+2 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (5,444 puan) tarafından

İşlerim bitti kahve içiyorum sızler ne yapıyorsunuz ☺

image

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından

image

Afiyet olsun canımcim bende çay içiyorum geç uyandık kalkıp işlere başlıyacam inşallah 

(7,076 puan) tarafından
Hülyoş oralarda bana bi kiralık ayarla be kuşum
(4,497 puan) tarafından
Tam nefes almalık yer :)
tarafından
Esram kuzum gel kiralık ne bacım üst kat boş bizim hemen sana ayarlayiveririz ayıp ediyorsun hee ❤

Omurmete şimdilik öyle ama kışın da işkence gibi kışı çok ağır ve uzun geçiyor malesef şuan bile üşüyorum düşün serin serin esiyor hava ☺
(674 puan) tarafından
@Gastamonlummm Afiyet olsun Hülya'cım, bizim evin burası gibi her yeşillik insanın içi açılıyor ♥️
tarafından
Teşekkür ederim bittercim benim her dört yanım böyle ormanlarla çevrili çok güzel oluyor yazın canım ❤
-Reklam-
0 oy
(4,828 puan) tarafından

Bu gün hiç bir şey yapasım yok. Başım ağrıyor halsizim kulağım ağrıyor:( sanırım iyi değilim:)

Afiyet olsun ❤️

(5,444 puan) tarafından
Saol canım inan bende oyleyım boynum aşırı agrıyo agrı kesici aldım kahve aslında alışkanlığım yok velkı ıyı gelir dedım yemek bile ne yapcam bilmiyorum.. Sanada gecmıs olsun can ❤
(4,828 puan) tarafından
Genel olarak öyle bir ruh hali var sanırım :( iyi yapmışsın şifa olsun inşallah ☺️
(5,444 puan) tarafından
Saol canım benim ☺❤
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben bugün bazı yerleri derin temizlicem basladım bir odaya bakalım
(5,444 puan) tarafından
Sağol can kolay gelsin sanada❤
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Daha yeni kahvaltudaym  pazara gidilecek vs
(5,444 puan) tarafından
Afıyet olsun tatlım kolay gelsin ❤
(3,058 puan) tarafından
Tsk ederm saana da afiyet olsn xnn
0 oy
tarafından
Anlık kızımı uyutuyorum uyusun öğle yemeği hazırlamam lazım sonra da evden çıkış yapmamız lazım bugün çok yoğunum 
(5,444 puan) tarafından
Kolay gelsin canım benim de yemek hiç fikrim yok akşama daha var bulurum inşaAllah ❤
tarafından
Akşam için fırına tavuk patates yanına pilav yapacam öğlen de patates kızartması yapacam
(5,444 puan) tarafından
Yarın görümcemi çağıra bilirim menumde o da var o yüzden bugün başka bısey bulmam lazım sanada âfiyet olsun canım ☺
0 oy
(18,045 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ☺️ dikilecek kiayfetim var ama hiç takatim yok öylece oturdum kaldim. Birde aksama ne yapsam diye düşünüyorum 
(5,444 puan) tarafından
Sağol canım inan benimde aklımda fikir yok ne yapcam bilmiyorum ☺
(18,045 puan) tarafından
Burda post açıyorlar aksama ne yapacaksınız diye ondan çoğu zaman fikir bulup yapıyorum hshshshshsh
(5,444 puan) tarafından
☺☺aynen aynen bende büyük ihtimal sarma sararım galiba
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Afiyetler olsunnn canimm daha kahvaltı hazırlıyorum tembeliz bu aralar bizz
(5,444 puan) tarafından
Saol canım olsun olur arada öyle tembellıkler sanada afıyet olsun ❤
0 oy
tarafından
Elhamdülillah keyfim gıcır rabbim her zaman sukretmem gerektiğini bir kere daha hatırlattı elhamdülillah 
(5,444 puan) tarafından
Çok şükür canım Rabbim daim etsin ❤
tarafından
Elhamdülillah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Ben ve diş ağrısı 

