+1 oy
1,622 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
Eşim vefat etti 3 yaşına daha girmemiş kızımla kaldık ölüm çok zor birşeymiş çooook hayatimda bu aciyi hiç yaşamamıştım eşim ilk oldu hala gelecek diye bekliyorum.Gercekten ölüm gelince diğer herşey önemini yitiriyor Benim ve kızımın için dua edin(kan hastasıydı tedavi süreçini kaldıramadı :(( ;((

40 Cevaplar

+1 oy
(3,921 puan) tarafından

Başınız sağ olsun  :'( Rabbim ferahlık versin içinize sabır versin 

-Reklam-
+1 oy
(365 puan) tarafından
Ayyy canım benım .. Senınde kaderın boyleymıs allah kaderıni böyle yazmıs lütfen üzülme bak senın dünyalar tatlısı çocuğun var onunla hayatın çok güzel geçecek    buna inan  hayat mucızelerle dolu  hergün aglayıp üzülüp kendını harab etme  ölüme çare yokkı  ya başka bsıyde olabılırdı hapiste olabılırdı  veya çok kötü bsı suç işlemiş olabılırdı inan oylesı daha zor Allah'tan gelen başımız üstüne. Ecel gelınce hıcbsıy durduramaz sen bundan sonrası için emın adımlarla hayatına devam nasıl ederım onu düşün  kendini salma  eğer saldıysan da acını yaşa zaten bir müddet sonra alısacaksın  psikolojik destek en onemlısı gerek hastaneden gerek çevreden al  annesiz babasız büyüyen ne ilk nede son olacak senın kızın  allah babanızı çok sevmıs yanına almış  bunu böylece kabullenin   babasız annesız büyüyen nice insan var duygusal düşünme  bu dünya boş yarınımızın garantısı yok ölüm  herkesın basında  sevgılerımle allah ruhuna ferahlık versın  senınde  
(141 puan) tarafından
Rabbimin varligina inanmasam adaletine inanmasam asla ayakta kalamazdim ki nefes bile alamazken ona ellerimi açmak bana iyi gelen tek sey şuan.Yeminle şuan eşim icin yarim biraktiklari icin cok uzuluyorum cok hayali vardi istekleri yarim kaldı ama bütün acıları bitti bunun sükrüde var icimde.Güzel olacak inşAllah Allahın ve eşimin emanetinin her gülümsemesi cicek actiracak bende
(365 puan) tarafından
Ölüm dunyadakı en normal şey ama insan en çok ölüme üzülüyor saksıda çiçek yetıstir o solunca ona bıle üzülüyoruz
(141 puan) tarafından
Oyle valla
(0 puan) tarafından
Başınız sagolsun. Benim esim de 31 yaşında vefat etti. Görünce yazmadan geçmek istemedim. Ben de hep hayallerimiz yarım kaldı diye üzülüyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Bizim çocuğumuz yoktu. Allah yardımcımız olsun.
(141 puan) tarafından
Allah razı olsun sizinde başınız sağ olsun kesinlikle çk zor kabulenmesi anlaması zor birşey ölüm
0 oy
tarafından
Başın sağolsun canım. Rabbim sabırlar versin inşallah.
(2,284 puan) tarafından
Başın sağolsun Rabbim peygamber sabrı versin inşallah
0 oy
tarafından
Allahh sana  sabırlar versın dusmanım yasamasın bu duyguyu çok zordur :(
(141 puan) tarafından
Çoookk zorrr valla
0 oy
(6,045 puan) tarafından

Basın sagolsun Allah sabır versin:(

0 oy
(6,142 puan) tarafından
Rabbım sabır güç kuvvet versin sana canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Ayyy basın saolsun rabbim yardımcınız olsun insAllah
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Çok üzüldüm çok Rabbım sabır versin
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Okurken yüreğim sıkıştı. Rabbim sabırla muamele etsin sana <3

(141 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(4,430 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cnm  çok şükür evladın var dayanağın o olur 
0 oy
(14,222 puan) tarafından
Başınız sağ olsun rabbim sabırlar versin 
0 oy
(2,823 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım Rabb'im rahmet eylesin başın sağolsun Rabb'im bol bol sabır versin bız ne desek boş tabi :((
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Allah sabrın en güzelini versin inşallah sana. Yüzünüzü güldürsün başka yerlerden.
0 oy
(417 puan) tarafından
 Başın sağolsun. Rabbim sana sabır versin inşallah.
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin çok zor bir durum 
(141 puan) tarafından
Çokk zorr
0 oy
(1,564 puan) tarafından

Öncelikle Rabbim mekanını cennet eylesin sanada sabırlar versin eşin çok gençmiş:( babam vefat ettginde 43 yaşındaydı annem şey demişti sanki kolumun bitanesini kopardılar öyle hissediyorum demişti gerçekten insanın eşi vefat edince yaşamanın hayatın bir anlamı kalmıyormuş Allâhım seni çocuguna bagışlasın bebeğin için ayakta durmak zorundasın canım benim ona hem anne hem baba olmak zorundasın eminim çokda güzel yaparsın bunu Rabbim içine ferahlık versin :'( 

(141 puan) tarafından
Amin aminn cennete inşAllah.cok zorr gercekten telefonu elime alip onu arayip onun öldüğünü ona anlatip onunla dertleşmek istiyorum o kadar muhtactim ki onun sesine nefesine o kadar aciki yani bambaşka birseyyy çokk zorrr .Umarim kizima yeterim cok mutlu oluruz ikimiz dua edin
(1,564 puan) tarafından
Ah canım içimi yaktın inanki ama ölüm bizler için güzelim şuan sadece tek yapman gereken eşine bol bol dua etmek rabbim gönlüne ferahlık versin kızınla seni korusun inşallah
(141 puan) tarafından
Amin aminn Allah razi olsun
0 oy
(7,535 puan) tarafından
Basın sağolsun mekanı Cennet olsun canım ❤️ Rabbim sanada dayanma gücü versin 
0 oy
(6,423 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin :(
0 oy
(4,122 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin sana ve tum sevenlerine de sabir versin canım. Ahhh ne kadar tartışsak kavga da etsek eş eş iste
(141 puan) tarafından
Öyle valla öyle çok birsey yasamadik biz hastalık izin vermedi hala yabanciydik birbirimize ama o kadar alısmışim ki meğer ona
(4,122 puan) tarafından
Ah kardeşim cok zor çocuğun için daha da zor. Allah sana guc versin hem ana hem baba olmak icin :(
(141 puan) tarafından
Cok zor valla çokk Allah razi olsun
0 oy
(14,489 puan) tarafından

Rabbim cennetinde buluştursun :(

Allah rahmet eylesin inşallah 

(141 puan) tarafından
Amin inşAllah

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 2,772 göst.
26 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Mertin annesi (643 puan) tarafından soruldu