+3 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Hepinize uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat hani laf olsun diye sormuyorum gerçekten soruyorum hersey yolunda mı sizlerde? Uzun zamandır dalgınım sebebini bilmediğim bir şekilde yas aldıkça mı yaşadıkça mı bilmiyorum ama hiç bir şeyden haz almıyorum artık çok şükür elhamdülillah şu günümüze ama içimde kalbimim derinliklerinde bir ağlama hissidir geçmiyor dalıp dalıp gidiyorum kiminle konuşsam benzer duygular içindeler aksini söyleyen olursa yürekten mutluluk duyarım ama kimse mutlu değilmiş gibi hissediyorum artık kimsede yaşama sevinci hevesi kalmadı umarım sizler iyisinizdir bende durumlar bu şekilde sevgilerle ♡

3 Cevaplar

0 oy
(6,681 puan) tarafından
Bugunlerimize elhamdulillah 
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Bendede oluyo ama böyle düşününce kendinden kötü durumdakilere bakmak gerek öyle olunca insan şükrediyo. Eşim rahatlık istiyo tek sorun o şuan Allah başka sorun vermesin. Arkadaşlarıyla oturmak istiyo ortamını biliyorum akvaryumcular hep balık derdine olucek o derece bende buna taktım sanki öncelik bizde değilmiş gibi hissettiriyo. Şu saatte gelicem diyip daha geç geliyo laf sarınca kalkamıyorum diyo ama iki bebeyle beni düşünmesi gerek onu yapmiyo evli insansın 12 1 de eve gelemezsin diyorum iki üç saat yetmiyo diyo hep bı kıyaslama yapiyo daha çok yoruluyomus daha çok bunaliyomus ki kıyaslasak beni geçemez zaten ama anlamiyo işte anlatiyorum herkes aynı şeyi soyluyo ama kendi kafasında doğru kendisi ne yapicam bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Bugünümüze sağlığımıza şükür ama zaman kötü ekonomik kötü insanlar manyakkk gelecekğe dair umut yok kaygısız yaşam yok e haliyle de boşa geçen bi ömür zayi olan hayatlar stres yani aşağı yukarı herkes aynıdır muhtemelen 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 435 göst.
28 Şubat 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 291 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde anakiz (2,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.