0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (381 puan) tarafından
İlk doğum yaptigimda da olmuştu 2 yıl önce şimdi tekrar oldu ama çok fazla değil neden olur başına gelen var mı hiç o zaman da gitmemistim hastaneyedaha doğrusu gidememistim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,765 puan) tarafından
Hemoroid in var mı belki ondan olabilir 
(381 puan) tarafından
Yok canım bildiğim kadarıyla ilk doğumda parmak kadar çıkmıştı sonra tekrar duzeldi
(1,765 puan) tarafından
Belki içerde çatlak oluşmuştur o kanama yapıyordur
-Reklam-
0 oy
(12,948 puan) tarafından
Taze kan mı. Acı oluyor mu. Makat çatlağı olabilir 
(381 puan) tarafından
Evet canım taze kan biraz aciyor
0 oy
tarafından
Doguma bagli kabuzliktsn olabiliyo bende de olmustu sivi agirlikli beslen corba falan bol su ic ishal olmaya calis alzorlama kendini benimki oyle gecmisti 
(381 puan) tarafından
Geçmişti de geri başladı tekrardan
tarafından
Bi doktora gorunmendd fayda var kaynimda varmis bu sikinti 26 yasinda 20 yasjndsn beri cekiyomus zamaninda orami nasil acacam doktora diye gitmemis ihmal etmis artmis iyice ilaclar kullandi diyet yapti olmadi yazik wcye girip saatlarca bekliyo acimadan kanamadan olsun diye ama yinede kaniyomus gecen sene ameliyat oldu icerden bitanesini almamislar tehlikeli bi yerde diye haliyle kaldi bu sene yine rahatsiz hala yedigine ictigine dikkat eder evde baharatlari kaldirdi kaynanam kati seyler cok yemiyo abur cubur yok bize bile gelse ona ayri yemek yapıyorum yazik wcye gitsin gelsin yan oturuyo agridan ayda 15 gun raporlu geciyo ihmal etme canim bak cok tehlikeli
(381 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim yakın zamanda gideceğim muhakkak
tarafından
Insallah canim ihmal etme aman
(381 puan) tarafından
Korkuyorum işte kötü bursey çıkar diye
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende de önceden oluyordu gastroenterolojiye gidip geliyordum. Spastik kolon çıktı. Bı ara kesildi tekrar başladı ve benimki çok ağrılı oluyor . Tekrar gidicem. Geçmiş olsun sizede
(381 puan) tarafından
Sagolun ne yaptılar nasil buldular nasıl bakiyorlar
(59 puan) tarafından
Dışkı takibi yapmışlardı bana ne zaman nasıl oluyor kan geliyor mu diye her gün not aliyordum. Bide bı dışkı tahlili istemişlerdi labaratuvarda yapılıyordu ucretliydi. O şekilde buldular

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 77 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (133 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.
26 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Merve1997 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 302 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,243 soru

23,841,707 cevap

319,389 kullanıcı

...