0 oy
301 göst.
Aile kategorisinde (138 puan) tarafından
Kızlar misal bir sorun problem olsa tartışsaniz ama kalbi kırılan belki de gururu fark etmez üzülen sizseniz ve siz problemi konuşup öyle çözmek istiyorsunuz yada bı özür telefi ws ama eşiniz konuşup çözmek yerine gelip sadece öperek öpüşerek problemi hal etmeye çalışıyor misal beni üzecek bir şey yapsa tavirliyim muhatap olmuyorum bunun için konuşup tartışıp özür dilerim demesi bile kafi ama öpüşerek gerekirse zor kullanarak öperek olay çözüldü bitti saniyor bu çok yordu beni ya siz ne yapardınız 

8 Cevaplar

+1 oy
(503 puan) tarafından
Benim eşimde öyle 

Ya uzatma artık hayla kavgami ya falan der 

Yada dediğin gibi

Geçen ilk defa bak sana karpuz getirdim hadi kesiyim yiyelim de barışalım demişti düzgünce :)))
(4,215 puan) tarafından
İste doğal romantizm :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazi insanlar özür dilemesini bilmiyor senin eşinde öpünce özür diledim olarak algılıyor demek ki
tarafından
Kesinlikle bacim
0 oy
tarafından
Ay bu benim kocam gibi. Kız özür dilemez sarılır öper 
(138 puan) tarafından
İzin vermeyince Zoraki kullanır
tarafından
Aynısı bacım :) çok gururlu ya çok nadir özür diler
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Benim esimde öyle sarılır öper gönlümü almaya çalışır. Ama ben o esnada özür dileyeceksn derim özür diler. Kırıldığımı fln söylerim. Kendi akıl edip özür dilemez ama 
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Aynı benim kocam bu..yalnız degilmisim en azindan ..tripleniyorum o uzuluyor ...geliyor yanima asla konuyu konusup halletmek istemiyor .sucun kendisinde olduğunu biliyor çünkü..ama suc bende ise konusur ..kendisine gelince ben konuyu uzatan oluyorum..AY BU ERKEKLER NEDEN BÖYLE 
0 oy
(36 puan) tarafından
Benimkide aynı eğer çok kirildiyasam asla yanastiemam dibime konuşmayı komple keserim kendi sevdiğim şeyleri yaparım onu onmsizlestirirm er yada geç anlar 
0 oy
(610 puan) tarafından
Yani bunu anlat anlamıyorsa da öpme bi patlat suratına 
(138 puan) tarafından
Sicsin ağzıma sonra:)
0 oy
(14,397 puan) tarafından

Benim eşim de öğle yapmaya çalışır ama ben önce özür dilemeden dokunamazsın derim 3 sefer özür diletirim 

Tabi sık sık yaşanan bir durum değil :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 182 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde _kubra123 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy