0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (214 puan) tarafından
Kızlar kahve ve detox siparişi verdim kullanıp fayda gören var mı ?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Biz zayfiladik sonra iki katı aldık egerki kahve yaptıysa bizi böyle Allah belasını versjn:D

(214 puan) tarafından
Kullandın mı canım yani
tarafından
Evet geçen sene kullandım şuan verdiğim kilonun iki katini aldım kullanan tüm arkadaslar fazlasıyla geri aldık ama muhteşem istah kapatıyor varya onu içince hiç yemek aklıma gelmiyordu
Aslında belkide biz bıraktıktan sorna yemeğe abandik öyle olduk
(214 puan) tarafından
Muhtemelen öyle oldu sizin aldığınızı markasıda mı forx5 di
-Reklam-
0 oy
(4,244 puan) tarafından
Nerdeyse ölüyor dum o kahve yüzünden kan işeme ye başlamıştım 
(214 puan) tarafından
Hadi yaaa ciddi misin
(4,244 puan) tarafından
Evet canım nerdeyse böbreklerim maf oluyordu
(214 puan) tarafından
Kötü tecrübe, cok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Bilmediğim şeyi içmem. Kilolu gezerim daha iyi 
(214 puan) tarafından
Kız baya araştırdım ilaç falan değil kahve ya öyle güvendim aslında
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Aynı zamanda boğaz tutarsam veriyorum mahbuba mı ne onu aldım ben. Forx5in de çayı var baya bağırsak çalıştırıyor
(214 puan) tarafından
Peki ise yaradı mı zayıfladın mı canım
(4,393 puan) tarafından
Canım dediğim gibi az yersem zayıflıyorum zaten kahve biraz tokluk veriyor bir de enerji veriyor sanırım yoksa normalde hiç aç duramam. İçip çok yersem değişim olmuyor seninki günde kaç kere içiliyor ona göre düzenimi anlatayım
(214 puan) tarafından
Sabah kahve öğleden sonra detone icilecekmis günde 1 defa yani
0 oy
(20,701 puan) tarafından
Böyle şeyler çok tehlikeli canım hiç alma iptal et onun yerine spor yap suyu çok iç ekmeği hamur işini bırak gece yeme zaten istemesende gidiyo
(214 puan) tarafından
Ay nasıl iptal edicem verdim bir kere
0 oy
(11,764 puan) tarafından
Forx5 değilde başka marka kullandım ( ama benim için bence hepsi aynı ***)  çarpıntı anksiyete yaptı. Uyur gibi oluyordum uykumdan kolumdan enseme karıncalanma ile uyanıyordum.sağlığımızdan önemli değil hiçbişey ha zehir içmişsin ha zayıflama çayları
(214 puan) tarafından
Ay deme öyle ben masum bor şey saniyorsum siparis verdim bile
(11,764 puan) tarafından
İptal et bacım. Dukan birası dene içinde ne olduğunu biliyoruz en azından. Aralıklı oruç+dukan birası güzel kilo verdiriyor ama gel gör ki yemeyi çok seviyorum :)
0 oy
tarafından
Aman bacım keşke almadan sorsaydin aldıkta ne oldu 
(214 puan) tarafından
Kullandın da ise mı yaramadı canım
tarafından
İşe yaradi ama malesef bir süre sonra 2 katını alıyorsun geri canım o yüzden tavsiye etmiyorum
0 oy
(2,464 puan) tarafından
Kullanırken fayda gören çok bırakınca gelen kilolardan pişman olan daha çok direk iptal et böyle şeyler hiç sağlıklı değil
(214 puan) tarafından
Sanırım kahveyle zayiflayip kahveyi bırakınca yeme düzenine dikkat etmedikleri için geri fazlasıyla alıyorlar. Hiçbir kilo kalıcı değildir yediklerimize de aynı zamanda dikkat etmek gerekir .Kontrollü bir şekilde başlamayı düşünüyorum bir sıkıntı olursa bırakırım. Öneriniz için çok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 447 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu

414,178 soru

12,464,804 cevap

46,856 kullanıcı

Kategoriler

...