+1 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mesela ben kariyer yapıcam 35 yaşımdan önce asla evlenip çocuk yapmam, tesettüre girmem derken

Üniversitede karşıt görüşlü dini bütün birine aşık olup mezun olur olmaz evlenip tesettüre girip anne olmak isteyeceğimi bilmiyordum...  Her şey Nasip :)

35 Cevaplar

0 oy
(643 puan) tarafından
Ben kendi ayaklarımın üzerinde durup bir ev birde maaşım hayaliyle yaşayıp ailemin eğitime karşı olması sebebiyle ev kızı olup 24 yaşında evlenip 5 sene sonra da eşimin vefat edip 1 çocukla ortada kalacağımı hiç bilmezdim. Şimdi 1 maaş 1 ev 1 de oğlum var. Ne kadar acı 
tarafından
Aa başın sağolsun canım kazaydı galiba öyle hatırlıyorum. Bundan sonra ne  yapmayı planlıyosun
(643 puan) tarafından
Bundan sonrası oğlumla devam. Onu büyütüp hayata kazandırmak.
-Reklam-
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Mesela ben üniversiteyi birincilikle bitirip, çalışıp atanayim artık derken eşimle evlenip üstüne 1 sene sonra Amerikaya taşınıp orada hamile olduğumu öğrenip cocuk doguracagimi bilmiyordum. Nasip, kısmet haha
tarafından
Waaoooaa kız maşallah sanaaa
0 oy
(235 puan) tarafından

Mesela Ben de hep hemşire olucam derdim çok güzel lise çıkmasına rağmen takı 17 yaşında aşık olup evlenip 5ay sonrasinda ilk kızıma hamile kalacağımı  bende bilmiyordm :D

tarafından
Bu yaşta anne olmak nasıl bir duygu
0 oy
(83 puan) tarafından
Mesela bende baskıcı ailemden dolayı hep evlenince arkadaşlarımı evime çağırıp paso altın günü havasında takılacağım hayal ederdim ama Yurtdışıdan evleneceğimi bilemezdim. 
(645 puan) tarafından
Nereli esiniz
tarafından
Ayy zor olmuyor mu
(83 puan) tarafından
Yok bence değil yani ben zorlanmadım en azından eşim iyi biri. Zaten öyle kaynana görümce elti şu bu muhabbetlerini seven biri değilim. Diller farklı İngilizceyi herkes bilmiyor iletişim yok e doğal olarak sıkıntı yok. Körün istediği bir göz Allah verdi 2 göz çok şükür. Şimdi kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzağım kafam rahat.
(83 puan) tarafından
Ay o bende kalsın ya ola ki burayı kullanan eş dost akraba bişey vardır kimliğim ifşa olur
0 oy
tarafından
Mesela ben içimdeki hayat enerjisi hiç bitmeyecek hep güleç kalacağım diye düşünürken sinir hastası olduğumu bilmiyordum 
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Herkese peşpeşe doğum yapıyor diye SLK SLK bilmişlik taslarken 27 ay arayla 2 çocuk doguracagimi bilmiyordum
0 oy
(12,904 puan) tarafından

Damdan düşer gibi evlenip ineklerin poqunu temizliceni bilmiyordum  :)

tarafından
Hahahahahahahah kız söyleme şeklin komik :) bu arada harbi mi :)))
(12,904 puan) tarafından
Harbi kız eşinle konuşuyorduk annem öğrensin diye söyledim babama söylemiş derken bi isteme bi Nisan  :D
Gecen sene de koye yerleştik arada da giriyorum buzagalarin bakımını yapıyorum eşime yardım edem diye  :))
0 oy
tarafından
Metnin en sonundaki kelimeye iyi odaklan ;) 
0 oy
(8,365 puan) tarafından
Bende evlenmem diyodum konusunu actırmazdım sonuc 18 evlendim severek 2 de çocuk var 
tarafından
O yaşta birini sevdiğinizden nasıl emin oluyosunuz. Kız ben adama 5 sene boyunca aşıktım. Hala acaba uyuşur muyuz diye evlenmeye korkuyordum
(8,365 puan) tarafından
18 diğil canım 16 yaşımda tanıdım eşimi bilmiyom güzel sözler duyunca seviyo diyo insan 18 kadar ayrılmadık sorunlar oldu tabi ama sonunda evlendik
0 oy
(668 puan) tarafından
Evlilik yokken görücü  geldiği zaman ağlayarak yok dediğim de eşimin fotosunu görüp ona mesaj atıp evleneceğimi bende bilmiyordum :D
tarafından
E eniştemiz yakışıklı demekkk :)
(668 puan) tarafından
Sağolasın  inşallah  yüzü gibi huyuda güzel olsun
Amin amin çok amin :)))
0 oy
(5,477 puan) tarafından
İmmm bende evlenmeden önce prenses evlendikten sonra köle isauraya döneceğini bilmiyordm ;)) ev işi bitmiyor ya
0 oy
(377 puan) tarafından
Bende eşimin durumu çok kotuyken evlendiğimizde 1 haftada işe girip durumumuzun çok iyi olacağını bilmiyordum bu geldi bı tek aklıma ya :)))
tarafından
Aa çok iyiymiş ayağın uğurlu gelmiş

Ne iş yapıyor
(377 puan) tarafından
Pttde kargo dağıtımı yapıyor bize yetiyor çok şükür ☺️
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Akademiye devam etmeyip evleneceğimi bende bilmiyordum. 
0 oy
(256 puan) tarafından
O müzik çaldı kulağımda ☺️
0 oy
(2,729 puan) tarafından

Bende bende:D bazı gördüğüm, olumsuz aile olaylarından dolayı evlenmeyi düşünmüyorum dediğim zamanlar ; eşimi birisi söyleyip, babamda tanıyor diye bir şans vereyim dediğimde 21 yaşındaydım. Evlendim elhamdulillah kalbime mukabil bir kalp buldum..

Ama ben tabiki hiç bir zaman şu zaman evlencem demeyi doğru bulmuyordum. Hep hayırlı vakitte olsun derdim. Evlenmeyi de çocuğu da..

Seninki de çok güzel olmuş maşallah :angel:

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 581 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 987 göst.
28 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Elifgrknn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde Tuba Y (889 puan) tarafından soruldu
0 oy