0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar lütfen ne biliyorsanız yazın kolik gazlı bebeği olanlar neler yaptınız neyin faydasını gördünüz.24 günlük ikizlerim var birisi çok mızırdıyor uyumuyor sürekli ıkınma sesleri çıkarıyor gaz damlası gaz giderici yağ hepsini aldım masaj hareketleri üstten alttan gazda çıkarıyor ama fayda etmiyor kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor bu yüzden sallamaya bile alıştı:(ikisine birden yetişmek çok zor yorucu:(

4 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Verdiğiniz gaz damlaları ise yaramıyor olabilir benim bebeğimde öyleydi hiç geçmeyecek sanıyordum damlaları vaktinde kullanın saatler ağlamasın doktor öyle demişti hangi damlaları kullanıyorsunuz?
(18 puan) tarafından
Bir tane gaz damlası kullanıyorum nurse harveys
(18 puan) tarafından
Sizin kullandığınız ne markaydı
-Reklam-
0 oy
(13,433 puan) tarafından
Ne yediysem ne ilaç kullandiysam hiç biri fayda etmedi bende hamak kullandım 4 ay nere gidersem onu taşıdım sallamaya alıştı diye düşünme canım 4. Aydan sonra düzene giriyor ileriyi düşünme sen suani kurtarmaya bak ben hep yüz assa yatırdım gözetim altında bi dene istersen. 

Bide ayakta bebegin karni assada olacak şekilde kollarımıza yatırıp sağa sola sallaniyorduk eşimle öyle rahat ediyordu uyuyunca da pozisyonu hiç bozmadan yuuz assa şekilde yatiriyorduk
(18 puan) tarafından
Bende kucağımda karnını karnıma bastırarak uyutuyor o şekilde rahatlıyor,birde kolda dediğiniz gibi salalyınca uyuyor,sallmayı artık takmıyorum yeterki uyusun yazık yavrum uykusu var uyumak istiyor ama canı rahat değil işte, bende otomatik ana kucağı aldım bakalım işe yarar mı
(13,433 puan) tarafından
İnşallah yarar canım ama bilmiyorum biz deli gibi sallardik
(18 puan) tarafından
Allah bütün annelerin yardımcı olsun hele ikiz annesi olmak iki kat daha zor.canları sağ olsun da bu günlerde geçer inşallah
(13,433 puan) tarafından
Amin canım.amin tabiki ben 1 tane ile deli oldum ikiz çok daha zor
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Sabsiplex kullandım ben kızımda işe yaradı canım 
0 oy
(75 puan) tarafından

image

Bunu her akşam saat 9 da veriyordum bigaia 5 damla falan 

image

Nurse harbeys de günde 3 defa yarım çay kaşığı veriyorduk büyüdükçe arttı bende alışkanlık olmasın diye bir süre sonra yavaş yavaş azalttım

Biz de çok zorluk yaşadık artık oturup ağlıyordum normal gaz ilacı bir işe yaramiyordu başka bir sıkıntısı vardır diye özele götürdüm kolik bebek mış doktor bunu verdi anında ise yaradi çocuk rahat etti 

(18 puan) tarafından
Nurse harveys veriyorum bende günde bir defa zarar olursa diye korkuyorum bi kere 6 7 damla veriyorum
(75 puan) tarafından
Bizim ki şurup

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 155 göst.
21 Eylül 2022 Aile kategorisinde gazli_bebek (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 238 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,776 cevap

36,674 kullanıcı

...