bez taktım her sabah bezi kupkuru aldım işememiş beze 3 günde alıştı kakasını bile hemen yaptı lazımlığa ve geceleri asla ıslatmıyor yatağı bende gece 1 kere kaldırıyorum çişe..
(332 puan) tarafından
Çok sağol canım benim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 875 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,789 puan) tarafından soruldu

407,225 soru

12,223,611 cevap

36,822 kullanıcı

...