0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
Kızlar  ilk defa sıvı deterjan aldım siyahları yıkamak icin deterjan bölümünü doldurdum i-dos özelliğiyle deterjanı aldı yıkadı 

Daha sonra açık renkleri atacaktım haliyle içinde siyahlar için olan deterjan var nasıl yapacağım sürekli doldur boşalt olmaz ben anlayamadim

Tek kullanımlık kadar mı deterjan dökeceğim 

4 Cevaplar

0 oy
(13,994 puan) tarafından
benim makinede öyle özellik yok l yüzden tek tek koyuyorum ama beyazlara da sorun çıkartmaz bence renk koruyucu oluyor içlerinde. bir dahakine her çamaşıra konulan sıvı deterjan koyarsın 
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Ben siyahlarin deterjanı ile tüm kıyafetleri yıkıyorum,  extra deterjan almiyorum beyazlara sorun yasamadim
(140 puan) tarafından
Beyazlardaki i lekelerde cikiyormu
(205 puan) tarafından
Evet canım ağır leke ise az birşey çamaşır suyu damlat lekeye.
(140 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(879 puan) tarafından
bidahakine hem renklilere hem beyazlara kullanılan sıvılardan al yada tek kullanımlık dök beyazlardan leke çıkarmıyor hemde grileştiriyor siyahların dterjanı
(140 puan) tarafından
Bende ondan sordum sonuçta beyazlar için olanda agartiici ekstra leke çıkarıcı oluyor
Teşekkür ederim
0 oy
(185 puan) tarafından
Benim de İDOs özellikli yumuşatıcı kullanmıyorsan o dediğin oluyor ama kullanıyorsan tüm çamaşırlara aynı deterjanı kullanman lazım. Sıvıyı pek sevemedim toza geçtim 
(140 puan) tarafından
Tozu her seferinde dökmem gerekiyor sıvı pratik olur dedim ama bundan bu sorun var yumuşatıcı kullanmasa birini yumuşatıcı gözündeki dök demek istedin canim
(185 puan) tarafından
Evet sonra hangi rengi atıyorsan diğer özelliği kapatıyorsun o yüzden tüm renkler alman lazım
(185 puan) tarafından
Yumuşatıcı da kullanıyorsan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Canan can (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu