0 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (769 puan) tarafından
Kızlar günaydın dün beta HCG için kan verdim sürekli bakıyorum düşmemiş enabıza hafta sonu düşmezmi acaba bilen varmı ona göre bakmiyim boşyere nette araştırdım hafta sonu düşmesiyle alakalı hiçbişey yazmamışlar sürekli nabızdayım kafayı yicem ya 

5 Cevaplar

0 oy
(2,636 puan) tarafından
Ben özel hastanede muyaneye oldum düştü ama hastanenin kendi sitesinden 1 saat içinde öğrendim. Devlette kan verdiyseniz düşmez 
(769 puan) tarafından
Yazmayı unutmuşum sağlık ocağında kan verdim canım dün sabah normalde bir gün sonra düşüyordu acaba hafta sonu diyemi  düşündüm testler negatif çıkınca özele gitmek istemedim ama aklım hep sonuçta bi umut eğer öğlene kadar düşmezse özele gidecem yarım saate çıkıyodu orda sonuçlar burda devletin acili HCG bakmıyor baksa acildede bir saate çıkar ama
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Yok canım hafta sonu düşmüyor bende geçen hafta cuma verdim pazartesi öğlen sonuçlar e-nabiza düşmüştü 
(769 puan) tarafından
Oo pazartesiyemi kaldım yani bilsem pazartesi kan verirdim tüh
0 oy
(53 puan) tarafından
Merhabalar bende dün vermiştim dün sürekli girdim çıktım düşmemiş az önce bakmıştım düşmüş yani düşüyor diyebilirim 
(769 puan) tarafından
Yaa benim hala düşmemiş şansıma
0 oy
(18,059 puan) tarafından
Benim düşmemişti canm bende sürekli bakıyordum yoktu öyle yapınca insan çok stres oluyor bakma canm
(769 puan) tarafından
Evet sürekli girip çıkıyorum yok kimisinde düşüyomuş benim şansıma bekliyorum diye düşmedi
0 oy
(436 puan) tarafından
Ben sagşık ocagında cuma günü kan verdim.ctesi sonuç düştü edevlete özele gittim sonra. Bthcg düşmüştü 
(769 puan) tarafından
Benim hala çıkmadı niye böyle oldu anlamadım şansıma sistemimi bozuldu noldu sırf hafta sonu içim rahat etsin diye kan verdim dün bide böyle olcağını bilsem pazartesiyi beklerdim böyle 3 gün beklemiş olucak sürekli enabızdayım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Misafir246 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,016 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,880 cevap

39,240 kullanıcı

Kategoriler

...