Pazar günü onlardaydık neyse dışarı çıkalm dedi bende eşime sende gel dedm yok dedi ısrar ettm sesini hafif yükselterek yok dedi bende bozuldum eniştesi vs vardı kolumda kolluk vardı çıkarttım çantama attm gelmiyrm dedm o daya geçtm kaynanam geldi hadi gel ayıp olmasn vs dedi gittm iyiydi sonra eşimle trpli olduğmuz için eşim eve gitmek istedi neyse eve geldik tartıştık vs ablasıgil geldi üstüne konustular ettiler neyse sonra bzm kredi olayımz oldu kefil lazmdı annesine söyledik tamam dedi kabl etti sonra vazgeçti eşimde tartıştı iyi ki birşey istedik felan dedi baya laf saydı haklı eşimi dışlıyor herkese koşuyor bize yok kefül olmak istemeyeblr saygı duyuyorum güvendiediği için sinir oldm sonra neyse aradan 2 gün geçti ben aradm bugün iki kez dönmedi hemen arkama durum atmş ve halen dönmedi benlik durum yok oğlu saydırıyor bana küsüyor eşimde aramadı aramazda o şuan, ve evlerinin gündemi benim ama ben ise dahil olmak istemiyorum güya ben oğullarını parmağımda oynatıyorm oğulları benim sözmden çıkmıyor böyle görüyorlar beni takmamaya çalşyorm ama yinede takıyorm