Kız o radyo mu bakınca eskileri özletti birden afiyet olsun 
(5,444 puan) tarafından
Evet canım kaynatam verdı çok eski radyo ama şimdiki radyolardan istiyorum şarjlı olanlardan çünkü bu prıze takılıyo her yerde de çekmiyo malesef.. Bu arada canım çok geçmiş olsun diş ağrısı kötü derler Allah şifanı versin
(6,596 puan) tarafından
Amin amin Allah kimseye diş ağrısı yaşatmasın keşke hayatta diş ağrısı diye bişey olmasa
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Kahvemi sabah uyanır uyanmaz içiyorum :))) işi bitirdim ütü kaldı hiç sevmiyorum yaaa namazımı kıldım oturdm 
(5,444 puan) tarafından
Bendede çay alışkanlığı var çay içmezsem başım agırır☺ama artık kahvede günde bır kere içerim artık bende namazımı şimdi kıldım yemek aklıma sarma geldi bakalım artık ☺
0 oy
(354 puan) tarafından

Son 10 günüm kaldı doğurmayi bekliyorum oğlumu ikna etmeye çalışıyor um :D

(354 puan) tarafından
Ayy hiç öyle değil totom bile ağrıyor artık
(6,756 puan) tarafından
Ah 1 ay öncesine kadar bende ne zaman doğacak diyodum :) zaman nasılda hızlı akıyor. Şuan 25 günlük
Sağlıcakla gelsin inşallah
(354 puan) tarafından
Birde kızım var kök söktürüyoe o yüzden artık doğsun istiyorum son 10 gün ama bilmiyorum erken gel diyom eşim yanımda yok gelme diyom dayanacak gücüm yok
(6,756 puan) tarafından
Kendi keyfine kalmış ne zaman geleceğini o belirlicek :) son günler zor Allah yardımcın olsun.
(354 puan) tarafından
Amin canım inşallah zamanında gelsin sağlıkla gelsin ben dayancam artık
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Masha esliginde misafir bekliyoruz kızımla 
(5,444 puan) tarafından
Kolay gelsin şimdiden canım☺
(4,272 puan) tarafından
Sağol canım :)
0 oy
(5,428 puan) tarafından

Mutfak dolaplarim ve camlarim kaldi benimde dun siler gibi oldum yagmur yagdi iki camimi silmistim sadece bugun bitiricem ama oglum resim yapiyor onun basinda duruyorum her yeri boyamasin diye

image

(5,444 puan) tarafından
Kolay gelsin canım havalar çok sıcak bende temizlik yapmam lazım ama serınlemesını bekliyorum havanın okullar bı açılsın daha rahat yaparım☺
(5,428 puan) tarafından
Sagol canım annem dolaplarini ben silivereyim sen sadece cocukla ilgilen dedi de annemi mi beklesem yoksa kendi isimi kendim mi görsem bilemedim cunku bugunumu alır icini komple bosalticam temizlicem birde oglum 28 aylik ilgi istiyor sıkılıyor karar veremedim
(5,444 puan) tarafından
Anneni bekle canım birlikte daha çabuk yaparsınız en azından böyle bir avantajın var ne güzel benım burda kimse yok yardım edecek iş başa düştümü mecbur tabi ☺☺
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Kıs uyusun spor yapicam. Ölü gibiyim belki kendime gelirim diye. 
(5,444 puan) tarafından
İnşaAllah canım bende kendıme gelmem için kahve içtim ☺
(2,943 puan) tarafından
Afiyet olsun:) bende spordan sonra içicem daha içmedim.
(5,444 puan) tarafından
Sağol canım sanada şimdiden âfiyet olsun☺
(2,943 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 246 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Livmirmin1993 (555 puan) tarafından soruldu
+5 oy
18 cevap 591 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
+1 oy
3 cevap 153 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Moryel (1,474 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,840 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...