+1 oy
486 göst.
Aile kategorisinde (2,419 puan) tarafından
Kızlar selam gündüz misafirim vardi neyse onları gönderdim akşam üzeri uzandım telefonda titreşim de ben oturma odasında uzaniyorum telefon mutfakta ve titresim de haliyle içim geçmiş yorulmuşum saat 7 buçuk zamanı kaynanam 1 kere aramış duymamisim hemen kocamı aramis oda merak edip gelmiş kizla parka kadar gitmişti acele gelmiş bı şey olmuş bana diye Büşra açar normalde demis neyse eşim geldi annem aramış seni dedi bende ne zaman dedim o sırada da kaynanam beni aradı baktım bı kere aramış hemen başladı telefonda cemkirmeye arıyorum kaç oldu niye acmiyosun ( 1 kere aramış ) bende dedim ne kaç kere 1 kere aramissin ayrıca niye kocama söylüyorsun ben duysam neden acmiyim dedim . Sustu kaldı bı daha da kocama şikayet etme dedim işte yarın gelin özledik dedi gelmiyoruz işimiz var dedim kapattim 

Sizce haksız mıyım ? Ben duysam neden acmiyim ben çocuk muyum da şikayet ediyor beni sinir oldum 

13 Cevaplar

+1 oy
(3,818 puan) tarafından
Haklısın canım çok iyi de cevabını vermişsin iyi yapmışsın , gitmeyin de anlasın yaptığı yanlışı.
(2,419 puan) tarafından
Hayır bı kere aramissin neden acmamizlik yapayım böyle yapiyor gidesim gelmiyo çocuk var 4 yaşında onu da soğuttu kendinden
(3,818 puan) tarafından
Valla benimkiler de günde en az 3  4 defa ararlar hem normalden hem görüntülü.canim istediği zaman açıyorum canım istemezse açmıyorum cünkü kaynanamın sesini yüzünü bile görmeye tahammül edemez oldum kendisinden çok soğuttu beni
(2,419 puan) tarafından
Benimki de aynı Dünya onun etrafında dönüyor sanıyor aradı mi açsan habersiz geldi mi müsait Olcan ötesini kabul etmiyor asla
-Reklam-
+1 oy
(153 puan) tarafından
Çok haklısın taviz verme bidaha önünü alamazsin
(2,419 puan) tarafından
Kaç oldu yüzsüz gibi aynı seyi yapıyor
+1 oy
(950 puan) tarafından

Gerçekten sizi seviyor ve merak eden biriyse torunları da ozlemisse böyle davranmış olabilir bence biraz fazla üstüne gitmissiniz eğer dediğim gibiyse.bazen bizimkiler de arar bana ulasmaSa eşime der bu nerde bu haberin varmı diye şikayet değil ki bu .ben olsam kirilirdim bir kaynana olarak :)

(2,419 puan) tarafından
Yok gerçekten bizi düşünen biri değil bundan emin olduğum için öyle konuştum çünkü bunun da farkindayiz kızım 4 yaşında o bile farkında babaannem istemiyor beni diyor görümcenin kızına farklı davranıyor bunu biz değil dışardan biri de farkediyor bu ilk şikayet edişi de değil daha önce toplum içinde de yaptı bunu dünya onun etrafında dönüyor sanıyor
+1 oy
(261 puan) tarafından
Yani kaynanan genel olarak pimpirikli biriyse olabilir. Örnek annem aşırı pimpiriklidir. Beni bir kere aradi açmadım ortalığı birbirine katar. Eşimi arar evde değilse komsularima ulaşmaya çalışır kimseye ulaşamazsa işini gücünü bırakır eve gelir çok geldi öyle. Kaynanam öyle merak eden bir insan değildir. Onun için çok umursamaz . Bir de kaynanamin annesi var o da mesela öyle aşırı pimpirikli annemden alışkın olduğum için hareketleri abes kaçmıyor bana yani şikayet gibi değil de beni önemsedikleri merak ettikleri için eşime soracaklarjnj bilirim. Onun için kaynanan normalde pimpirikli biriyse gerçekten merak da etmiş olabilir 
(2,419 puan) tarafından
Hayır kocaya şikayet etmek nedir yeni evliyken de yapıyordu aramadan geliyordu bı gün hatta arkadaşla plan yaptık aradı ben geliyorum indim belediye dolmusundan diye bende dedim gelme ben arkadaşa gidiyorum bunu millet içinde kocama söyledi  ben geldim de gelin istemedi dedi aboww etmiştim ağzına o zamandan beri yapmıyordu yine başladı ayarlar kaçtı yine düzeltmek lazım
(261 puan) tarafından
Tabi tabi demek uzun zamandır yüz vermiştin tekrar toparlamak lazım aramadan gelmek nedir ya . Ne ayıp koca kadınlar yol yordam ogrenememisler
(2,419 puan) tarafından
Hiç sevmem aramadan gelen insanı annem mesela asla aramadan gelmez evde eşim olmasa bile. Saygısızlık bana göre görümcem de yapardı çok sonra aramadan gelme bana dedim oda eşimi arıyordu benim sonradan haberim oluyor bı gün beni aramadan gelme evin kadını benim çay koyacsk kişi benim dedim o gündür beni arıyor
(261 puan) tarafından
Yok cidden çok ayıp annem de gelse fark yok ayıp yani sen her durumda olabilirsin ya orası senin kendi evin. Kocanla müsaitligin olmaz evin toplu olmaz insanlara bunu göstermek istemeyebilirsin.  Dışarı çıkacaksndir veya misafirin gelecektir sana gelen misafir kaynananla oturmak zorunda değil ki . Ay aman işte herkes duracağı yeri bir bilse. Oysaki bir gece önceden arasa haber verse hiçbir sorun olmayacak
(2,419 puan) tarafından
Ahh gel de anlat canjm işte
+1 oy
(14,489 puan) tarafından
Gayet sınırını asmadan terslemis tavrını net koymuşsun kuzum ♥️ 
(2,419 puan) tarafından
Her açmadığım da böyle yapıyor yarın tatil ya gelin buraya diye aramış daha 2 gün önce görüştük
+1 oy
(2,191 puan) tarafından

