0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (20,346 puan) tarafından

Günaydın herkese neşe dolu sağlıklı huzurlu bi gün olsun inşallah ♥️♥️♥️♥️ neler yapıyosunuz ve yapacaksınız haydi başlayalım 

Ben bugün ütü evi süpürme bide yemek yapıcam balkonlar yıkancak aslında okan akşam üstü yıkamıştı ama rüzgar çıktı berbat oldu yine yıkanır yemeğede ne yapsam bilmiyorum e anlatın siz napıyosunuz 

image

13 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından

Vantilatör neden sırtını dönmüş diye düşünüyorum yavrum :D

Günaydın gülüm ♥️

Birazdan çıkıp 1 milyoncuyangtcem ordan markete ordan fırına..

Akşama yemek yapmam lazım  ne yapsam diye düşünüyorum 

image 

(20,346 puan) tarafından
Çok çalıştırıyosunuz heyvanı belliki merveee jdjdjd kolay gelsin gülüüüm
(14,491 puan) tarafından
Valla  ucuza aldm 3 ay önce.
900dü.
Canına okuyana kadar çalıştı :D
(20,346 puan) tarafından
:D ucuzmu iyi işte
(14,491 puan) tarafından
1400 2ler havada uçuşurken 900e buldum fiye alfim geldim eve. :D çabuk bozilir diye düşünürken hakkını verdi hakkını :D
Beyaz guvercinim benim:D
(20,346 puan) tarafından
:D bizimki bin 200 ama pek sevmiyorum ben ya çarpıyor ******** oğliii
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bugün biraz yoğunum aslında biraz geç kalktık o yüzden daha hiç bir iş yapmadım bir çamaşır astım bı kahvaltı yaptık o kadar 

Mutfağı toplamam lazım öğlen yemeği hazırlamam lazım kız  öğlen uykusundan uyanmadan akşam yemeği hazırlamam kız uyanınca çarşıya gidecez şal almam alışveriş yapmam lazım cumaya nişan var sonrasında eve gel akşam yemeği ye hazırlan düğüne git ve aksam uykusu kapanış 
(20,346 puan) tarafından
Gerçekten baya yoğunsun hadi bakalım kolay gelsin sıcak ama dikkat et
tarafından
Bizim burda yağmur var kız :)
0 oy
(7,237 puan) tarafından

Kahvaltı sonrası bulaşık,  toplama ev filan, öğleye doğru biber dolacak, dünden patates yemeği var.. Ütü olacak ikindiye doğru, çamaşır katlanacak. 8-) rutin işlere devam. 

(20,346 puan) tarafından
Aynen yaa ütü hele hiç sevmiyorum :D
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Bebişi emzryom kahvaltı yapcam kızım dursa temizlik yapcam salı misafrim var hiç bir iş yapmyomdim kafa bı milyon ne yapcam die ?kızı aşıya götürdüm dün çok yoruldum hiç halim yok dünde kız huzrsuz ben yorgun işler kaldı yemekde pratik ne bulsam eşim bgun tuhaf erken gelcek ben yemicem dedi kendine yaparsın
(20,346 puan) tarafından
Aynen canım sabahları giriyorum bi şuan bile çocuklarla tost yapıyoruz  okan yapıyo diye girdim iş bitmiyorki
(1,126 puan) tarafından
İş bitmez VAllh bende bebek yatarken bazen takılırım yada eşim evdeyse kizla oynarken
(20,346 puan) tarafından
Ütü kaldı bitek birazdan onuda hallederm
(1,126 puan) tarafından
Sıcak havda ütüde  hiç cekilmez
(20,346 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Sadece yemek yapcm. Yağmur yağıyor 
(7,104 puan) tarafından
Neresi orası
(20,346 puan) tarafından
Yosgat :)
(7,104 puan) tarafından
He . Samsun burası da .gece gök gürledi aşırı hemde sonra yağdı.  Şuan ciseliyor yine .
(20,346 puan) tarafından
Oo dün burda da öyleydi çok korkarım ay ben
(7,104 puan) tarafından
Bende korkuyorum yıldırımdan
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Gunaydin afiyet olsun. Kahvaltı yaptık bizde bulaşıkları yıkadım ocağı sildim. Şimdi de fırını ısıttım silecem içini ama oğlan durmuyor emzirip kaldığım yerden devam edecem. Aklıma yapılacak bir sürü iş var ama sadece akılda yapabiliyorum işte oğlan bırakmıyor uyudukca yapmaya çalışıyorum. Akşama şükür ki yemeğim var yemek yapmayacam 
(20,346 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım olsun bebek iyi olsun diğerleri sonra hallolur sıkma sen canını
0 oy
(3,103 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İşlerim bitti bebelere kahvaltı verdim biber dolması yapacam cacık dusunuyorum 
(20,346 puan) tarafından
Oooh valla süper ikili afiyet olsun
0 oy
(6,826 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben söyleyim işler yarım yemek yok ne yapacağımı da bilmiyorum 3 tane kargo var kızçe yıkanacak cüzüm var okunacak ben oturdum kahve içşyorum ayhhh 
(20,346 puan) tarafından
Aman bende daha adet olmadım dün eşim yine test aldı erken gebelik almış negatif çıktı zırlaya zırlaya öldüm adam diyo tamam olsun varsa napalım salaklaşma neye ağlıyon ama durduramadm kendimi spiral var bide ay çocuklarda küçük olsa perişan olurdum ama halen adet yok pazartesi kan verecem esraaaa
(6,826 puan) tarafından
Ooo 4. Allah yardımcın olsun bacım ben 1 taneyle tövbeye geldim kocam çocuk adı anmıyor o yüzden çok rahatım yalnız bir gün kazayla oldu dersem linç in kralını yerim ahahhahah ☺️
(20,346 puan) tarafından
:))) deme kız öyle nasip herşey yok bacım ya olsa çıkar bu ikinci test yok bende hemen çıkar testte ama yinede kan verecem her ay böyle stres oluyorum
0 oy
(1,821 puan) tarafından

