0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
Hanımlar 21 günlük bebeğim var neredeyse memeylw yapışık yaşıyoruz sarılığı var bol bol emziriyorum ama acayip acıkıyorum doymuyorum kendimi nasıl durduracağım? Hamilelikte safra kesemde taş vardı midem bulanıyordu, diyet yapmıştım zaten canım da çok istemiyordu. Doğum yapalı evde yiyecek ne varsa silip süpürmek istiyorum ha kendimi zar zor tutuyorum çok yememek icin çünkü safra kesesi ağrır gaz olur diye korkuyorum. Ama çok acıkıyorum yediğim hiçbir şey beni tatmin etmiyor ne olursa olsun deyip kendimi salmak üzereyim :(( napıcam ben?

2 Cevaplar

0 oy
(203 puan) tarafından
Benim de ikinci oğlum şu an 2 aylık. Doğum yaptigimdan beri bende aynıyım. Geceleri emzirmeye kalktığımda mutfağa gitmeden duramıyorum. Meyve çikolata atıştırmalık ne varsa yemek istiyorum. Emzirirken kolay kilo verirsin diyorlar ben sürekli emziriyorum ama hala aynı kilodayım 
(236 puan) tarafından
Gece benim canım da istiyor ama yemiyorum direniyorum. Sabahı iple çekiyorum bir an önce sabah olsun da kahvaltı yapayım diye sevinçle heyecanla bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Emziren kadın çok acıkır ama herşey süt yapmaz, süt yapması için de herşeyden yemek yanlış o yüzden süt yapan yemeklerden ye canım hem sütün olsun hem karnın doysun, bol bol kuruyemiş ye onlar da hem sana iyi gelir tokluk hissi de verir, süt kalitesini de artırır 
(236 puan) tarafından
Teşekkür ederim. kuru yemiş abur cubur çikolata almıyorum evde olursa dayanamam yerim diye korkuyorum. Süt arttırmak için kuru yemiş alayım yiyeyim arada

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 456 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 910 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anne22 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 644 göst.