+1 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Dün  patlamış mısır verdim 3 yaşındaki oğluma dişini gösterdi baktım felan bişe yok akşam da aynı gösterip ağlamaya başladı diş doktoruna götürdüm ben bise görmedim çünkü doktor da  baktı yok bise dedi ama sabaha kadar ağladı ne olmuş olabilir bir patlamış mısır ne yapmış olabilir anlayamıyorum yani.

8 Cevaplar

0 oy
(5,543 puan) tarafından
sicak yeni patldigi an yediyse kabarmistir blki agzu i cok sicaktan yanmistir yani. ama ocaktan patlarken yemesi lazim sicrayani. okadar sicak zate yememistir. disibe kabugu kacabilir sarisi. yafa bogazina takilir . bazen oksursendr cikmio kabul bogazda batio. baska bise ypmaz zaar misir
(14 puan) tarafından
Eşim pakette almış sıcak değili  ben mi göremedim dişinin arasinda kaldi die doktora götürdüm oda baktı sabah kadar bağırdı inan vermez olaydım yani  basit bir patlamis misir nolmus olabilir insan dusunyo  okadar bağıra bağıra ağladı ki
(5,543 puan) tarafından
he cips gibi olan misirlardan vip paketinde gibi. onlar katlili kokusu bile mis gbi lezzeti bizim patlattiklarimizdan kat kat guzel. belki midesini yakmistir hazir gida yeyince benim ccklarinda midesi eksir yanar
(14 puan) tarafından
Ama dişini gösteriyor azı dişini bakim bugünde başka bir doktora baktırayım
-Reklam-
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Sana şöyle söyleyeyim canım. Bende yediğim zaman sivri yerleri aniden damağıma ya da diş etlerime batınca çok acıyor. Ee doktorda bakmışsa birşey yoksa belki de naz yapıyordur ilgi çekmek için 
(14 puan) tarafından
Sabaha kadar ağladı naz mı yapyo bilemedim dişini gösteriyor her sordumuzda aynı dişini gösteriyor .biraz saat geçsin başka    klinige  götüreyim dedim
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Diş arasına sıkışmış olabilir doktor iyi muane etti mi oda önemli bazıları bakmıyor arka falan sende iyice fircala sert çiğnemek isterken batmıştır yada kalıntı bir yerlerde vardir
(14 puan) tarafından
Baktı ama emin olamadım vlla sabah kadar ağladı  batirmiyoda doktora baktirdi bize baktırmiyo fazla başka bir kliniğe goturcem olmadi
0 oy
(286 puan) tarafından
Sert kısmı gelmiş onada dışı ile baskı yapınca dışı açımıs orası ağrı yapmış olabilir baskı ile bu
(14 puan) tarafından
Eşimde diyo sert kısmı kestimi acaba felan dedi bakim biraz zaman gecesinde başka  kliniğe götüreyim
0 oy
tarafından
5 yaşından küçük çocuklara patlamış mısır verilmesi doğru değil. Çok kolay akciğere kaçabilen bir şey o yüzden çocuk doktorları önermiyor
0 oy
(133 puan) tarafından
Canım benim kardeşim de bi gün patlamış mısır yedi kabuğu yan tarafa bi yere sıkışmıştı 2 gün boyunca cikmadi en sonunda babam cımbızla çekti de aldı o da 10 yasinda olmasına rağmen hep ağlıyordu bence sizinki de öyle diş değildir. Çenesinin orda disle yanaginin arasında ki yere bak iyice bak ama zor gözüküyor. 
0 oy
tarafından
Dişlerini sert şekilde fircalasin belki rahatlar 
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok yakın arkadaşım çocuk doktoru doçent oldu bana herzaman der 5 yaşına kadar asla Kuruyemiş verme diye patlamış mısırda çok sağlikli birşey değil arkadaşım belki o ortasındaki sert yeri dişini acıtmıştır acıyınca korkudan ağlamıştır çok geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 217 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kalbimm2 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,413 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,172 cevap

36,262 kullanıcı

...