0 oy
78 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (388 puan) tarafından
Kızım 3 yasında bagırsak detoksu yapılcak takvıye bagırsak parazit kürleri ve yanında gluteını kazasını kes dedı  eczacı ama bızde kazain zaten yok muhallebıyı ben hep suyla yaparım  gluten var işte  . Benım kızım 3 yasında hala çiğneme yok lapa gıbı yıyor   blender annesıyim anlayacagnz bin tane doktora götürdüm geç alıstrmssn çocuk bılmıyor dedı  bu kez başka fonksiyonel yaklasım ı olan bı eczacı bagırsak detoksu yapacak   bagırsaklar saglıklı olursa beyınde saglıklı olur dedı  bakalım belki laf anlatabılırım. Kızım çiğne dıyorum çiğnemem hayır yutcam dıyor.  Gluteni kesicez 1 ay ama glutensız unlar alıp  muhallebı mı yapayım  acaba  

2 Cevaplar

0 oy
(4,161 puan) tarafından
Canim gecmis olsun ama kusura bakmazsan bisey sorcam. Ek gida doneminde bebekken filan ne veriyodun nasil veriyodun. Benim de dokuz sylik kizim var ben de mi oyleyim acaba diye dusundum ilerde sorun yasasin istemem. 
(388 puan) tarafından
Hep bulamaç verdım  sonra böyle oldu çiğnemıyor keyfe keder bulamaç yıyır
(4,161 puan) tarafından
Ya ben sert seyler veriyorum ama minik minik dogruyorum korkuyorum boğazına kacacak diye insallah bi sıkıntı olmaz. Amaan ne zor sey evlat buyutmek. oyle olsa boyle mi olur boyle olsa oyle mi olur düşün dur
-Reklam-
0 oy
(11,163 puan) tarafından
madem çiğnemiyor bence yapma. baklagil pişir iyi pişir dağılsın hatta onları ver
(388 puan) tarafından
Çiğneme terapisi için adana ya bıle götürdüm ama  yok kızım psıkopat çıktı ben çiğnemeyecem dıyor  bulamaç yıyor  napacam çok yoruldum
(11,163 puan) tarafından
aç bırakmayı denedin mi
(388 puan) tarafından
Evet denedim de kız zaten hıc öyle acıkmıyor kı bı defa vermedim  aclıktan gıtti uyudu ama genede cıgnemedı   ya vallaha bıktım bende  çiğnemem deyıp duruyor  hıc böyle vaka duydun mu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,836 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 275 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifelaemir (287 puan) tarafından soruldu

404,336 soru

12,113,015 cevap

36,448 kullanıcı

...