+1 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından
Siz bile sosyal medyada profil fotosunda bile kullanmıyorken kaynana ve kayınbaba bebeğinizin fotosunu sosyal medyalarında kullansalar naparsiniz? 

Üstelik bı kez uyarıp kaldirtmaniza rağmen 

27 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim için sorun olmaz nenesi dedesi sonuçta ama kendimde arada paylaşırım 
-Reklam-
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Uyarmama rağmen yine koysalar laf ederim. Tekrar söylerim eşimi de uyarırim uyarsın diye
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Sorun etmem ben yedi kat el değil sonuçta 
0 oy
(261 puan) tarafından
Ya kaynana kayinpeder ya da kendi annem babam yaparsa sorun etmem sanırım çünkü benim çocuğum onların da çocuğu sayılır valla yani herkesin kendi görüşü tabi ki ben öyle düşünüyorum biz onların çocuklarıyiz anne baba olunca evlat nasıl bir sevda gördük yani düşün bir de evladının evladı kim bilir nasıldır. Annecim diye de sevebilirler kendi evlatları yerine de koyabilirler gerektiğinde kizabilirler de. Ağzımı açmam ki netice de yanlış bile yapsalar o çocuk benim çocuğum eninde sonunda benim dediğimi yapmak zorunda kalacak yani. Ama tekrar ediyorum bu benim düşüncem kimseye de niye benim gibi düşünmuyosun diyemem. Benim hoşuma gidiyor benim çocuğumu böyle içten sevmeleri 
0 oy
(577 puan) tarafından
Benim bazen paylaştıklarımı kayınvalidem kendi hesabında paylaşıyor bir kaç defa da profil yaptı ben birşey demedim ve bu arada öz kayınvalidem değil eşimi o büyütmüş annelik yapmış 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Benim eşim bu konuda çok katıdır . kızım 4 buçuk yaşına basacak hayırlısıyla ikimiz paylasmadik bugüne kadar . Herkes bu huyunu biliyor, bilmeyen paylaşırsa direk arıyor kişiyi kaldırmasını söylüyor.. tekrar arayıp uyarın illaki anlayacaklardır.. Allah' muhafaza Nazar haktır, kimin hangi göz , düşünce ile baktığını bilemezsin. Rabbim korusun 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Daha önce uyardıysam yine uyarırım ama eşimi devreye sokarım.

Eşin net ve ciddi bi şekilde konuşursa tekrar etmezler

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 917 göst.
0 oy
20 cevap 735 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,156 göst.
15 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,801 göst.