0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Merak ettim :) benim 5 yasinda ve 2 aylık 2 Oglum var yeter bize baska istemiyoruz baska da ben bakamam zaten psikoljim kaldırmaz maddi acıdan da bakamayız 

25 Cevaplar

0 oy
(4,497 puan) tarafından

Ben bu psikoloji ile 1 tane anca bakarmışım. 2. Çocuğu yapınca anladım bunu :'(

(218 puan) tarafından
Evet cok zor çocuk bakmak
(12,746 puan) tarafından
Ay ben ya aynisini yazmisim
-Reklam-
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Bakmazsan böyle bir düşüncen yoksa neden post açtınız ki demekki içiniz de bir yer de hala çocuk yapmak istiyorsunuz 
(218 puan) tarafından
Bir kzim olsun cok istedim hala isterim olmasını ama Garantisi yok kiz olacağının ve ben bakamam kendimi biliyorum mantıklı olan başka çocuk yapmamak yoksa çocuklarada gunah olur
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Bendede 3 oğul var valla 4 olursa bakamam deliler hastanesine girişimi yatışımı yaptırır paşa paşa yatarım abi
(4,497 puan) tarafından
Hdhshsh 3. Çocuğu yap diyenlere benim tepkim bu oluyor
(7,921 puan) tarafından
Birde kocan var 4 erkek evin içinde:D
(218 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
(20,548 puan) tarafından
Evet kocam da aynı çocuk gbi valla sjjsjsj
(4,497 puan) tarafından
Ben hamileyken doktorum cinsiyeti erkek deyince oda mı erkek 2 erkekle bana kolay gelsin demiştim de kocanı unutma biz erkeklerde birer çocuğuz sana 3 erkekle kolay gelsin demişti :D
(20,548 puan) tarafından
:D hahahahha doğru demiş valla
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bana göre ideal olan maddi ve sağlık durumun el verdiği kadar yapabilirler. Benim 5. Yolda valla hepsine gül gibi baktım en büyük 18 en küçük 4 yaşında şuan;))) 23+6 da hamileyim 
(609 puan) tarafından
Ben iki tane bebekle kafayı yedim vücudum halsiz kafam götürmüyor artık sen nasıl dayaniyorsun kız
(5,750 puan) tarafından
Allah sabrını verdi hepsi büyüdü canım dedim ya en büyük 18 en kucuk 4 yaşında. Eşim destek oluyor sağolsun elinden geldiğince.
(218 puan) tarafından
Masalalh size valla:)
(609 puan) tarafından
Allah sağlıklı ömür versin hepsine canım bana yardım eden yok tek başıma bakıyorum iki buçuk yaşında ve 9 aylık kızlarım
(5,750 puan) tarafından
Amin cümlemizle inşallah benimde birtek eşim vallahi başka kimseden gram destek görmedim.
0 oy
(647 puan) tarafından
Eskiden 3 ideal derdim ama kendi adıma 1e bile psikolojim zor yetiyor 
(218 puan) tarafından
Ahhhhhhaha
0 oy
(2,733 puan) tarafından
1 kızım var 2 yaşında. Allah ona uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Bu zamanda 2. Çocuk beni korkutuyor. Maddiyat olarak şükür yetebiliriz ama gelecek parlak görünmüyor.
(218 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(1,924 puan) tarafından

Benim psikolojime simdilik 1 yetiyo:Dtimsrhanelik olacam 5 yaşında oğlum <3

(218 puan) tarafından
Bende sizin gibiyim şuan
(1,924 puan) tarafından
Vallaha  3 4 5 dogurup bakanlari hayretle izliyirum cocuklarimi sessiz acaba diyorum benimki 10 taneye bedel:))))
0 oy
(7,921 puan) tarafından
Aynı ben . 8 yaşında ve 5 aylik ogullarim var . 3. Düşünmüyorum maddi açıdan değil psikolojik açıdan.  Eşim zaten 2.yi bile istemiyordu 3.hic istemez :D
0 oy
(52 puan) tarafından
Allahımın gücüne gıtmesın varlıklarına bınlerce şükür . Ama eğer şuan kı aklım olsaydı 1 yeterlı derdım. 2. Olmazdı. Böyle dedıgımde cevremdekı herkes kızıyo Allahın gücüne gıder alır senden dıyolar ama hangı anne evladına kötü nıyetle bunu söyler ki. İyi ki varlar iyi kii. Sadece şuan olsam 2. Yi yapmazdım dıyorum. Maddi manevı her anlamda. 
0 oy
(3,534 puan) tarafından
Tek olmasını isterdim
0 oy
(1,017 puan) tarafından
valla bence ideal diye bi rakam yok. bana sorsan 4 olsun 2 kız 2 erkek. ama kendim yapar mıyım? hayır. o kadar enerjim ve becerim ve gücüm yok. 

benim ikiz kızlarım var. bi tane de dondurulmuş embriyom var. onu almak istiyorum. olursa 3 çocuk ama o olmazsa bi daha da çocuk düşünmüyorum.
0 oy
(1,933 puan) tarafından
2. Oğluma hamileyim aralari tam 2 yaş. Oğlumla ilgilenemiyorum şehir değiştirdik hayat şartları değişti. Eğer böyle olacağını bilsem 1 de kalırdım.Ogluma karşı o kadar vicdan azabı çekiyorum ki...
0 oy
tarafından
2 e şuan 2 çocuğum var 
0 oy
(7,076 puan) tarafından
1 kızım var 2 ye manevi ve maddi olarak yeterim buna eminim ama 1 taneye en iyisini vermek varken 2 taneye imkanları bölmek istemiyorum 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Çocuk sayısı ailenin maddi duruma yaşına sağlık durumuna annenin psikolojisine sabrına eşler arasındaki ilişkiye gibi çok kritere göre belirlenir bu sayı benim için ikidir üç olması için kazara hamile kalmam lazım hamile kalmamak için kocadan uzak duran insanım o kadar diyim :) bir oğlum var şimdilik 
0 oy
(326 puan) tarafından

Valla bana göre 2 çünkü gerçekten insan yıpranıyor ikiz bebeğim var Allah nasip ederse onları büyütürüm rabbim canlarına sağlık versin amin çünkü ne kadar çocuk olursa o kadar sorumluluk diye düşünüyorum isteyene versin Allah çünkü çok çocuğu olsun isteyende var ablam ideal 4 diyor mesela :D ben 2 

0 oy
(12,746 puan) tarafından
1 tane bakabilirmisim valla 2.olunca anladim malesef
0 oy
(4,866 puan) tarafından
Benim için 1 tane ideal  oğlum akıllı bir bebekti öyle gaz derdi uyku derdimiz hiç olmadı ona rağmen 1 tane yeter diyorum :) bu devirde doğurmaktan ziyade yetiştirmek çok zor
0 oy
(2,946 puan) tarafından
4cocuk annesi olarak cok zor
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Üç tane çocuğum var anca yetiyorum dördüncü çocuğa bakamam üç yeter Allah'ım olmayana versin

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 875 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 227 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esma❤️Yasar (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 434 göst.
0 oy
41 cevap 571 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu