0 oy
106 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (950 puan) tarafından
Merbahalr hanımlar benm buzdolabı bozuldu servis geldi baya baktı etti gaz kaçağı var ürün değişimine karar verdiler ve bizim garanti biteli çok oldu 7 yıllık bir ürün bizimki.bize ilk yazdığımı önerdiler piyasa fiyatı 60 bin bize 36 bin ile satacaklar wifi Bluetooth gibi özellikleri var buzlugu alt dolap gibi kullanma ,bozulma durumunda üzerindeki bir tuşa basıp servis çağırma, alt yada üst kısımlardan birini tek de kullanabilme wifiye bağlı iken dolabın durumunu kontrol edebilme gibi gibi özellikleri var.Bende 2.yazilani araştırdım onun piyasa fiyatı 35 bin onu da tahminen bize 20 kusurlu biseyle verirler.hacimler aynı 630 litre.buyukluk aynı tek fark saydıklarım siz 15 bine yakın farka göre hangsijni alırsınız eşim hangisini alırsan al diyor gerek varmı o kadar vermeye aradaki farkla buhar makinesi ile koltuk yıkama makinası alayım diyorum .kullananlar yada mantığını anlayanlar yorum yaparsa sevinirim hayırlı geceler 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,528 puan) tarafından
Benim de aynı durum oldu 6 yıllıktı yüzde 30 sanırım onlar karşılıyorlar bnm daha alt model inş bilen çıkar
(950 puan) tarafından
Peki siz bu durumda hangisini tercih edersiniz.
(3,528 puan) tarafından
Modellerle ilgili çok bilgim yok ama sanırım üst modeli tercih ederdim.
(950 puan) tarafından
Modelden bende anlamam da sağolsun bu değişim biraz öğretti zaten anlamayanlar vardır diye açıklayayım dedim özelliklerini :) teşekkür ederim cevabınız için ❤️
(3,528 puan) tarafından
Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Bak sen kolyesini sevdiğime bak bak baaaak tuşuna basıp servis cagirmali dolabı da varmiiiiis :)

(950 puan) tarafından
Daha yok olabülür de  olmayabülür de :D
(14,491 puan) tarafından
Bak seeeen :D yakışır bacima Allama ♥️
(950 puan) tarafından
Yakismayabilir de :D kız ciddi sen olsan hangisini alirsin
(14,491 puan) tarafından
Gülüm napcan wifi baglayp allasen.
2.olano al diğer seylerede para kalıyor onları al
0 oy
(5,052 puan) tarafından
O kadar abartı canım ya wifi falan ben olsam ikinci olanı alırım buhar makinesi ve koltuk yıkama makinesini alırım birde :) 
(950 puan) tarafından
Sanırım öyle yapacağım ya. Wifili olanı bir tanıdığım da kullanıyor bizim gibi değişimlebalmis bir sene önce 24 binle almış o zamanlar.
0 oy
(1,320 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bulaşık makinem de wıfı var 2 defa çocuklar meraktan kullandı sonra unuttuk gitti bile . Ne kadar çok detay olursa arıza ihtimali artıyor . Buzdolabı olarak buzluğu kullanmaya da sıra gelmez zaten buzluklarımız hep dolu . Derin dondurucum da da var o özellik ama sürekli çıkar ekle o bile boş kalmadı hiç. Yani bu özellikler aklınızı karıştırmasın . 983630 eb modeli hepsi burada da 46 bin yazıyor eğer modeli yanlış yazmadıysa satıcı
(950 puan) tarafından
Yok hayır doğru dün de çarşıya çıktım iki dükkana gittim etiket fiyatı 60 binlerde tabi pazarlık payı da olsa iki üç bin inerler.bir beyazesyaci tanıdığa sordum oda aynı dedi.bende sizin gibi düşünüyorum sanki çok özellikli olunca hep bişey olacak gibi.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
14 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (407 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,143 cevap

36,811 kullanıcı

...