+2 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (1,842 puan) tarafından

image

koca işte Bn çocuklar ile evdeydim  bugün evi sil süpür yaptım  . Sonra gorumcem geldi yemeğimi yaptimdi  çocuklari parka götürdük eve geldik yeni  kendime kahve yaptım   siz neler yapıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Yorgunum uykusuzum 

Afiyet olsun 
(1,842 puan) tarafından
Niye uykusuz  yorgunsun teşekkür ederim
(5,328 puan) tarafından
Bebek uyutmuyor gece 5 aylik . Diş huysuzlugu ve sıcaktan galiba
-Reklam-
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Selam afiyet olsun bende biber dolma cacık yaptım ütüyü yaptım çocuklara airfreyde patates közledim alparslan uyuyalaldı hava bulanık ama olssun ben çok seviyorum kapalı havayı :)
(1,842 puan) tarafından
Teşekkür ederim  kolay gelsin  afiyet olsun  :)
0 oy
(42 puan) tarafından
Bende aynı şekilde kahve yaptım içiyorum daha yemek yapmadım 
(1,842 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
tarafından

Sanayideyiz 

imageugramazsak günümüz güzel geçmiyor :)

(1,842 puan) tarafından
:) bizjm  araba yok satalı baya oldu arabasizlik zor
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Basima agri girdi esim geceye gidecekti kaldirdim ben sofrayi hazirlayasiya kadar kayinbabami aradi cocuk onlari gorunce deliriyo resmen onlardsn bi simardi mi sonra yanima geldiler cocuk masata oturmak istedi mama sandalyesini istemedi cunku mama sandalyesine oturunca salatayla oynayamiyo esime oraya oturtma dedim oturttu yogurda elini soktu salatayi karistirdi domatesleri sıktı neyse sofrayi kurdum cocugu agla zirla mama sandalyedini oturttum o bi taraftan agliyo esim bi taraftan aferin size boyle devam edin soylenip duruyo zaten sabahtan beri duzgun bisey yemedi cocuk agla zirla agzina soktum corbayi sen midin sokan kip kirmizi oldu sinirden kendini sıktı  tuttu corbs dolu kaseye bi vurdu hali duvar masa babası corba icindr kaldik esim bi taraftan susmuyo bi bagirdim senin yuzunden botle oldu cok yuz veriyosun alistirma dedigim ne varsa alistiriyosun dedim de dedim simdi de o ise gitti cocuk tablet oynuyo bende sinirden catliyorum 
(9,962 puan) tarafından
Ya cocugu her kotu huya alistiriyo kac kere dedim yemekle suyla oynatma bi yere gideriz orda da yapar ayip dedim yapsin nolcak cocuk seviyo mutlu oluyo hep bahaneleri bunlar cocuk 2 bucuk yasinda ve bunun gibi kac huy ogretti sonra kendisi rahatsiz oluyo 2 yasjnda cocuk tabagi ters cevirmeyi nerden biliyo al ogretti iste cok sinirlendim ikisine de kizdim cocuk korktu ben ona uzuluyorum sonuc noldu ben surekli kizan bagiran anne o iyi bava benden soguttu cocugu
(1,842 puan) tarafından
Haklısın hep öyle oluyor
(9,962 puan) tarafından
Aynen valla
(1,842 puan) tarafından
İlla her şeye  karışırlar sonra coxuk yapinca  anne uğraşır kızan söylenen onlar oluyor
(9,962 puan) tarafından
Kiz bu kacinci kacinci ne yapma bak alistirma dediysem alistirdi sonra kendisi sikiliyo soyleniyo yapmiyo cocukda agliyo bu sefer agladi diye kalkip yine yapiyo sonuc cocuk herseye agliyo cunku aglayarak dedigini yaptiriyo
0 oy
(2,511 puan) tarafından

Afıyet olsun canım yemek yedik çocukları parka getirdim☺

image

(1,842 puan) tarafından
İyi olmuş çocuklar illa park istiyor bnde Bayadır götürmedim di hastalandı ydi ufaklık  sonra hastanede kal vs 2  hfta parka gitmedik    gitmeyince büyük olan parka gidelim diye tutturuyor
(2,511 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bende de sanırım enfeksiyon var üç gündür evden çıkamadım artık bugun çocuklr isyan etti ☺
(1,842 puan) tarafından
Teşekkür ederim  salgılar bitmiyor   aman parkta dikkat et baya kötü salgılar  geçmiş olsun sanada
(2,511 puan) tarafından
Umarım bişe olmaz canım eve gelince el yüz yıkanıyor ama Allah'a emanetler artık.. Saol
Bu arada canım
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Çok oturdum azcık koşim dedim:)
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 36864 bytes) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/upload.php on line 151

0 oy
(2,110 puan) tarafından

Afiyet olsun benim diş ağrısından başım ağrıyor :'(

(1,842 puan) tarafından
Teşekkür ederim  o ağrı uzun zamandır  bnde de var
(2,110 puan) tarafından
Aynn ya çok zor vllh birde aniden şiddetli bir ağrı ile uykudan uyandırması daha zor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 166 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 156 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,842 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,172 cevap