0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından

benim makinem bosch 8 ay gibi bi süre oldu alalı makinenin önerdiği tablet finish quantum bende onunla yıkıyodum gayet te mennumdum. lakin boykot oldugunu duydugumdan beri bırakma kararı aldım bosch makinem başka tabletle güzel yıkamiyo sadece finisle yıkıyodu malesef bıraktım güzel yıkasada. yeni tablet çıkmış bingonun a101'de bugün de indirime girmiş bi şans vermek istedim ben pro max olanını aldım şuan yıkaniyo bulaşıklar eğer makinem bu tableti kabul edip güzel yıkamaya devam ederse buna devam edicem aslında önemli olan her markete gelmesi ve sürekli bulunmasi ( 10 TL üstü 150 )

image

6 Cevaplar

0 oy
(4,681 puan) tarafından
Bende merak ediyordum bunu. 

36'lı mi 150 tl?
(440 puan) tarafından
minnak35 ben o resmi internetten aldim normalde pro olanin icinde 36 adet var pro max olanin icinde de 32 adet var
(440 puan) tarafından
ukonetsret cnm yanliş olmasin resimde 40 gösteriyor ama ben onu internetten aldım resmini normalde pri olanin icinde 36 tane var pro max olanin ise 32 adet ben pro max deniyorum şimdi bi üst oldugu icin bakalim nasil yikiyacak insallah her markete gelir
(4,681 puan) tarafından
Anladım canım sorun değil  :) Nasıl memnun kaldın mı?
İnşallah gelir artık hem yerli mallar da çoğalmış olur böylece
(440 puan) tarafından
güzel yıkadı memnun kaldım finish quantum bi kenarda duruyo icinde hala vardi bosch makinem bir tek onu yıkiyodu makinede o tableti öneriyodu . inşallah her markete satışa çıkar uygun fiyata
(4,681 puan) tarafından
İnşaAllah sevindim
-Reklam-
0 oy
(1,759 puan) tarafından
boykot.co diye bir site var markaları ve marketleri arama butonuna yazıp boykot mu bakabilirsin canım. A101 boykot ediliyor siteden açıklamasına bakabilirsin❤️
0 oy
(256 puan) tarafından
Çok iyi geçen gün 300 tlydi
(440 puan) tarafından
bakalım nasıl yıkıcak insallah her markete gelir ve her markette sürekli bulunur ve satışta olur
(256 puan) tarafından
İnşallah bende asperoxun aldım iyi gibi
(440 puan) tarafından
bingo pro max iyi yıkadı memnun kaldim max olaninda filtre temizligide varmis
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Benimde Bosch ama renax diye bi marka dendim mükemmel yıkadı canım 
(440 puan) tarafından
anladim cnm benimkide bosch finish quantumdan baska yıkamıyor zaten makinenin önerdiğide o tablet o. yeni tablet cikmis bingo yıkaniyo bitsin bakalim nasıl yıkamis
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Valla finish 72 li galiba bes alti paket stok yapmistim ben. Gun asiri yıkarım bi iki sene gider bana. Maalesef onları kullanmak zorundayim artik. Ama bingonun ki iyiyse bize de yaz aklımızda bulunsun. Ben bingoyu seviyorum.
(440 puan) tarafından
cnm bendede finish quantum max vardi bitmek üzere yani kullanmaya devam ederdim de boykot oldugu icin şuan kenarda duruyo bingonun yeni cikan tabletini deniyorum pro max olani bitince buraya sanada yazarim
(4,043 puan) tarafından
Boykota ben de dikkat ediyorum elimden geldiğince. Evet ya yazarsan sevinirim
(440 puan) tarafından
cnm gayet güzel yıkadı ben memnun kaldım baya pro max olaninda filtre temizligide yapiyomus
0 oy
(861 puan) tarafından
Makineden çıktı mı nasıl yıkamış 
(440 puan) tarafından
bitti cnm birazdan yazıcam
(440 puan) tarafından
cnm anca yazabildim gayet güzel yıkadı ben baya memnun kaldım makinenin icini bile güzel parlatti gerci ben makinemin bakımınıda yapıyirum onunda etkisi vardir

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 282 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 369 göst.
+1 oy
7 cevap 237 göst.
25 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ikbal (50,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu

401,987 soru

12,034,228 cevap

36,262 kullanıcı

...