+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Kaynım yeni evli bizden kaç defa para istedi eşim bilmesin dedi eşim verdi bana sorup hatta alma günah lazımdır dedim en son gene istedi bizde o gün dolandirildik full maaş gitti çocuğum tek bezi iyleydi eşim telefonunu falan sattı neyse kaynimada dedi oda ne sordu abi nabtiniz yada bebek var evde kızım bendede yok ama nabtiniz okadar yardım ettik evlebmeden öncede evlendi özel yer kiralayıp pikniklere götürdük ağırladık kıymet verdik bugün kaynanma dediki tatile gidiyorlar tatile ben şok oldum madem paran vardı bize niye aldın aldın durdun bizmde geçim belli öyle ***** gibi hissettim ki eşimde dedi bundan sonra 5 kuruş yok ben eşime her para verdiğinde dedimki günah akrdesin alma ihtiyacı vardır ama o sormadi bile ya neden böyle insanlar

3 Cevaplar

0 oy
(873 puan) tarafından
Evet maalesef ki öyle. Zor günde ilk sizi ararlar iyi günlerinde akıllarından bile geçmezler. İyi niyetinizini suistimal etmiş resmen. Sizde bundan Sonra ona göre davranırsiniz. 
(557 puan) tarafından
Evet canım yani ben dedim bide eşim alalm geri demesine rağmen kardeşin günah dedim ki eltim beni sevmez ztn tırnak kadar ama kardeşi dedim oda pis cikti menfeaatleri için yanastialr sadece bundan sonra bulamazlar
-Reklam-
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Ay neresi gunah Allah askina ya. Yeni evliyse yeni evli kendine bakamayan bi de el kizini suruklemesin. Kocan da istesin paralarini. Her kurus emek zahmet omur o paranin
(557 puan) tarafından
Canim çift maaslilar eltimse çalışıyor ama borç çok diye biliyordum ayrıca düğünde baya iyi altında geldi ama borca gitti sandm meğer borç taksitlemstr bir kaç ay kalma paraları vs bankadaymis bilmiyordumki
0 oy
(26,280 puan) tarafından
Her ailede bir saf iyi niyetli kendini kullandıran bir de duzenbaz otlakçı mutlaka oluyor 
(557 puan) tarafından
Allah'a biraktim akıllı sansınlar duzenbazlar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 571 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
20 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (896 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 199 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (8,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,492,062 soru

24,380,284 cevap

348,684 kullanıcı