+1 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
İki çocuğum var 3 ciye hamileyim eşim askeri ücret çalışıyor bana diyorlarki sen nasıl birikim yapmiyorsun kira odemiyorsun falan ya valahi yetişmiyor diyorum hatta bazen oluyor borca bile giriyoruz diyorum yok diyor siz çok harcıyorsunuz çok alıyorsunuz ya hayat şartları çok zor herşey çok pahalli 

25 Cevaplar

0 oy
(647 puan) tarafından
Çünkü hayatta kalmayı yaşamak sanıyorlar..hayatı kolaylaştıracak, zevk almanızı sağlayacak en ufak şeye bile düşman olurlar. Kendi sefil hayatlarini herkesin yaşamasını istiyorlar.
(43 puan) tarafından
Vala anca kafa kafaya getirebiliyorm bazen getiremoyorum da ve birikimde bahsettiyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Konuşma fırsatını vermesen konusmazlar
0 oy
(709 puan) tarafından
17 bin maas la bu devirde birikim kolay mi yaaa sacmalamasinlar 
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim tek çocuk olmasına rağmen yetişmiyor asgarî ücretten fazla maaş alıyor ama yine de yetmiyor bana da aynısını diyorlar eşin ne yapıyor kazandığı paraları nasıl birikim yapamiyorsunuz diye oysaki bunu diyen kişi haftalık 5 den aşağı harcamiyor 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Postu okumaya başlayınca asgari ücret ile 3.çocuğa nasıl cesaret ettin diye soracaklar sanmıştım
(43 puan) tarafından
Cesaretle alakası yok olunca oluyor istemeyerek oldu zten nasibi var diyoruz bizde vala millet konuşmaları bitmiyor
(5,464 puan) tarafından
Olunca oluyor nasıl oluyor kız :D birşeyler yapmışsınız ki olmuş yani :D olunca oluyor nedir :D
(43 puan) tarafından
Kız ne blim korundugum halde oldu yani demek istedim normal yollarla demek oluyormuş bnde olmaz deidm dikkat ederim dedim kızım 2 yaşında yani 2 sene dikkat etmişim demek

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 858 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 309 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 473 göst.
5 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sekerpare (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.