0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Arkadaslar siz ailenize cocuklarinizla kaldiginizda mesela 2 3 haftaligina anneniz size sinirle bidaha gelme diyormu,veya kaliyormusunuz ,benimki hic tahamul edemiyordu cunku cocuklar cok yaramaz sizlerde böyle mi yoksa

23 Cevaplar

0 oy
(4,091 puan) tarafından
Benimki bizimkilerin TV yi kırdı ona rağmen asla gelme demezler hatta çocuk bu tabi ki kırıp dökecek ondan önemli değil derler.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annem uzaktan olduğundan arada gidiyoz sen ikinciyi yap torunum bende kaşdın diyor daha bir yaşında ilerde ne der bilmiyorum ama demez annem tek torun şuan 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Yok derse bir daha görüşmem. Surat bile asmiyor. 
0 oy
(238 puan) tarafından
Asla demez kızım çok yaramaz ben kızarım annemde bana kızar bağırma çocuga cocuk bu siz nasıl büyüdünüz der
(974 puan) tarafından
Bu benim annem hatta gel oğlum ne istiyosun diye eline verir istediği şeyi :)
(238 puan) tarafından
Evet vallaha bende karışmıyorum dağıtsın yıksın evi diyorum yıksın dıyor :)) rabbim uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
(974 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Annemle babamin yaninda cocuklarima eksi yönde hocbisey diyemem bile kizarlar bana.birak cocuk diye.hele babam agzima eder niye bagriyosn diye.ama bende oyle kalmaya asla gitmem 5dakkalil mesefde bizimki 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Annem demez kızım bebekken mutfagını karıstırıyodu kepce tabak canak ne bulsa almak ıstıyodu annemın de huyunu bilirim kızımı engellemeye calısıyodum. İlk basta huzursuz olsa da şimdi ne karısır ne bişey der. Gidince tek sıkıntım şey olur herseyı bana bırakır yemegı aşı bulasıgı temızlıgı. Babamı bile bana bırakır. Babamda kolay bı adam değil. Olsa sorun değil. Ben olsam üzülürüm annem öyle dese. Ya da torunun katlanacan derim. Onları da anlamak lazım düzeninin içine gidiyosun kafaları kaldırmıyor 
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Hayır değil.  Ama sen uzun kalma en iyisi demekki canı yandı kadinin
0 oy
(258 puan) tarafından
Aklı çıkar bırak gelme demeyi bana bagirirlar telde çocuğa bağırma benim oğluma vurma bağırma diye beni yerler 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ben kalmam zaten fazla en azla 2 gün evimi çok özlüyorum annemde kalmıyorum diye kızıyo ama napim kalamam
0 oy
(523 puan) tarafından

Bebeğim 2.5 aylukti her şekilde ağlıyordu. Bı gecr kaldım ama zehir gibiydi ve gunduzunde annem yeter al çocuğunu kızım demişti ve tabiri caizse postalamisti beni evime. Çünkü bebek agliyor asla susmuyor kadin uğraştı uğraştı yok. Annem de hasta bı insan. Ona da hak veriyorum kafası götürmüyor sonra bı kaç hafta gitmedim. Şuan on ayluk çok şükür.

Kalmalı gitmem. Tövbe.

Annem sağlığı yerinde iken çok sever oynar hoplatir vs ama hastaysa sınırlı olabilir 

0 oy
(743 puan) tarafından
Benim çocuğum yok ama kardeşimin çocukları var küçükler babannelerine çok düşkünler evi yıksalar asla öyle bişey demez annem gelinimiz hamileyken iki çocugada gelinede tüm eve de annem baktı şimdi bile istiyorki hep gelsinler torun aşığı çıktı bizimki ahahaha çocukları anne babası tutsa bile annem derki rahat bırak çocukları burası onların evi istediği gibi oynasınlar kırılan kırılsın adı eşya değilmi 
0 oy
(486 puan) tarafından
Benim şuan tek çocuğum var iki olunca ne olur bilemiyorum. Ama halam mesela kadında tansiyon var şeker var kalp ne ararsan var. Bir sürü ilaç içiyor. Çok iyidir çok sever torunlarını gelinini ama çocuklar yaşları yakın iki erkek bazen çok yaramazl oluyorlar o zaman halam dayanamıyor hadi evinize gidin artık diyor. 
0 oy
(768 puan) tarafından
Sen gene 2 3 hafta diyosun benimki aksam oturmasina dükkanın önünde tahammul edemiyor abimin 1 tane bir yasjnda oglu bemim 3.5 yasinda oglum bide 4 aylık kızım var oglumla abiminki karşılıklı bagirirlar oglum onla oynamak ister annem hemen sakın siz bidaha ayni anda gelmeyin bigun biriniz bigun birinix yada biz tek olsakta oglum yaramazlik yapinca bida getirmesin annen seni gelmeyin bida der 
0 oy
tarafından
Ben gttim mi 2 hfta yada 1 ay kalıyorum annemin zoruyla çocuklarm yaramaz ama annem olsun hep görmüyorum diyor aşırı seviyor nyseki öyle şeyler yaşamadım ya el üstünde tutar biz deglde benim çocuklarım sanki evladı gibi eve dönme vakti olunca çok ağlar annem bnm hep iyi kalplidir kmse üzülsün istemez
0 oy
tarafından
Dıyolar esyaları kıymetlı
0 oy
(146 puan) tarafından
1 buçuk 2 aya yakın yanında kaldık ikiz 3 yaş erkek bebelwrimle  dün döndük vedalaşırken ağladı Allah başımızdan eksik etmesin 
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Bu zamana kadar hiç öyle bir cümle kurmadi, tabi çocuklar yaramazlık yapınca durun diyor. 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Valla söyleseler de saygı duyarım kimse benim cocuklarima katlanmak zorunda değil 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Eşim göreve gidince 2 3 aylığına gidiyoruz benim 2 sıpam anasını ağlatıyorlar evin ama annem her dönüşümüzde yine gelin der hatta eşime sürekli görev yok mu der çünkü bizi büyütürken kayınvalideyle yaşadığı için hizmettir bahçe işidir derken bize vakit kalmazmış o yüzden torunlarının her anına şahit olmak istiyor hatta der size istediğiniz herşeyi yapamadım onlar eksik olmasınlar benim büyük sıpada anneannesinin incesini kullanır hep anneannecim bunu yapalım şunu alalım diye
0 oy
(817 puan) tarafından
Annem asla demez çocuğum daha dün beyaz halıyı keçeli kalem ile boyamış. Duvarlari boyamış robot Süpurgeyi alıp yerden yere vuruyor üstünden inmiyor ama annemin hiç off dediğini duymadim. Evime gitmeme bile izin vermiyor burda kal diyor :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 417 göst.
0 oy
8 cevap 451 göst.
0 oy
33 cevap 754 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 297 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yuska (65 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,606 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...