Ayyy sen ne güzel trip atmışsın öyle vallahi benim içimin yağları eridi burda kızzz :D

(2,419 puan) tarafından
Kız güldürme sinirim bozuldu zaten :D
(2,191 puan) tarafından
Haklısın canım ama çok güzel tavır yapmışsın helal olsun sana böyle devammm :)
(2,419 puan) tarafından
Hakediyor kusura bakmasın:)
+1 oy
(16,657 puan) tarafından
Bunun birde şey versiyonu var kocaya anlatıp anlatıp sonra benim için huzurunuzu bozmayın bil diye söylüyorum. Nerden bildiğimi sormayın:)
(2,419 puan) tarafından
Aynısı aynısı buda öyle ağlar sızlar ben naptım der bide :)
+1 oy
(2,534 puan) tarafından
Sanırsın elli kere aramış altı üstü bir kez aramış insan hâli haberi olmayabilir  belki de haberi olduğu da olabilir insanın ama canı konuşmak istemeyebilir hiç ince dusunce yok bunlarda aradık mi açılsın sesleri çıkmasn istiyorlar ama iyi yapmışsn cevabını vermekle 
(2,419 puan) tarafından
İlla her zır dediğinde aç istiyor her geldiğinde müsait ol istiyor çok sinir oluyorum bu huyuna önceden de aramadsn gelirdi bı gün arkadaşla plan yaptık hazırlandım cikcam tam arıyor ben geldim dolmuştan iniyorum diye dedim gelme ben plan yaptim arkadaşımla neyse bunu sen kalk kalabalık ortamda söyle geldim de kabul etmedi diye eşime şikayet etti sonra bı kıyamet kopardım aylarca yüzüne bakmadım yine kacti ayarları boş boş tribe giriyor
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Çok güzel demişsin. Dengesiz. 
(2,419 puan) tarafından
Zır dedi mi açayım istiyor
(2,944 puan) tarafından
Bırak arasın dursun. Ben bir ara engelledim. Daha arayamıyor.
(2,419 puan) tarafından
Haah iyimis öyle yapsam kalpten gider :D
(2,944 puan) tarafından
Tohumuna para mı saydım :D
(2,419 puan) tarafından
Kız aman sebebi ben olurum
0 oy
(20,227 puan) tarafından
Kız ne güzel merak etmiş şikayet değildir belki sormuştur sadece 
(699 puan) tarafından
Fazla iyi niyetlisiniz sizii çok uzerler:(
(2,419 puan) tarafından
Ahh ablam keşke öyle dediğin gibi olsa
0 oy
(46 puan) tarafından
İşleri güçleri fitne fesat en ufak şeyde bile iyi niyetli görünüp şikayet etme çabaları. Bende doğum yaptım çok ağrım vardı telefonu sessize alıp uyudum kayınvalidem aramış açmayınca hemen oğlunu aramış telefonları açmıyo bizi insan yerine koymuyo mu diye hemen bi mağdura yatmalar. 
(2,419 puan) tarafından
Evet bide o huyları var hemen masum oyna
0 oy
(3,928 puan) tarafından

Benim kaynanam başlarda günde on kere arardı:) cevap verene kadar arardı. Şimdi artık cevap veriyorum ya, çaldırıp kapatıyor hemen :) cevap vermedin demek için. Bende hemen arıyorum dakikan mı yoktu diye hahhaajha

(2,419 puan) tarafından
Güzel taktik
0 oy
(1,090 puan) tarafından

Haklısın ve öyle dedin iyki  aynı konu için geçen sene eşimle tartrşik 1 yıl konuşmadım kaynamla şimdi doğum yaptım 1 kere gitik orya daha mecbur konstuk şimdi aryo dönmesem hemen nerdeydin yok mesguldun yok eşimi arar eşimde der bilmem falan yada bana sorar of nefret ediyom bu telefon mevzusuna  biz baya geçen sene kavga etik hamile kaldım eşim pek birşey demedi ama anlatsam varya bı telfon yüzünde olmadık şeyleri bana taktı ben şok ailme bile laf eti ve ,kaynam kayın pederimde ayrı haki yok bana o kadar karışmasına ona teğmen eşimle yüz göz olduk zoruma giden bizle yaşamıyor ve yaşamadığı halde ne değer veriyordum inan oğlu bile öyle yapmazdı ama gel görmü 1 kere açılmadı telefon yaptığım iylikler çöp telfon yüzünde kötü oldum bı kere acilamdi die kötümü oldum :devil:zoruma giden başka konu eşime bunu anlatamdim adam olayı nerlere cekti

(2,419 puan) tarafından
Zaten iyilik yapıp her işine koşan yaranmaz en kotu o olur bende öyleyim benden kötüsü yok biDe çok kavga ettik aramadan da gelirdi bı ara onun başına ds kavga ettik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,450 göst.
1 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 372 göst.
14 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,254 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu

404,093 soru

12,105,454 cevap

36,425 kullanıcı

...