0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (1,827 puan) tarafından

Gece kardeşimi uğurladık çok şükür teslim olmuş birliğine ama geceden beri göz yaşım dinmedi durup durup ağlıyorum Rabbimin izniyle su gibi akıp gecsin şu 180 gün Allah bütün askerlerimizin yardımcıları olsun tırnaklarına taş değmesin inşallah :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin inşallah bütün askerlerimize hayırlı teskereler 
(1,827 puan) tarafından
Amin inşallah canımm
-Reklam-
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Hayırlı teskereler bacım şimdiden kardeşine 
(1,827 puan) tarafından
Sagol bacımm amin inşallah
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Sen birde asker karısı olmayı görsen :) hepsi ayrı zor, Rabbim sağ salim gelmesini nasip etsin size kavuştursun inşallah 
(1,827 puan) tarafından
Amin inşallah canım eşim asker değil ama yurtdısında 4 ayda bir geliyor ama onunla sürekli iletişim halindeyiz kardeşimle oyle değil malesef telefonda cekmiyo aradı cok zor konustuk
(1,427 puan) tarafından
İnşallah sağ salim gelir su gibi akıp gecsin vakit
0 oy
(204 puan) tarafından
Abim 15 ay gitmisti çok zordu.
(1,827 puan) tarafından
Zormuş gercekten
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Hayırla sağlıkla gitsin gelsin canım nereye gitti 
(1,827 puan) tarafından
Amin inşallah canım Tekirdağ gitti
0 oy
(642 puan) tarafından
Benimde kardeşim askerde Diyarbakır'da hayırlı tezkereleri olsun hepsinin
(1,827 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bende kardesimi gonderdigimizde ayni boyleydim hamileydim bi de agla agla bu yalnizcs fragman sen bi de fil.i seyret 
(1,827 puan) tarafından
Allah'tan hamile değilim yoksa daha beter olurdum
0 oy
(9,400 puan) tarafından
Allah yardimcın olsun eşim giti geldi sıra benim kardeste onunki şuan okuldan erteledi zaman cobuk geciyo gider yakından
(1,827 puan) tarafından
Benim kardeşimde ertelemişti ama uni bitti 1 sene boyunca calıstı şimdi gitmek istedi gitti cok zor ama bide telefonu cekmiyor cok zor konustuk
(9,400 puan) tarafından
Canım biz konuşamadık eşimle arasa oda 5 günde bir arardı çok kısa konuşurduk
0 oy
(2,726 puan) tarafından
Benim kardeşim askere gittiğinde ben de öyleydim. Ne kadar kendimi durdurmaya çalışsam da olmuyordu. Bir de hamileydim hormonlarım tavandı o zamanlar. Gündüz kardeşimi askere uğurladım eşimde kafam dağılsın diye sevmediğim arkadaşına misafirliğe götürdü. Kenarda ağlamamak için kendimi tutarken eşim ve arkadaşı içerdi maç izliyorlardı bağırış çağırış. Hiç unutamam o günü. Böyle anlarda yaşadıkların unutulmuyor hiç gerçekten.
(1,827 puan) tarafından
Benim eşimde iş için yurt dısında burda olsaydı üzülmim diye neler yapardı gerci ordada morlamvermeye calısıyo ama olmuyo tek erkek elimde buyudu sayılır 13 yas va aramızda
0 oy
(18,183 puan) tarafından
Bizde 3 ay önce gönderdik cok zordu ama alışıyorsun 
(1,827 puan) tarafından
Sizin az kalmıs gelmesine ama ben zor alısırım adam akıllı konusamadık bile telefon cekmiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 538 göst.
+1 oy
25 cevap 813 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 857 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,538 soru

23,720,909 cevap

312,879 kullanıcı

...