0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (7,131 puan) tarafından
Kizlar az çok ne isteniyor biliyorum bime cok uyguna kırtasiye malzemesi gelmiş alabildigini almak istiyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(17,587 puan) tarafından
Bizimki daha belli değil bugün bende gördüm fiyatlar fena değildi ama her okul. Farklı istiyor vs yazdılar burda bende bu yüzden almadım hicbisey 
(7,131 puan) tarafından
Bende Alcam bı kaç belirli bişey keşke bizimkide belli olsaydı baya uygun fiyatları
Yine silgi kalem vs alınır makas kalemtıraş sulu boya kabı vs
-Reklam-
+1 oy
(5,206 puan) tarafından
Bende gecen hafta şoktan almistim sulu boya mum boya resim defteri makas falan ama benim oglum daha 28 aylik hem vakit gecirsin hem ogrensin dedim bende su parmak boyasina bakicam insallah kalmistir
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Bimi yagmalamislar :)) ugrayalım demiştik bugün kadınlar çocuğumu ezecekti :)
(7,131 puan) tarafından
Yaaa hangi şehir canım akşam bizde gitcez bı kaç bişey alcam
(5,502 puan) tarafından
Denizli canim ama güzel uygun seyler vardı
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Bazı öğretmenler marka belirterek istiyor bizim ki öyle birşey istememişti tabi 
0 oy
tarafından
Annemin iş yeri kırtasiye yardımı veriyor belli olsun migrostan alicam mecbur...
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Boya 

Yapıştırıcı 

Oyun hamuru

kesinlikle ALMAYİN  valla ben kötü marka olunca çocuklar kullanamıyor diye veliye geri iade edip yenisini istiyorum. Çocuklar zaten kalem tutmayı yeni ogreniyor. O kadar kötü oluyor ki boyaların sürekli ucu kırılıyor. Çocuk etkinliği yapamıyor üzülüyor yetersiz hissediyor.
(7,131 puan) tarafından
Yok canım zaten faberden başka almam benim bı arkadaş uygun diye aldı okul boyunca 5 paket kalem aldi
(1,702 puan) tarafından
Evet evet veli için daha çok masraf oluyor öyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
22 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
9 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _aysenurr_.01 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 458 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,160 cevap

36,811 kullanıcı

...