Dün büyük bir temizlik yaptım. Bugün sadece silip süpürmek toz almak var. Ne kadar da kolay yazılıyor. Anam ağlıyor bitene kadar. Yerimden kalkarsam eğer yapacam Ayşegül ama zor biraz :D

(20,346 puan) tarafından
:))) ayol siz ismimi biliyosunuz ben sizi niye bilmiyorum kızzzz
(1,821 puan) tarafından
İsmimi değiştim de geri geldim. Yıllar önce konuşurduk epey seninle :)
(20,346 puan) tarafından
:D adını söyle çabukkk
(1,821 puan) tarafından
Söyledim :))
0 oy
(10,671 puan) tarafından

Kovaya temizlik suyu yaptım temizlik yapacaktım güya ama benim kızım asla durmuyor ayağa kalksam ağlıyor yanımda dur diyor resmen yattık o kırmızı donumu izliyor bende buraya bakıyorum :D

(20,346 puan) tarafından
:D hele bekle bakalım uyur belki
(10,671 puan) tarafından
Benim kızı bilenler bilir 2.ayindan beri gündüz uyumaya yeminlidir :D 7 aylık kendileri
(20,346 puan) tarafından
:D haahahahaha kız şimdiden böyle buuu
(10,671 puan) tarafından
Fazlasıyla yaramaz dün havuzuna sic.ti 2 kere serinlesin diye koydum şimdi de kalktım ortalığı silip supuruyorum mutfak kapısında asılı ekmeği alıp parçalamış ünitede ki herşeyi atmış yurutecli canavar :D
(20,346 puan) tarafından
:D vuuuu acil durum pliiiis
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Anca kahvaltı hazırladım. Kafam kazan gibi. Gece 4ü geçiyordu uyudum sabahta 8.30ta kalkınca ensemden sopayla bayıltılmış gibi hissediyorum. Bu gün kızımla bütün gün parktayız büyük ihtimalle. Akşama dünden kalan yemek var onları yeriz. 
(20,346 puan) tarafından
Alparslan demin uyandı paka ditcez diyo allahım yardım ett
(2,733 puan) tarafından
İnsan bunalıyor valla. Bu yaz günüm parkta geçti. Evde olduğumuz zaman sürekli parktayız. Öğlen 12de 1de çıkıyoruz akşam üzeri 4te eve çıkıyoruz yemek yiyoruz 6da yeniden parka iniyoruz akşam 9da eve çıkıyoruz. Kış aylarında ne b*k yicem bilmiyorum.
(20,346 puan) tarafından
Kışın evde durması lazım bi şekilde yoksa hasta olur Allah korusun
(2,733 puan) tarafından
Allah korusun evlatlarımızı her çeşit hastalık var. Bakalım kış girsin bizi neler bekliyor :)
(20,346 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(49 puan) tarafından
Sabah 6dan berı kızımla ayaktayız benı de uyutmadı kendi de uyumadı en sonunda uyuttum oğluma da telefonu verdım ıkı dk fırında gıttım geldım ki komşu zile basınca uyanmıs. Kahvaltı yaptık şuan sadece. Evler dip köşe süpürülcek bulasıklar atılcak makineye camasır atılcak koruyanlar katlancak yemek yapılcak ne yapsam bılmıyorum da aklımda hıc bısı yok. Hepsını şuan yapmak ıstıyorum kı akşama dısarı cıkcaz diye ama 7 gıbı sular gitti daha gelmedi nasıl yapacaksam sinirler tepemde ya 
(20,346 puan) tarafından
Ayyy komşularına filan de basmasın zile yada kağıt yapıştır zile basmayın yaz kötü olmuş Allah kolaylık versin canım
(49 puan) tarafından
Ay zaten zor uyuttum bide en ufak şeye uyanıyo eskıden 3 saat olan öğle uykusu şuan 1 saat oda ayagımdan hıc bırakmaz sallarsam sınır oldum zaten durmuyo da bı yandan sular kesık ıslerımı halledemiyorum fenalık geldi valla. Zile de yapıstırcam ya basmayın dıye ilk o geldı aklıma valla
(20,346 puan) tarafından
Yap yap millet düşüncesiz ya malesef
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Oğlum 4 saatte 5. Kez uyandı ve 5. Kez uyutmaya çalışıyorum . Gerçekten sinirlerim bozuldu. Afiyet olsun canım 
(20,346 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 508 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Selin1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
11 Kasım 2024 Aile kategorisinde Azra05 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
0 oy
13 cevap 252 göst.
16 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,733 cevap

36,824 kullanıcı

...