0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dun verecegımden umutluydum çok dıkkat etmıstım ama tartı hala aynı cok üzüldüm gram eksılmemıs

11 Cevaplar

+1 oy
(638 puan) tarafından
Kardeşim iki öğün yiyordu . Aksam corba yese başka şey yiyemiyordu.  İki ay spor yaptı kendince diyet yaptı aksine 2 kilo almıştı.  Dr gitti . Yemediğin için zayiflayamiyorsun dedi . 1 aydır Dr verdiği listeyi uyguluyor şimdiden 1 beden inceldi. 3 kilo gitti . Aç kalmak zayıflatmiyor.  Aksine vücut ilk bulduğu yemeği depoluyor zor zamanlar için:) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spor yapmiyormusun
tarafından
Yok yapmıyorum
tarafından
Sporsuz biraz zorzayiflarsin .en azından yürüyüş yapman lazım. Arkadaşımdan biliyorum özel diyetisyene gidiyor evde koşu bandı var az az zayifliyor
0 oy
tarafından
kız 1 günden mi bahsediyorsun? kilo vermek uzun bir süreç 
0 oy
tarafından
Aç kalarak zayıflayamazsın. Dengeli beslenmen lazım.
0 oy
(2,726 puan) tarafından
Sadece 4ten sonra bir şey yiyip içmemek tek başına bir şey ifade etmez. Spor yapman lazım. Bir de direnç kilosuysa detox yapman lazım. 
0 oy
(2,279 puan) tarafından
Saatle alakası yok bu işin. Gün içinde ne yediğin, kaç kalori aldığın, ne kadar su içtiğin ve  ne kadar enerji harcadığına bağlı.  Ben günde 2 öğün yerdim ama zararlı şeyleri kestim. Asla aç kalmadım ve 1.5 ayda 12 kilo verdim ödemsiz yağdan 12 kilo hem de. Ama günlük 1 saat mutlaka yürüyüş yaptım. Dışarı cikamadiysam YouTube dan zumba açtım evde 40 dk dans ettim . YouTube dan aralıklı orucu arastirmani tavsiye ederim. Instagram'da da aralıklıorucbeslenmeguncesi diye bir sayfa var. Orada dengeli ve sağlıklı tabak örnekleri var bakabilirsin. 
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Bir günde vermezsin kendini aç birakark hiç vermezsin hasta olirsun tersine yemeğini azalt spor yap bol bol su iç inşallah zayiflarsin
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Spor yapmalısın.  Ben sporsuz 20 kilo verdim 3 ayda. Ama vücut saldı kendini. Spora basladım 1 ayda 5 kilo gitti ama sanki 10 gitmiş gibi incelemeye başladım. 
0 oy
tarafından

Önemli olan 4 den önce neler yediğin :D

0 oy
(11,819 puan) tarafından
Ne zamandır yapıyorsun bunu 
0 oy
tarafından
1 günde ne bekliyorsun ki gayet normal.. 700 800 gemi haftada vermeye çalışan insanlar varm.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 450 göst.
0 oy
10 cevap 231 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,188 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 17 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (4,653 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,030 soru

23,688,268 cevap

310,729 kullanıcı

...