+1 oy
157 göst.
Aile kategorisinde (1,561 puan) tarafından
Kızlar 1 yaşında kaç gündür herşeye mızmız oyuncaklara kızıyor herşeye kendiliğinden kızıyor ağlıyor trip atıyor, elini kaldırıyor kızıyor kendi kendine bir anlasam ama.huy edinmiş gibi nasıl davranmalıyım.

7 Cevaplar

0 oy
(1,561 puan) tarafından

En İyi Cevap

Fırtınalı ve huysuz dönemindeymiş 

image

(4,122 puan) tarafından
Kuzum biraz daha düzgün çeksene ss alayim faydali biseye benziyo :)))
-Reklam-
+1 oy
(890 puan) tarafından

Tribini yerim onun :D dişten olabilir tepki vermeyin zaten yapma hayır bilmez 

(1,561 puan) tarafından
Pert etti kaç gündür ya
+1 oy
(1,752 puan) tarafından

Aynı benim psikopatı anlatmışsın :D

(1,561 puan) tarafından
Valla canım artık bıktım ya:D
+1 oy
(72 puan) tarafından
Biz daha kötüyüz çok yoruldum oyuncak oynamıyor gezdiriyorum ağlıyor ilgileniyorum ağlıyor seviyorum ağlıyor kızıyorum ağlıyor ağlamadığı yerde mızır mızırrrr allahım kendimi boğacam
(1,561 puan) tarafından
Ayyyy bizimki de öyle kız dışarı çıkıyoruz ağlıyor,evde ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Fotoğraf koyuyorum şimdi canım şuan fırtınalı dönemdeler
+1 oy
(3,921 puan) tarafından
Köpek dişleri çıkıyordur muhtemelen yada başka bir diş. Dişten dolayı böyle davranışlar olur. 
(1,561 puan) tarafından
Hm teşekkür ederim
+1 oy
(4,435 puan) tarafından
aynisi kızım baktım arka dışı ve önden  2 diş çıkarmış  bütün siniri  galiba ondan  aşırı huysuz herşeye ağlıyor  uyku düzeni cik bozuldu
(1,561 puan) tarafından
Dişte olabilir canım inşallah atlatırlar ya hemen çok zor
(4,435 puan) tarafından
inşallah cnm
+1 oy
(617 puan) tarafından
1 yas 2 aylik bebem de de guncel durum aynen bu suan dizimin dibinde agliyor ve sebebi su tencereleri bulasik makinesine doldurmaya calisiyor vermiyorum diye kiyamet kopuyor bir haftadir icimden gecti sonra uc gundur gripti bugun gördüm ki 2 disi daha ayni anda patlamis 
(1,561 puan) tarafından
Evet canım bir yeri karıştırmak ulaşmak istiyor güvenliği için engelliyorum bu seferde bunun için ağlıyor,elde edemedigi her şey için ağlıyor.oyuncagı düşüyor bana kızıp ağlıyor sanki ben düşürdüm:D
Ay bende bi bakiyim dişlerine ondandır herhalde.
(617 puan) tarafından
Suan bile abisinin oyuncaklarini mutfak cekmecelerine dolduruyor az sonra abisi onlari alinca neden aldi diye agliycak :)))) anne olmak tam bir delilik hali valla bazen bende oturup agliyorum :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gayegaye (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 539 göst.

403,620 soru

12,092,706 cevap

36,386 kullanıcı

...