+1 oy
251 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar çocuğumu 2 yıl emzirdim kestim göğüslerim inanılmaz küçüldü ama emzirmeden önce böyle değildi düzelir mi acaba ne zaman düzelir psikolojim bozuluyor gördükçe 

9 Cevaplar

+3 oy
(3,584 puan) tarafından
Oyy bu dertmi..keske benim de öyle kuculse
(8,928 puan) tarafından
Benimkideee
-Reklam-
0 oy
(522 puan) tarafından
Küçülüp ayrıldılar ve hala oyleler . Sanırım düzelmeyecekler
0 oy
(562 puan) tarafından
İnanılmaz derken dümdüz mu ben küçük severim valla benimki biraz büyük:)
tarafından
Yani sırt üstü uzanınca bildiğin sanki yeni yeni göğüslerim gelişiyormuş gibi 13 yaşımdaki hali resmen böyle değildi
0 oy
(603 puan) tarafından

Kiz Allah seni :D içinde süt olduğu için toplu duruyor. Kesince de içi bomboş oluyor ve düzelmiyor benimde öyle olmustu

tarafından
Canım ama benim çocuktan önce böyle değildi göğüslerim vardı 80 beden takıyordum şimdi 70 in içinde oynuyor
0 oy
(628 puan) tarafından
Düzelmiyor hayatim. Ablaminda öyleydi gitti devlet hastanesinde yaptırdi çok memnun suan
(13,437 puan) tarafından
Aaaaa devlet yapıyor mu canım
(628 puan) tarafından
Evet genel cerrah ile görüştü ablam. Onlarda sıra vermiş. Tek sıkıntı sırasını 2 buçuk ay bekledi. 2 buçuk ay sonra anca sıra geldi de öyle yaptırdi. Ama silikon falan öyle bir şey degil. Sarkikligi toparladilar yusyuvarlak oldu smdi :D
(13,437 puan) tarafından
Canım peki ameliyat sonrası iyileşme süreci çok uzun oldu mu bazı kadınlar da ağrı oluyormuş anlamda oldu mu ağrı
(628 puan) tarafından
Yani tabi mutalaka olucak ağrı ama 1 hafta sürdü sonra işine bile geri döndü
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Benim de öyle küçücük kaldı canım bende çok takıyorum bunu kafaya egzersizler varmiş ama hiç araştırmadım
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Düzelmiyor canım maalesef 
0 oy
(16,616 puan) tarafından
Herkese bir etkisi oluyor benimkinin simetrisi bozuldu birinin ucu öne bakıyor birinin ucu boynunu bükmüş aşağıya bakıyor :(
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Valla ben kurtuluşu estetikte buldum 
tarafından
Estetikte uçmuştur fiyatlar canım ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ☘LİLA☘ (1,466 puan) tarafından soruldu