+1 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iyi geceler banyo musluğunda ki su lekelerini ( deterjan ile çıkmayan) nasıl çıkarıyorsunuz 

9 Cevaplar

+1 oy
(647 puan) tarafından
Asperox mavi güç ile siliyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Asperox mavi güç bu konuda iyi bence. Sadece sıkınca vebln nefesimi daraltıyor. 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Krem temizleyici ve poşet ile ovuyorum
tarafından
Tamam yarın deneyeyim sağol canım
(2,220 puan) tarafından
Çaydanlık dışını,muslukları hep bu şekilde temizliyorum ama öncesinde eldiven geçiriyorum elime doktor eldiveninden
(5,578 puan) tarafından
aynn ya cif yada asperoks mavi guc ovmadan direk hislatip iki dk icinde duruluyorum oylede cikio
0 oy
(274 puan) tarafından
Pak selsil kullanıyorum ocakta davlumbazda da cok memnunum paril paril parliyor tavsiye ederim
tarafından
Nereden bulabilirim canım
(274 puan) tarafından
Ben migrostan alıyorum internettende alabilirsiniz. Macun olani var banyo fayans ovmak icin bide sprey olani var oda daha cok mutfakta kullaniliyor ben ikisinide kullaniyorum cok memnunum
0 oy
(4,785 puan) tarafından
Porcoz markanin banyo için olanı var dün bembeyaz 9lmustu musluklar bizim sular asırı kireçli ondan sıktım pırıl pırıl oldu 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Porçöz iyi geliyor. Paslanmış gibi olmuştu porçöz döküp biraz bekledim bembeyaz oldu.
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Home bitkisel banyo mutfak spreyi var. Sadece 2 fıs sıkıyorum. Fırçalmıyorum bile. Bekletmeden yıkıyorum. Yeni almışta koymuşum gibi duruyor
0 oy
(16,323 puan) tarafından
Kireç lekelerine por çöz döküyorum ama sağlıklı bir şey olmadığı için ayda yılda bir dökerim ve de mümkünse çamaşır suyu ile birlikte kullanma zehirliyor öyle 
0 oy
(14,146 puan) tarafından

Ben cif ile siliyorum parlıyor :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 116 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde My Rose (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy