0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından

Sabah puanimi sordu ben de çocuğun videosunu atmıştım aynada kendine bakıp dokunuyo bı dkka bile degil.

Her lafından bı asagilama kendimi yetersiz hissettirme bı hakaret hep gülüp geçiyorum kalbini kırmak istemiyorum en zor zamanlarda insanın sadece annesi oluyor çünkü nankör bı insan değilim ama bu muameleyi gösterebilir anlamına gelmiyo çok yıpranıyorum. Resmen bu çevreye ait değilim hiç olamadım zaten sınavım bu belki de napalim Rabbim başka sınav dert vermesin. Ne diyim ;( siz deyin biseyler içim daraliyor

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Yeri gelince annende olsa mesafeni koyacaksn
(153 puan) tarafından
Evet canım. Nasıl koyulur anneye mesafe bilmiyorum ki ama böyle olmayacağını da biliyrm
(2,586 puan) tarafından
Benzer şeyleri yaşadım. Uzağız zaten önceden sürekli arardım artık sürekli aramıyorum evim içerisinde olan biten iyi kötü ne olursa olsun demiyorum. Bende sınava girdim sonuçlar açıklanınca yazmış cevap verdim üstüne yazmadı bile düşün. Çokta takılmıyorum ara ara arayıp kısa süreli konuşup hâl hatır sorup kırmadan kapatıyorum hem kendim de kırılmamş oluyorum
(153 puan) tarafından
Neden boyleler ya böyle uslupsuz mod düşüren bı anne olmaktan korkuyorum ama etkileniyorum çocuğum küçük ama eşime mesela ters davranıyorum. Benzemekten korkuyorum.
Çok haklısın anne de olsa evindeki iyiyi kötüyü anlatmicaksin bunu da anladım ama biraz geç oldu
-Reklam-
0 oy
(884 puan) tarafından
Ayna niye gösterme diyor ki bebeklerin gelişimi, kendi varlığını tanıması için gerekli bile. Bu arada evet annen bile olsa mesafe koyman gerekiyor bazen.
(153 puan) tarafından
Bilmiyorum öyle diyorlarmış eskiler ya tavsiye versin aklıma yatarsa uygularm yatmazsa uygulamam ama şu üslubu beni cildirtiyo terapilik olucam en sonunda
(884 puan) tarafından
Annen haklı ya da doğru demiyorum, ama onu değiştiremezsin canım. Kendini değiştireceksin, yavaş yavaş konuşmayı azaltacaksın. Ters konuşacağı konuları ona anlatmayacaksın. Yani bu canın yana yana zamanla gelişecek ama farkında olursan daha acısız ve hızlı olur.
(153 puan) tarafından
doğru diyosun dediğin gibi yapicam :( çok sagol
(884 puan) tarafından
Ne demek canım Allah yardımcın olsun
(153 puan) tarafından
Amin hepimizin insAllah
0 oy
tarafından
Bacım ne kadar daha asalanmaya niyetin var mesafe koyamiyosan arama sorma mesajlarına cevap verme görüldü bile yapma .
(153 puan) tarafından
Çocuğum dogdugunda ve hastalandığında esimle annem vardı hep ve bakımıyla fln her anne gibi çok ilgilendi yardımcı oldu zor zamanlarimda ama iyice yüz göz olduk işte :( annen de olsa iyilik yapınca ezebilme yetkisini kendinde goruyo demek. Allah'ım kimseyi kimseye muhtaç etmesin
0 oy
(991 puan) tarafından
Anneniz sizin kötülüğünüzu istemez. Siz kazansaniz en çok o sevinir. Sizin için konuşmuş üslup yanlış olsa da sinirlenmiş belli ki 
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Boşver kuzum ♥️ 

Ne kadar mesafe o kadar iyi 
(153 puan) tarafından
Doğrusu o galiba :( istemeye istemeye koyucam
(14,487 puan) tarafından
Kendimden biliyorum yavrum.bosver.
Hiç dargın kalamazdm ben ailemle darginken ölüm gelirse diye..
Ulan o ölüm bı onlara mi var bana yok mu?beni kırarken onların aklna hiç gelmiyo ölüm..
(153 puan) tarafından
Aynen ben de öyle hep mesela diyorum ya olurlerse ya ben ölürsem gene evladıma sahip çıkarlar (Allah gecinden versin tabi evlatlarimizin başında olalım) nebiliyim ben kötü olmayayım benim de evladım var yarın öbür gün o da bana kötü olmasın. Korkarım yani özellikle annemi hiç kirmamaya calisirm ve ayrı kalamam ama zarar görüyorum:( evliliğime de yansiyo
(14,487 puan) tarafından
Ben bıktım yoruldum hep benim adım atmamdan.
Annem her zaman haklı ve mağdur.
Asla bu değişmez ama hep mağdur ve ger zaman haklı..
(153 puan) tarafından
Aynen öyle aynen... Bikez olsun hatasini kabul etmez zaten hatasını da söylemiyorum söylesem de aşırı bı tepkiyle karşılaşiyorum başka konularda da. Ama kardeşime böyle değil daha küçük ve erkek belki o yüzden. Daha anlayışlı daha sevgi dolu sabırlı aynı kişi değil sanki. Bana gelince deccal kesiliyo :D
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Abartcak bişey görmedim açıkçası sanki fazla yukselmissin. Tabi öncesi vardır kendi özel hayatinizda onu bilemem ben bu mjlarda yükselip kızacak bişey görmedim 

(153 puan) tarafından
Maalesef dediğin gibi öncesi var canım:( kendimi bildim bileli diyim
(11,455 puan) tarafından
Üzülme anneler bazı cocuklarina biraz dengesizdir benim ailemde öyleydi uzağa gelin geldim görmedikçe duzeldiler şimdi de tam tersi ablama dengesiz olmaya başladılar ortayı bulamıyorlar bazen boşver biraz mesafe koy ya da seni kıracağı konulari hiç konuşma onla
(153 puan) tarafından
buara çok iciceydik saolsun çok emegide geçti son zamanlarda da ama haklısın uzaklaşmak daha doğru olucak
0 oy
(857 puan) tarafından
bence gereksiz atar yapmissin anneye haksizlik etmissin ozur dile
(153 puan) tarafından
Son damla oldu o yüzden
(857 puan) tarafından
takilmayin annedir sonucta arkadasiniz yazsa zorunuza gider mi ya da esiniz.anne olunca beklenti fazla oluyor beklentiye girmeyin gonlunu kirmayin anne uzulurse hicbir isimiz yolunda gitmez
(153 puan) tarafından
Evet haklısın insan anneye daha çok kiriliyo işte daha çok sevdiği için ve söylediklerinden daha çok etkileniyo o yüzden:(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,179 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...