0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kizlar gorumceyim ben haftaya cuma nişan var ben bunu aldım kendime kızım malum rahat etmem lazım. Bana eşarp daha çok yakışıyor buna eşarp taksam nasıl olur bide penye mi yoksa bunun gibi saten mi alayım fikir verin banaaaa

7 Cevaplar

0 oy
(15,280 puan) tarafından
Saten şal bence. 
tarafından
Eşarp saldan daha çok yakışıyor yüzüm zayıf baya eşarp topluymus gibi gösteriyor peki aynı ton mu alayım salı
(15,280 puan) tarafından
Esarpta olabilir ama kumaşı kesinlikle penye olmasın. Elbisenin renginde ve kumasinda bulabilirsen öyle al. Birde eğer hazır eşarp kullanıyorsan öyle de alabilirsin ama onlarında çogunda boynu açık oluyor mankendeki gibi
tarafından
Ben boyun açık bırakmam ya hazır eşarp derken
(15,280 puan) tarafından
O zaman şal bence. Elbiseye uygun hazir yapiyorlar sen kafana geçiriyorsun sadece ama dediğim gibi boynu açıkta kalıyor.
tarafından
Yok ben normal şal alayım o zaman bu kumaştan
-Reklam-
0 oy
(2,527 puan) tarafından
Elbiselere şal daha çok yakışıyor bana göre 
tarafından
O zaman şal alayım
0 oy
tarafından
45 yaş altiysan şal ustuysen esarp
tarafından
25 yaş
tarafından
Şifon,jakar veya Medine ipeği şal güzel gider canm
tarafından
Bunlardan hangisi kaymaz kafada rahat durar kızım var sürekli kucağıma alacam indirevem malum halay çekecez falan düğün salonunda olacak nişan
tarafından
En rahatı jakar ama Medine ipeği tok durur şık durur kaymaz bı tik kalın olabilir sadece
tarafından
Oralar çok sıcak ya
0 oy
tarafından
Kızlar yazinnnn bana 
(2,840 puan) tarafından
Şal yapıyosan şal mesela ben hiç şal yapmadım abiye ler içinde eşarp satılıyo çokta güzel parlak oluyo basit olmuyo.. Eşarp yakışıyosa canım ondan yapabilirsin
tarafından
Eşarp bana daha çok yakışıyor ama elbiseye de uyumlu olsun istiyorum buna eşarp güzel gider mi
(2,840 puan) tarafından
Neden gitmesin artık çok görüyorum abıye üstüne eşarp yapanı ama dediğim gibi abıye için eşarp Alman lazım
0 oy
(329 puan) tarafından
Bunun üstüne en iyi aynı renk şal gider canım eşarp bilmiyorum yaa olmaz herhalde 
(7,674 puan) tarafından
Oluyor canım ben şalımı eşarp şeklinde yaptırdım ablam da direkt eşarp yaptırdı çok güzel oldu.
tarafından
Bende çok kararsız kaldım
(329 puan) tarafından
Onu biliyorum canım önünü yuvarlak yapıyor lar bende çok yapıyor um da bu elbise şimdi spor tarzı biraz  sade  yani o yüzden yoksa elbiselere eşarp bende çok yakıştırıyorum
(7,674 puan) tarafından
Ha şimdi anladım canım kusura bakma ben hiç eşarp olmaz dedin sandım.
(329 puan) tarafından
Yok canım elbise sade ya o yüzden dedim ama yinede yüz tipine de bağlı bir şey kimisine şal olmuyor mesela
(7,674 puan) tarafından
Evet canım mesela bana kesinlikle olmuyor çok çirkin duruyor yüzüm daha uzun ve zayıf gözüküyor maalesef.
(329 puan) tarafından
Benim düğünümde de yengem öyle olmuştu kadın pişmanlıkla gelmişti düğüne abiyenin üstüne şal yaptırdı olmadı yüzüne bozsa kuaföre o kadar para verdi bozmada yüzüne yakışmadı öyle kaldı
(7,674 puan) tarafından
İşte aynısı benim kız kardeşimin kınasında başıma geldi çok çirkin oldu resmen ben değil başka biriydim sanki o yüzden düğünde şalı eşarp şeklinde yaptırdım herkes bayıldı. O yüzden yüze yakışması önemli.
(329 puan) tarafından
Aynen canım aynen
0 oy
(7,674 puan) tarafından
Aynı kumaştan eşarp al ya da şalını eşarp şeklinde yaptırabilirsin canım benim de yüzüm senin gibi ben dediğim gibi yaptırdım çok hoş oldu.
tarafından
O nasıl oluyor peki
(7,674 puan) tarafından
Önünü eşarp şeklinde yapar mısınız dersen yaparlar canım daha yeni yaptırdım bayana yüzüme yakışmadığını önünü yuvarlak şekilde yapıp yapamayacağını sordum uğraştı yaptı gayette şık oldu hatta kardeşim gelin olmasına rağmen beni daha çok beğendiğini söyledi yüzünüze ne yakışıyorsa kesinlikle onu yaptırın.
0 oy
tarafından
Salı eşarp gibi bağlayabiliriz ben çok güzel bağlarım öyle
(7,674 puan) tarafından
Her şalı mı öyle yapıyorsun canım ben şal seviyorum ama önü dik olunca yüzüm iyice zayıf ve uzun gözüküyor bu arada post sahibi değilim.
tarafından
Evet canım Sali öyle yapıyorum salı seriyorum yatağa kısmını kafama göre katılıyorum uç kısmını az oluyor kıyafetimin içine veriyorum diğer kalan kısmında arkama atıyorum hem eşarp gibi oluyor hem de şal gibi oluyor
(7,674 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim.
tarafından
Rica ederim canım ❤️❤️
(7,674 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
4 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (538 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 680 göst.