0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (1,307 puan) tarafından

image

Plates yapıyordum kol bacak çalışırken lastik kaydı ve gözüme çarptı başım döndü bir anda gözümden yaşlar geldi ve ilk çarpanın Şiddetiyle olulan ışık  karanlık ve puslu görme var ambulans çagırdım acilde göz doktoru yokmuş bakamadılar

6 Cevaplar

0 oy
(2,427 puan) tarafından
Göz doktoru yok bakmadılar mı? Kör mü olayım deseydin ya bişey olursa bunun vebalini kim verecek başka hastaneye bari sevk etseydi seni
(1,307 puan) tarafından
Işıkla baktı korkulacak bi durum yok haftaiçi yünede göster dedi zaten zorlangeldiler canım
-Reklam-
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Allah'ım korusun ya tahmin edebiliyorum nasıl şimşekler cakmistir varya..

Çok çok geçmiş olsun kuzum ♥️ 
(1,307 puan) tarafından
Evet canım ya hala şimşek çarpıyor gibi
0 oy
(238 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım daha kötü sonuclansaydı ALLAH korusun ozamanda mı doktor yok diyeceklerdi cimere şikayette bulun bence insan sağlığı bukadar değersizmi yaa
(1,307 puan) tarafından
Önemsemediler hasta begenmiyolar demekki bunada şükür diyelim Allah düşürmesin
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Dün de patates kizartirken yağ gözümün içine sıçradı valla çok kötü oldum Allah'tan bişey olmadı .Sanada çok geçmiş olsun canım 
(1,307 puan) tarafından
Canım ya o da kötü acımıştır sanada geçmiş olsun
(2,546 puan) tarafından
Suya tuttum ,damla kullandım bişey olmadı şükür sağol canim
(1,307 puan) tarafından
Bende öyle yaptım yaeın gideceğim doktora düne göre iyi durumda gözüm ama ağrıyor
(2,546 puan) tarafından
Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah canim
0 oy
tarafından
Annem banyoda düşüp kafasını çarpmıştı kötüydü durımu ambulansla gittik temiz çıktı herşey eve döndük kadın fenalaştı gözler kaydı gitti sandık ambulans aradık tekrar düşmeden kaynaklıdır nöbettir fln dediler götürmek istemediler benim zorumla götürdüler. Bazen anlamak çok güç ya başkasının canı olunca umursamıyolar 
(1,307 puan) tarafından
Eve neden gönderirler anlamış değilim ya annenize Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
tarafından
Geçti çok şükür bayağı oldu canım sadece götürmek istemiyorlar bazen cidden sanada çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım acil göz hastaneleri oluyor sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bir bak istersen bizim burada hem devletin hem özel olarak gece açık olan bir kaç yer var
(1,307 puan) tarafından
Yok canım burda öyle bir uygulama yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu