0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
selamm kizlar ben 3 aydir korunmasiz iliskideyim cocuk istiyorum yani kisaca. Bu ayda bogaz yolu enfeksiyonu oldum ve reglime 3 gun kala hastaneye gittim. doktorum ilac yazmadan once suphem olup olmadigini sordu. bende durumu anlattim gecikme daha yasamadigimi erken oldugunu soyledim. doktorum yarin aile hekimine kan verip baktir dedi ve bende gittim. beta degerim 5.88 cikti tam olarak sınır. bu testi vermemin uzerindende 9 gün geçti ve adetiminden de 6 gün geçti yani yüksek ihtimalle hamileyim. Ama hemen kan testi vermek istemiyorum hatta evde bile test yapmak istemiyorum çünkü erken doktora gidildiginde kalp atisi duymayi beklemek falan beni cok geriyor. Panik atak yasiyorum. Yanlis mi yapiyorum? Bu benim 3. gebeligim. ilkinde erken gittim bir hafta kalp atisini beklemistim. ikinci gebeligimi erken farkettim yine hastanelerde surundum dusuk gerceklesti tramvalarim var kisaca. Ne yapmaliyim?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gidin kan verin çünkü vücuttaki enfeksiyon gebeliğinize daha çok zarar verebilir. Hamileyken kullanılan antibiyotikler var onlardan yazar eğer gebelik varsa 
(3 puan) tarafından
antibiyotik verildigini bilmiyordum gebelere. doktorum gargara ve parol yazdi toparladim zaten balgam var sadece onada yapacak bisey yok diye biliyorum
tarafından
Bana yazmıştı doktorum çünkü enfeksiyon bebeğe daha çok zarar demişti
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Bence gitmelisin.

Allah muhafaza kese aşağıda olur bişi olur onlar bakarlar görürler duruma göre  ilaç başlar ne blim folik asit başlar.

Bence yanlış yapiysn kuzum,

Git kan ver pazartesiyi bile bekleme ilk veridgin kanın ustunden baya geçmiş,adetinin üstünden de geçmiş.

İnşallah gönlünce olur ♥️
(3 puan) tarafından
folik asit kendim kullanıyorum gebelik düsündügûm icin
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Gitmelisinki takviyelere erken basliyasin canım bu hem senin için hem bebeğin tutulması için çok önemli 
(3 puan) tarafından
folik asit kullaniyorum gebelik dusundugum icin arti olarak ba agrim oldugundan dolayi magnezyumda kullaniyorum onceki dusuk gebeligimde doktorum vermisti
0 oy
(43 puan) tarafından
Çocuğun yokmu hiç 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 416 göst.
22 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
9 Nisan 2024 Aile kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 684 göst.