0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
Endoskopi olmuştum biyopsi sonucum çıktı. Pangastrit yazıyor tanıda. Aranızda bu rahatsizligi geçiren varmı. Benim migdemle ilgili hiç bı sikintim yok ama nasıl oluyor da bu rahatsızlığa yakalanmisim düşünmeden edemiyorum :)

3 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından
Kuzum bilgim yok ama psikolojik olarak stres sinir mideye vurur her zaman.

Çok geçmiş olsun yavrum ♥️
(1,313 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ,:)) evet aşırı stresli bı insanimm.
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Mide iltihabı demek canm çok önemli degil korkma benm midemde neler var neler bi bilsen:)
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm 2018 senesinde bencede vardı gecen sene tekrar hortum atıldı gene var midede iltihap ve yara var demek cnm ben kusma şikayeti ile gitmiştim sabah 2 antibiyotik olmak üzere aynı anda 4 gündüz 4 gece antibiyotigi tedavisi uygulanıyor tedavi baya ağır ben yarıda kestim sen kesme hepsini içerdim iyileştiydim yarıda bıraktım sadece tükürürüm acı geliyor 15/ gün ben 1hafta dayansın bildim keşke sabretmeyi yarılamıstm zaten ben yaptım sen yapma ileride pankreas kanserine kadar hidr biliyor sadece midede değil bu hastalık kalın bağırsak ve midede kısmında oluyor tedaviye uyumadım gecen sene kolonkıskibide bagırsakta kan gözüktü eylülde tekrar gidecektim hamileyim erteleyelim 
(1,313 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun canım. Benim migdemle ilgili hiç bir şikayetim yok asitli içecek bile tuketmiyorum. Nasıl oldu da böyle oldu anlamadım. :)
(86 puan) tarafından
Cok soğuk su soğuk içecekler ve cok sıcak içecek tüketimide yapıyor demişti Dr (:

İlgili bir soru bulunamadı

407,172 soru

12,221,147 cevap

36,816 kullanıcı

...