+2 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (5,517 puan) tarafından
Benim en sevdigim kitap çalıkuşu ilk okudugumda bir bayramdi sabaha kadar uyumadim misafirler varken odadan cikmadim kitabı bitiricem diye sonraki günün aksamına bitirebilmistim dizi ise aydan senerin oynadigi calıkusu ve muhtesem yuzyil surekli izlesemde bıkmam

12 Cevaplar

+2 oy
(3,328 puan) tarafından
İstanbullu gelini kesinlikle izlemelisin 
(1,757 puan) tarafından
Sende mi izledin sonlarda çok ağladım yeni bitirdum cok güzel bir dizi
(3,328 puan) tarafından
Evet muhteşem
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Akasya durağı ni seviyorum bekarken çok izliyorduk babamlarla. Evlenince o günleri özlediğim için izliyorum.  Birde kardeşlerimi izliyorum 
+1 oy
(18,604 puan) tarafından
Çalıkuşunun diziside romanı da çok güzel ( Aydan Şener Kenan Kalav olan dizinin aşığıyım) yakın zamanda Serenad romanından çok etkilenmiştim illa benim filmim dediğim bir film aklıma gelmedi 
+1 oy
(20,224 puan) tarafından
Harry Potter kitapları ve filmleri. 8 film olduğuna göre dizi kategorisine de girebilir☺️
+1 oy
tarafından
Ya Nasip en sevdiğim kitaplardan biri, bende. Hu kitabı aldığım gün bitirmiştim. 

En sevdiğim dizi de eskilerden Avrupa yakası, cennet mahallesi falandı.

Şimdi de kızıl goncalari ve kızılcık şerbetini izliyorum.
+1 oy
(2,307 puan) tarafından

Zülfü Livanelinin kitabını okumuştum şuan ismini hatırlayamadım çok güzel kitaptı ya:)

Dizi olarakta popüler dizileri izliyorum genel olarak izliyorum bir kaç tane.
Şuan kiralık aşk izliyorum<3
(720 puan) tarafından
Serenad mi kardesimin hikâyesi mi :)
(2,307 puan) tarafından
Valla canım hatırlamıyorum serenad olabilir, eşini anlatıyordu aşkını anlatıyordu:)
(18,604 puan) tarafından
Serenad :)
(2,307 puan) tarafından
Off çok Güzel bir kitaptı resmen adamın aşkını bende onunla yaşadım❤️ hüzünlüydü bide eşimi kaybolmuştu ne:(
(720 puan) tarafından
Evet Alman larin nazi soykırımı yaptığı dönem eşini öldürmüşlerdi
+1 oy
(720 puan) tarafından
Böğürtlen kışı 
+1 oy
(2,730 puan) tarafından
Televizyon dizisi olarak izlediğim bir Bahar var bir de Kızılcık Şerbeti ama o olsa da olur olmasa. Şimdi ki diziler çok saçma. Geçmiş dair de bir çok hafızamda olan dizi var. Sevdiğim kitap sayısı da fazla ama en duygulandığım ve asla unutamadığım kitap ise Sefiller. İlk kez bir kitapta ağlamıştım. 
+1 oy
(646 puan) tarafından
Türk dizilerinden küçüklüğümde 7 numarayı çok severdim. Yabancı olarak da the big bang theory'yi 2 defa izledim, hoşuma gidiyor. Zülfü Livaneli Serenad beni etkilemişti bir de Angela'nin Külleri
+1 oy
(1,757 puan) tarafından
En sevdiğim dizi Yeşil Deniz asla atlamadan izlediğim tek dizi yeni sezon çıkacakmış çok heyecanlıyım ( Çalıkuşu da 2. Sırada) 

Kitap olarak da Hikmet Anıl Öztekin Elif gibi sevmek ve Fesleğen 
0 oy
(5,455 puan) tarafından

Kitabı da diziyi de seçmek çok zor ya :D

Kitap:

Hayv.an çiftliği

Algernona çicekler

İlahi komedya

Dizi:

The big bang theory

Supernatural

Mentalist

0 oy
(67 puan) tarafından

Gurur ve önyargi kitabını çok seviyorum 

Dizide süpernatural

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 182 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 474 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Defne21defo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 592 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 817 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,531 puan) tarafından soruldu

411,589 soru

12,390,364 cevap

43,748 kullanıcı

Kategoriler

...