0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından

image

kızlar adetim 6  gün kala yaptım son ikisi düne ait ilk baştaki bügün sabaha at son adet tarihinin ilk günü 29 temmuz bitiş tarihi 5 ogustos adet üstüne hamile kalmasın büyük ihtimal diyor eczacı

4 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
Kızlar lütfen bilen cevap versin
-Reklam-
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Gümbür gümbür geliyor bebis maşallah 
(86 puan) tarafından
Ciddiysen cnm ? Sence kac günlüktür ?
(86 puan) tarafından
İnşallah Allah razı oldun cnm sence kac günlüktür test adetim 6 gün kala böyle cıkması normalmi adetim gelmedi cünkü adet üstünemi gördümki

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/15836492/gebelik-testi-kac-gunluktur-bigi?show=15836545#a15836545
(3,056 puan) tarafından
4 haftalık felan oluyor genelde bu şekilde olunca
(86 puan) tarafından
Maşallah hayırlısı olsun ne diyimki beklemedim bir sey hamilelik calısmaya başlamıştım tuhaf oldum
0 oy
(380 puan) tarafından
Cnaım ben buradayım demiş zaten bebek sağlıkla gelsin inşallah
(86 puan) tarafından
İnşallah Allah razı oldun cnm sence kac günlüktür test adetim 6 gün kala böyle cıkması normalmi adetim gelmedi cünkü adet üstünemi gördümki ?
(380 puan) tarafından
Kendını çok göstermiş bence dört haftalık vardir.bı kan testi ver kaç günlük haftalık olduğu ortaya çıkar.
(86 puan) tarafından
Aman 4 hastalıkta ben tık düşüp bayılırım sanırım bu benim hiç beklemedim bilseydi cünkü
(12,932 puan) tarafından
Normal. Adete 4 gün kala test var bak benim profilde. Gayet net. Erken döllenme regl biter bitmez kalmışsın dedi Dr um üste olduğunu sanmam
(86 puan) tarafından
Ya aklıma gelmişken diyim gecen ay adetim 2 gün kala 2.97  3 gün kala gebelik testi verdim ilk kez basıma geliyor  5.97 cıktı değer sonra calısmaya tekrar göndermişler lovatuvara negstif 1.20 olarak işlemişler adet gördüm 2 gün sonra o çok aklımı karıştırdı ya
(380 puan) tarafından
Nıye düşüp bayılıyorsun kuzu istediğin gebelık mı :)
(86 puan) tarafından
Yok değildi bizim planımız Ocak gibiydi ikinci bebek için
(12,932 puan) tarafından
Allahın planı geçerlidir hayırlısı olsun
(380 puan) tarafından
Ocak'ta da hamilesin kuzu. Nagıs ne güzel demiş bak hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
0 oy
(7,492 puan) tarafından
Gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(86 puan) tarafından
Cnm azmini nekadarlıktır ? Adetim 6 gün var çok tuhaf teşekkür ederim

İlgili sorular

407,224 soru

12,223,322 cevap

36,821 kullanıcı

...