+1 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
hanımlar dogumdan sonra makat ile  vajinanın arasında küçük bi yumuşak et parçası var başına gelen varmı nasıl  gecer

7 Cevaplar

0 oy
(738 puan) tarafından
Ay bende de var o sanıyorum ki hemoroid emin değilim hiç doktora filan gitmedim
(25 puan) tarafından
Bende gitmedim alırlar fiye korkuyorum
(25 puan) tarafından
dogumdan sonra kabızlık  fikrim o başıma  geldi
(738 puan) tarafından
Ağrı filan varsa kremleri var onu kullanabilirsin. Benim ishal yada kabızlık olsun yanında başka da çıkıyor krem kullanınca rahatlatıyor azıcık
(25 puan) tarafından
hangi kremler iyi gelir sizce  ben genelde fitil ve procto diye bi ilac var
(738 puan) tarafından
Ben fitil kullanmadım procto kremi kullandım.
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
hemoroid oldugunu bilmiyorum ama kabızlık olunca dogumluk hissesiyor6m
(25 puan) tarafından
dolgunluk
0 oy
(1,614 puan) tarafından
Hemoroid olsaydı makatın icinden dışarı çıkmış olurdu, bu damarsal yapı olabilir, ağrı falan yapıyor mu
(25 puan) tarafından
sadece dolgunluk var birde buyuk idrarı yaparken acıyo
(1,614 puan) tarafından
Ne kadar oldu dogum yapalı
(25 puan) tarafından
2 bucuk  sene
(1,614 puan) tarafından
Bayaa olmuş acıması da normal değil , zaten smear testi zamanın falanda gelmiştir yılda bir yapılır , kadın doguma sıra al genel bi muayene yaptır canım
(25 puan) tarafından
randevu almaya çalışıyorum abdurrahman yurtaslan onkoloji  alcaktım ama randevu yok
0 oy
(6,943 puan) tarafından
25 gün oldu 3. Doğumu mu yapalı bende farkettim bendede oluşmuş. Diğer doğumlarda olmamıştı
(25 puan) tarafından
Bi tane  oglum var 2. yı düşünüyorum  dogjm yaparken zorlanırım diye korkuyorum
(6,943 puan) tarafından
Bilemiyorum canım diğer iki doğumumda olmamıştı.
(25 puan) tarafından
teşekkür ederim
(6,943 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(958 puan) tarafından
Geçiyor canım 1 hafta ya anca benim iki doğumumda da olmuştu enfeksiyon ilaçları yazıyor doktor hastaneden çıkmadan önce onları alıp kullanıyordum hemen 3 güne geçiyordu yani diğer türlü kullanmadığım da sistiginden dolayı dikişleri beni rahatsız ediyordu ayağa bile kalkamadım 1 gün boyunca agrsindan kullandım rahatladım eğer doktorunuz size yazdıysa mutlaka kullanın derim çok etkili
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Hemoroid canm büyük sanırsam ki oraya kadar uzanmış bende de oluyo valla yaaa 
0 oy
(528 puan) tarafından
Bendede var canım ebe sordu öncesi varmı diye doğum anında bende var ama agrimiyor dedim ama hemoraid değil demişti arada ağrı ypiyor pişik olursun ya öyle 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 705 göst.
30 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraTekin (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dg2003 (3 puan) tarafından soruldu

412,573 soru

12,421,400 cevap

45,243 kullanıcı

Kategoriler

...